Kolay gelsin aga dicek bişi yok![]()
zevkler ve renkler tartışılmaz derler. İsteyen nescafeyle taharet yapar tabi ki
![]()
![]()
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
Early Grey Tea![]()
nasıl ii gelir
![]()
![]()
cumberland farms king size icy bardaklari isinize yarar![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
Amerika'ya giderken yanımızda götüreceklerimiz listesine bardağı da ekleriz artık![]()
yaz baba 100 tane kopuk bardak 100 pipet (kalın olanından)![]()
aga ben çekiliyorum bu konudan şu dakkadan itibarenbu işin sonu hiç iç açıcı değil yeterince yöntem ve yol var zaten.Adım çıkacak sonra "Beysincda ve müthiş buluşu filan" gibi bişiler derler sonra. İnsanların beni böyle hatırlamasını hiç istemem. Pipet filanda karışmış ki konuya artık beni aşar
![]()
![]()
Ben uyguladığım yöntemimi açık açık söyledim isteyen yapar isteyen yapmaz gerisi de başının çaresine baksın artık![]()
![]()
Saygılarımla....
bu başlık büyük icatlar yaratır benden söylemesi. Zaten çoğu icat taharette gelirmiş insanın aklınaBu arada orada evinizde kullandığınız bardakları sakın bayoda filan açıkta bırakmayın gençler. Bizde bırakılıyordu ve kötü sonuçları oldu zaman zaman
gece yarısı insanın aklı yerinde olmuyor
![]()
Bindik bi alamete, gediyoz kıyamete
Bu iş böyle gitmez arkadaşlar...Özel eğitim verilmeli bu konuda...Bilgi açıklığı ve bilgi açlığı va...Herşey bilgi için...Eğitim şart........
Şirketler bu konuda ingilizce eğitiminden önce bu konuya bardak basmalılar pardon parmak...:P
İçi su dolu balonlarla da işinizi görebilirsinizTuvalete girerken vücudunuzda saklaması da kolay olur ayrıca... Bardaktan çok daha kullanışlı... Tekrar kullanımı da olabilir
![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Karnıma ağrılar girdi gülmekten,
beysinCDA'nın bardakları efsanesi devam ediyor anlaşılan
Bu arada ben de yeni buluşlar için aramalara başladım![]()
Çok basit cebinizde balon taşıyorsunuz.. İçeri girmeden önce musluktan balona suyu dolduruyorsunuz.. Millet bu ne yapıo demesin diye de vucudunuz üzerinde saklayabilirsiniz su dolu balonu.. Kullanım şekli ve dozu doğru orantılı aslında... Balonun ağzı ile herhangi bir müdahaleye gerek kalmadan ibrik gibi taharet sağlanabilir.. Haa durum vahim diyorsan.. Yanınıza alacağınız bir iğne ile balonu patlatıp kökten çözüm de üretebilirsiniz.. Bakarsınız sifon çekmeye bile gerek kalmaz![]()
Bardağa rakip olamaz bu Melih![]()
Taşınabilirlik yönünden 5 basar bardağa!!!!!!
Bardağı cebinde taşıyamazsın ama balonu taşırsın... Hatta bunun pazarlama sloganını bile yaparım..
Taharet artık sorun değil !! Taharetini cebinde taşı!!!
Hatta tavşan balonla..kulaklardan tutarak kavrama kabiliyetini arttırabilirsin
![]()
@Fiorex balonun iktidarı yok ne tarafa akacağı belli olmazsuyun özelliğinden dolayı girdiği nesnenin şeklini almasından dolayı balonun da genişleme katsayısı fazla olduğu için kullananlar için sorun teşkil edecektir
![]()
patlama riski yüksek, suyu istediğiniz hedefe dökmeme olasalığı fazla, ayrıca klozeti tıkar başınıza iş açar
![]()
BALONA KANMAYIN, BARDAKDAN ŞAŞMAYIN![]()
BALON İNSANI TUVALLETE BIRAKIR.....
Bu nasıl peki? Her zaman yanınızda taşıyamayabilirsiniz ama fazla dikkat çekmez..
Soran olursa Castrol (motor yağı) kutusu dersiniz...
Neden onunla giriyorsunuz diye sorarlarsa orda konu tıkanır işte)))) Artık yağlama mı yapıyoruz dersiniz bilemem
)))
Su israf olur bu çok en ideali bardak hemde hiç kimse çakmaz zaten onlar daime bişiler içiyor
gel abi gellll bardakkla taharet, taharette asrın buluşu,
ördeğe , balona , şuna buna gerek yok , al bi bardak işin bitince kaldır at![]()
![]()
once kuru sonra nemli mendille (alkollu) siliceksiniz, finito
![]()
Şirket Seçim Yönergesi
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
Balon iyi hoş güzelde,, ozaman balon olursa plastik çöp torbalarıda olur yada migros poşetleri...Yani Wal Mart poşeti diyelim...Alırsın abicim cebine koyarsın,, sonra su ile doldurursun....sonrada kafandaki tekniğe göre bir çözüm buluruz yaa....
Peki bu bardakla poşetle ugrasmasakta, sifonun haznesi varya, oraya oturmaya çalışsakta sonra ordan bir tazzyiikk bulsak olmaz değilmi,,çok eziyetlii olur abi,, haa birde bazı sifonların hazneleri duvara gömmee....yok yauu..bak kendi teorimi çürüttüm.....yok hacıı....
![]()
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks