Bu netten alınan bilette iptal söz konusu mu ?
Bu netten alınan bilette iptal söz konusu mu ?
WAT 2012 / ISTANBUL İletişime geçebilirsiniz arkadaşlar
bileti, akırken iyice kurallarını okuyun ama expedia d iptal olmuyor diye hatırlıorum..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
kredi kartı değilde normal karttan alabiliyormuyuz acaba bileti
merhaba ben f1 vizesi dil okuluna gideceğim expedia üzerinden deltadan 540 dolarlık çok uygun bir bilet buldum fakat dönüş tarihimi değiştirebilirim bunun için ceza öder miyim?Eğer ödeyeceksem ne kadar öderim?thy şu an 1630 ve airfrance 1330 tl bnm istediğim tarihlerde.airfrance aradım sordum eğer aynı sınıfta yer varsa istediğin kadar değişiklik yapma hakkın var thy'de ise sadece bir defaya mahsus aynı sınıf için ücretsiz...Ama delta hem direk hem çok uygun bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Merhaba ben de bileti expedia üzerinden almaya çalıştım.Üye oldum tüm bilgileri girdim.Expedia'da üyelikte booked items ve confirmed olarak gözüküyor.Ancak karttan para falan çekilmedi.Deltanın sitesinde de görebiliyorum bilet durumunu.Şimdi ben bu bileti satın almış mı oldum?Yapmam gereken başka birşey var mı?
3 gün oldu işlemi gerçekleştireli.
Konu emreay tarafından (20-05-2012 Saat 11:59 AM ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme
sen bileti deltanin sitesinde teyit ettirdiysen sorun yok merak etmee. bu tarz islemler gerceklesiyor ozellikle uluslararasi online alisverislerde guvenlikten dolayi bekletiliyor para cekme islemi benim de basima gelmisti ama icin rahatlayacaksa bankani ara soyle biletimi aldim onaylandi kontrol ettim deltanin sitesinde de gorunuyor ama parayi neden cekmediler diye onlar sana analtacaktir nedeni
bisey soracam expediadan amerika ici bileti almaya calisirken hep adres hatasi verip duruo kredi karti fatura adresini girmemi gerekmio mu|
birde kart suan turkiyede ben bilgilerini kullanarak bileti alicam karti isteme gibi bi durumlari olurmu havaalaninda
evet kredi kartı fatura adresini TÜRKÇE KARAKTER KULLANMADAN gireceksin. bi sorun çıkmaması lazım.
Yok kartı sormuyorlar. Sen istediğin gibi alabilirsin problem yok![]()
Wisconsin Dells ProfesörüLifeguardlık kitabını yazan kişi...
Expediadan bileti sanal kart oluşturup almanın bir yolu varmı ?
arkadaşlar expediadan esnek yani değiştirilebilir tarihli uçak bileti almamız mümkün mü bilginiz var mı acaba
arkadaslar IST-NYC bilet danisman firmam en az 700€ fiyat veriyor. Acentelere sordum Geon toura sordum en az 600€. Ben bu sitede 645 dolara bilet buldum. Sizce burdan mi alsam kararsiz kaldim. Var mi bilgisi olan bu sitenin farki nedir? Degisimde ne kadar ceza öderim?
Ya bu siteden aldığın bilet iadesizdir, değiştirme yapmak istediğinde ise çok yüksek fiyat çıkar ya da değiştirme yapmayabilirler orda açıklama bölümünde yazar büyük ihtimal... Tarihlerde emin değilsen 600 euro dediğin yerde değiştirme yapılıyorsa ordan alman senin yararına olur...
685 Euro chicago 16 eylül - haziran new york aldık. pahalımı ucuzmu oldu tam anlamadım
Geon un fiyatları öğrenci bileti gidipte bilmediğiniz sitelerden almayın he çok eminsen eğer tarih konusunda daha ucuzada bilet yakalabilirsin ama ne olucağı belli olmaz bu işlerde ondan öğrenci bileti her zaman tavsiyedir ...[/B]
arkadaşlar expediadan uygun bir fiyata bilet buldum ama bileti alacağım kredi kartı benim adıma değil babamın adına bu bir sorun teşkil eder mi biliyor musunuz?
sorun olmaz , ylcu ismi kismina kendi adini yazarsin.
arkadaşlar çok acil cevaplarsanız sevinirim, ben expediadan üye olmadan bilet aldım yani bütün o kart bilgilerini kimlik bilgilerini girip sonuna kadar gittim ve bana bir mail geldi ama bileti alıp almadığımı anlayamadım çünkü rezervasyonunuz onaylanmıştır diyor ama aynı zaman bilet numarası da verdi ben nasıl anlıcam bileti alıp almadığımı, lütfen çok acil
deltadan aldım da deltanın sitesine ticket noyu falan yazınca koltuk seçimi ve bilgiler çıktı almış oluyorumdur heralde böyle, bir de o gün havaalnına gittiğimizde biletsiz kalmayalım da
United airlines biletimi nasıl goruntuleyebılırım unitedin sitesinden ?
expedia dan debit kartla bilet alınıyormu
Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)
Bookmarks