sorusturmaya takılanların cogu erkek mi acaba ?
ismi cok kullanılan bi bayan olarak sorusturmaya takılma ihtimalim nedir ?
sorusturmaya takılanların cogu erkek mi acaba ?
ismi cok kullanılan bi bayan olarak sorusturmaya takılma ihtimalim nedir ?
6 . hafta bugün açıklandı bakalım sonuç nasıl olacak. kısmetse yarın pasaportumu göndereceğim. hayırlısı olur..
bende 6 haziran tarihinde girdim vize görüşmesine.güvenlik soruşturması verdi adam.1-4 hafta arasında sonuçlanır dedi.tam olarak hangi linkten bakacağımızı birisi yazabilir mi?bide tahmini olarak ne zaman sonuçlanır ve eğer emniyet de adam bulursam bunu hızlandırabilir miyim
Of uçak biletini falan herşeyimi ayarlamıştım.Şimdi artık bekleyeceğiz.Ama temmuzun ortasına doğru hala bi haber çıkmazsa gitmemeyi düşünüyorum.
Bi de arkadaşlar eğer olurda gitmekten vazgeçersem şirketten paramı geri alabilir miyim?Bilgisi olan bilgilendirse sevinirim
Hangi günler yenileniyo bu sayfa beyler?
Konsolosluğun sayfası cuma günleri yenileniyor diye biliyorum. Ama benim isim soruşturması 6 günde açıklanmıştı. Hemde cuma günü değildiSende umudunu kesme arkadaşım bir an önce açıklanır inşallah...
Kardeş peki sen ne zaman başvuru yapmıştın
Arkadaşlar cuma günü oldu geçti ama hala yenilenmedi bu sayılar bilgisi olan var mı
bu yeşil kağıt olayının başımıza ne işler getirdiğini ilk baştan itibaren yazıyım;
kasımda 4 arkadaş wat programına katılmaya karar verdik; 2 arkadaşım ve erkek arkadaşım. 28 nisan günü vize görüşmesine gittik. arkadaşlardan ilki girdi görüşmeye 'vizeyi aldım' dedi, erkek arkadaşıma sıra geldi döndüğünde alamadığını söyledi. şaka yaptığını düşündüm çünkü ingilizcesi çok iyiydi şaka yapmamasını söyledim ve elindeki koyu yeşil kağıdı gösterdi.kağıdın ne anlama geldiğini bilmiyoduk.diğer arkadaşa geldi sıra döndüğünde o da alamadığını söyledi, ortalama sorunu vardı zaten. ben yıkıldım napıcagımı bilemiyordum sevgilim olmadan gitmek istemiyodum. gidip vize almak istemediğimi söylicektim paramı iade etsinler diye. kafam karışık bi şekilde beklerken sıra bana geldi ve hiç bişey konuşamadım sadece ağlıyorum adam hatta kendi sordu kendi cvpladı bi ara türkçe 'endişelenme ' bile dedi ve bana vize verdi. eskişehire döndüğümüzde direk şirketimize gittik. şirkettekiler kağıdın bi önemi olmadığını sadece isimle alakalı bisorun olduğunu ve 15 dün içinde çıkacagını söylediler.içimiz rahatladı uçak biletlerini aldık beklemeye başladık.13 haziran gidiş tarihimizdi. 2 hafta geçti ses yok 3 hafta 4 hafta.. derken gidişimize 1 hafta kaldı hala vize çıkmadı napıcagımızı bilemedik.ben sevgilim olmadan gitmem dedim ve öyle bi hakkım olmadıgını söyledi şirketim bana. birsürü vize danışma hattını aradım ve gidebileceğim söylendi ama muhtemelen işveren beni kabul etmicekti. tamam sevgilim beni bi süre idare eder dedim. 13 haziran geldi diğer arkadaşımız gitti biz kaldık beklemeye devam ettik umutsuzca ve 26 haziranda vize çıktı. şirket hemen belgeleri gönderdi pasaporta işleyip göndermelerini bekledik. onda da baskı hatası yapmışlar 1 hafta daha bekledik. uçak biletlerimizi ertelettiğimiz için kişi başı 300 € para istediler ona da razı olduk daha sonra çok geç kaldığımız için sevgilimin de benim de işimizin iptal oldugunu ve 2 hafta içinde iş bulamazsak amerikadan gönderilceğimizi söylediler. ona bile razı olduk..
2 temmuzda amerikaya gittik normalde aquaparkta çalışacaktık ve bizim işteki tek şansımızın orası oldugunu düşündük. bikaç kez gidip geldik oraya patron hep çok yoğundu konuşamadık. bi gün bize vakit ayırabildi ve bizim gelecekler listesinden ismimizin silindiğini söyledi. bizim sponsorumuz amerex amerikaya giden arkadaşımızı arayıp diğerleri niye gelmedi diye sormuş vizede problem oldu diye anlatamamış ve isimlerimiz silinmiş. sonra patron bizim yanımızda amerexi aradı bizim geldiğimizi söyledi. telefondaki kadın kızmaya başladı bizim şirketimizin ona haber vermesi gerekiyomuş, vermemiş. eğer haber verseler gelmesinler dicekmiş. ve bizim vizemiz iptal olmuş geri dönmemiz gerekiyomuş..birden afalladık daha geleli 4 gün olmuştu ve geri gönderiliyorduk.. patronun gitmesi gerekti yarın yine gelin dedi. bigün sonra patrona bize gelmeden önce ,15 gün içinde iş bulmamız gerektiği, söylenmişti dedik. amerexi arayıp bunu söyledi. dünkü kadın bu kez 'evet dogru' dedi! bu kez de kadın bizim o aquaparkta çalışmamızın yasak oldugunu gidip kendimize yeni bi iş bulmamız gerektiğini söyledi.. kafamız karışmıştı çünkü çok saçmaydı. patron telefonu kapatıp nedenini anlayamadığım bi şekilde burada çalışmanıza izin veriyorum dedi işte o gün en mutlu günümdü
![]()
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks