fiyatini sorucaktim![]()
fiyatini sorucaktim![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
wallahi tam olarak hatirlamiyorum, mailden de silmistim ama cok sirket gezdim hepsi benim kendi buldugumdan fazlasini soylediler.ben thy ile ucmustum onlarin soylediklerine gore cok ucuza uctum.zati bir sirketin fiyatindan 300 lira ucuza ucmustum.adamlar kaziklamaya yer ariyorlar.en ufak gun saat hafta ici sonu degisikleri cok pahaliya patliyor.
Peki.
Şirketin bulduğu biletlerden 300 lira ucuza uçtuğunu hatırlıyorsun, şirketin bulduğu biletin fiyatını veya kendi aldığın biletini hatırlamıyorsun. İlginç bir nokta![]()
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
alti aydan fazla olmustur hatirlamiyorum yani.kaziklanmak uzere oldugumu hatirliyorum ama .bana gore hatirladigim sey gayet normal.birdaha ucak bileti almak icin bir nedenim olursa bu deneyimi goz onunde bulundururm.
Peki.
tek gidiş mi almıştın peki?
ben tek gidis aldim, cok para harcamistim zati gidis donus parasini veremezdim. zaten gidis donus bileti en fazla 364 gun icin kesilebiliyor fazlasi yok.yani tatil felan yapicam diyorsaniz tek gidis almaniz lazim tabi isten erken ayrilmak istemiyorsaniz.
Peki.
ben de tek gidiş düşÃ¼nüyorum ama olur da 1.5 yıl içinde tr yi bi ziyaret eder miyim acaba diyorum..kararsızım...
gidis donus bilet en fazla 364 gun icin gecerli yani bir yildan bir gun eksik daha fazlasi olmuyor.
Peki.
biliyorum haberim var ondan...
evliliği sordum çünkü geçen sene tanıştığım bir kız vardı ama hamile şimdi doğmuş çocuğu kız evlenmek istiyordu ondan kararsızım napıcağım konusunda![]()
çocuk?? aman abinaptın???
bugun doktara gittim dedim 3aylık reflu ilaçımdan lazım amerikaya gidicem, oda dedi git ama geri sakın gelme okulunu oraya transfer et burdan transkrip al giderken ordaki okullara başvur dedi bende bole bişi olmas olsa forumda konusu geçerdi dedim para konusundada amerikada firmalar okurken yardım ediyolar filan dedi ama bana pek inandırıcı gelmedi saten doktor pakistanlıydı abiside amerikadaymış goruselim gitmeden sen, ben sana yardımcı olurum dedi bole bişi varmı ki? bana pek inandırıcı gelmedi açıkcası
okulundan gecis yapabiliyorsun amerikadaki bir okula dogru bu... ancak parayi firmalar karsiliyor lafini hic duymadim.. su da var amerikada buyuk ihtimalle burdakinden 1 yil fazla okuyacaksin.. yani 3. sinifsan orda ikinci siniftan baslayacaksin gibi... bir de toefl alabilecek seviyede ing lazim..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
ya wata gittiginde hemen unileri arastir orda ve basvuru islemlerine basla yaz sonuna kadar i 20 i alabilirsen aralik doneminde okula baslayabilirsin...
evet okulunu dondurursan ama onunda suresi var iste...i 20 de ds 2019 gibi vize alman icin gerekli olan okul tarafindan hazirlanan belge...
evet benim 3 arkadasim 2008 yazinda utahda bir uniye kaydoldular ikisi 6000 e biri 3000 e kaydoldu farkli unilere..
insan dunyada istedigi ulkede yasayabilir.tum dunya insanlarındır.milliyetci tepkilere gerek yok.bunları kaale bile almamak lazım.arz allahın arzıdır tum topraklar onundur bizde onun kulları olarak heryerde yasayabiliriz.
Konu metilfenidat tarafından (06-04-2010 Saat 06:57 PM ) değiştirilmiştir.
EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.
ne alaka simdi arkadaslar, taa ilk sayfada yazi yazmis birine 22. sayfada cevap vermenin manasi yok ki.. bu konuda gitmeyi savunanlar kadar savunmayanlar da var.. gitmeye karsilar diye hemen irkci gibi hakaretvari laflari birilerine yapistirmak pek dogru degil.. herkes ozgurdur dusuncesinde saygi cercevesinde ve hakaret etmedigi surece..
@ozgur
universiteyemi yoksa community college kayit oldular?
Şirket Seçim Yönergesi
roma uni ye kaydoldular . ama nasil yapti okul yonetimi bilmiyorum da utah in vatanadsi seklinde kaydini aldilar bunlarin.. biri weber state uni ye diger ikisi de utah state uni ye kaydoldu..utah state de okuyanlar ikinci kucuk kampus de egeitim gorduler ondan daha ucuz orasi. bu veridigim fiyatlar yillik bu arada arkadaslar..
hm ilginc.
Şirket Seçim Yönergesi
üniversite okurken calışmak serbest değilmi?
Şu anda 7 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 7 misafir)
Bookmarks