BENİM BU HAFTA 3. AYIM !umarım 13. ayda çıkmış olur vizem :P
BENİM BU HAFTA 3. AYIM !umarım 13. ayda çıkmış olur vizem :P
ben 6 haziranda başvurmuştum hala bekliyorum
güncellenmiş bugün ama gene yok 6. hafta :S
arkadaşlar moraliniz bozmuş gibi olmym ama 2-3 ayı geçerse, baya bi uzuyo bu süreç. henüz 5-8 ay arası soruşturması tamamlanmış biriyle tanışmadım ben. zaten 6 aya tamamlanmazsa süreci yeniden başlatıyolar çok büyük ihtimal.
bekleyenlerin numaraları kaç?10538lerden 1tane açıklandı 6 haftadır...
tam olarak sabıka taraması değil yaptıkları. İsmini, senin isminin "hit" verdiği butun agency lere yolluyorlar. Örnek : FBI, Örnek: Drug Administration. Atıyorum böyle 20 tane agency'e yolluyorlar. Bütün agencyler tarafından "aklanınca" soruşturman tamamlanıyor. Ama konsolosluktan bana anlatılan, burdaki sorun bu agencylerin çoğunda uzuuuuuun kuyrukların olması. O yüzden isminiz ne kadar yaygınsa, daha fazla agency'e takılıyorsunuz, ve soruşturmanız daha uzun sürüyor. Biraz da şans işi.
1.5 ay once İstanbulda girdim vize görüşmesine,olmadı şimdi de gidip ankarada mı girsem öyle bir şey olabiliyor mu?Gerçi bunlara 140 $ vermeye değmez gene 2 ay bekletirler![]()
Kimseden ses seda yoknumaralar mı açıklandı arkadaşlar? benim 50 güne yaklaştı ama tık yok...
Yok arkadaş benim 4. hafta oldu ama hala yok.Benim numaram 11BS00.Sitede 11BR00 dan başlayıp alfabetik olarak 11BZ00 a kadar numaralar var bitek S yi es geçmişler anlamıyorum ki.
21 Nisanda başvurdum bende vizeye arkadaşlarım ile birlikte 72 gün oldu hala daha bekliyorum. zaten soğudum iyice cıkmasın artık bu saatden sonra. 5 arkadas basvurduk bi tek ben takıldım isim sorusturmasına. 15 temmuza kadar vizem cıkmazsa işim iptal oluyormur zatn. bu saatden sonra yapılack en iyi şey paramı geri kurtarmak...
geçen hafta aradım 6. haftamdı. görüştüğüm bayan numaram hafta içi açıklanmazsa haftaya cuma tekrar arayın dedi.Numaram açıklanmadı 7. haftamda bu cuma aradım bi adam çıktı. dedim böyle böyle haftaya arayın dedi bir bayan bende aradım. adamın cevabı '' işvereninle görüş ve uçak biletin varsa ertele demek için ara demiştir''
bu nasıl bir zihniyet yani anlamadım. bu adamlar gerizekalımı work and travel programının yaz sezonunu kapsadığını bilmiyor mu ? bide şimdi utanmadan ağustosta numaramızı açıklarlar. altı üstü öğrenciyiz ne teröristiz ne aranan bi suçluyuz. name check negatif ayrımcılığın feriştahıdır!
Sana katılıyorum benimde 7. haftam 2 hafta once aradım senın vızen cıkcak zaten falan dedı ne zamana acıklanır falan dedım cevap vermedı bılmıyorum dedı sonra gecen hafta aradım kesın bıse solemeyez elımızden bıse gelmıyo dedıler10 kere aradım maıl attım son sansım ıs sozlesmem ıptal oluyo dememe ragmen hala bı gelısme yok hatta maıllerıme cevap bıle gelmıyo bızı resmen cıleden cıkarıyorlar...
arkadaşlar benim numarada daha açıklanmadı, zaten daha 2 hafta falan oldu bu nedenle pek ümidim yok. Ben J1 e başvurmuştum. Benim sorum şu: Bu idari işlem devam ederken ABD ye B1 vizesi ile girmemde bir sorun çıkar mı? Madem işim olmadı, bari hazır biletim de varken turistik amaçlı gideyim diyorum. Ama gümrükten geri çevrilirim diye de korkuyorum...
Sevisten mail geliyor 10 temmuz son tarih yeniletmem gerekiyormu Sevis ve DS belgemi?
Ayrıca FBI'a falan name check'i hızlandırmaları için mail falan atan var mı?
Ya da başka bir yere mail atan;??
Senin Sevis ve DS tarihi ne zaman başladı ve ne zaman bitecek yagmuraadam?
Hala ismi aciklanmayanlar var mi yahu?
Walla birçok kişi var benim 7 hafta oldu...
dostlar ben 3 haziran da girmiştim vizeye name checkten hala ses seda yok,ki zaten ben de açıklanmayacağını ve uçak biletimi erteletmeme rağmen sonuçlanamayacağını kestirerek 10 gün önce wat işimden vaz geçtimiştim.(Önceki yazılarımda da belirtmiştim)Seneye again..Benim numaram 106 ile başlıyordu.Numaram çıkarsa yine de göndercem konsolosluğa vizem basılsın gitmesem bile.Çoğu kişi bunu tavsiye etti,sonuçta 140 $ ödedik![]()
amerika diş işleri bakanlığıyla kanka oldum resmen. 3-4 kere mail yolladım cevap da atıyorlar ama cevabı zaten bilgisayar atıyormuş ve fix cevap işlem devam ediyor. hiç bi mail işe yaramıyor maalesef. Ben de bu hafta iptal edicem saymayı bıraktım ama 4 ay olmak üzere sanırım![]()
mrb ben experience usa şirketine kayıtlıyım fakat firmadan hiç kimseye ulaşamıyorum.bu sene experience usa ile wata katılan arkadaşlardan haber bekliyorum
son 3 gün. eğer numaram açıklanmaz ise bir work and travel maceramı name check mağduru olarak sonlandıracağım![]()
Benımde son 3 gunum ama artık bu saatten sonra acıklanmaz.Zaten işveren de işimi iptal etmiş :S gitsek bile herşey çok zor olcak bu saatten sonra...![]()
evet dostlar 40 günlük bir bekleyişin ardından numaram açıklandı.Tabi bu benim için hiçbir şey ifade etmiyor,geç açıklanacak diye iptal etmiştim.Prosedür gereği vizemi onaylatıcam..
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks