arkadslar meb lar ben elektrik elektronik mühendisliği(ing) 2. sınıf öğrencisiyim gno m 1.7 vize almamda büyük bi problem yaratır mı sizce vize alma ihtimalim nedir. cevaplarınızı bekliyorum simdiden tesekkürler
arkadslar meb lar ben elektrik elektronik mühendisliği(ing) 2. sınıf öğrencisiyim gno m 1.7 vize almamda büyük bi problem yaratır mı sizce vize alma ihtimalim nedir. cevaplarınızı bekliyorum simdiden tesekkürler
Hiç kasmadıklarını duydum, basit sorular, böyle okulla ilgili ya da ailenle ilgili şeyler soruyorlarmış. Korkmayalım derim Bu vize ve ingilizce konusunda yardımcı olan bir şirket var mı bildiğiniz? hani böyle dersler olsun mülakatlar olsun bi alıştırma yaptırmıyorlar mı?
1,5 lerle vize alanlar var, tamamen sana baglı güvenilir ve güleryüzlü olursan alırsın bence.
vizeyi alan arkadaşların söyledikleri çok rahatlatıyor aslında beni endişelerimi tamamen bir kenara bıraktım
intership yapacaklarada mı sorular yoksa farklı mı acaba bilgisi olan var mı ?
arkadaslar ortalamam 1.53 ıngılızcemde yeterlı degıl sızce bu donem gırmemın yararı olur mu
böyle bi kriterde bulunmayın, kimin ne olacağı belli değil herkes durumu ne olursa olsun bir kez şansını denemeli, bu şekilde olmamalı. buraya kadar gelen bi insana seneye gir demek pek adil değil bana göre.
güzel paylaşım teşekkürler
ortalamam 2.56 ıngılızcem iyi unıversıtede 6 senem
sorulan sorular
nereye gıdıceksın
nezaman gıdıceksın
ne ıs yapacaksın
polısın numarasını bılıyormusun
emin olun amerıkalılar turklerden daha guler yuzlu
sorulara net cevap verin yeter
Bana sorduğu sorular da,
*Neden Amerika'ya gitmek istiyorsun? (Why do you want to go to USA?)
*Ne iş yapacaksın? (What are you going to be doing?)
*Burda ne okuyorsun? (What are you studying in here?)
*Kaçıncı yılın? (What year are you in?)
Ve gerçekten çok güler yüzlüydü, bu sorulardan sonra da vizen onaylandı diyerek ups'e gönderdi.
Bende vize görüşmesine girecek arkadaşlara yardımcı olmak için soruların nasıl sesli olarak sorulduğunu gösteren bi video ekleyim..Kulak aşinalığı olur en azından..
Work and Travel Interview questions - YouTube
güzel bir derleme olmuş ben de 13 ünde gidiyorum...bakalım nasıl olacak
endiselenecek hicbirsey yok zaten cok sicak insanlar sorduklari sorularda gayet basit ama en onemli ayrinti guleryuz kesinlikle surekli gulmelisin ki onlarda sana sevecen davransin
Arkadaşlar uzun lafın kısası..Amerikalılar güler yüzlü sıcak kanlı insanlar olduklarından dolayı güler yüzlü olmanız hep kapı anahtarınız olacaktır.
---wat where amazing happens---
arkadaşlar 2013 yılında vizeye girenler var mı? varsa lütfen buradan bize yardımcı olun bu sene nasıl sorular gelmiş öğrenmek isteriz
Bir arkadaşımızın isteği üzerine konuya eklediğim vize görüşmesi videosundaki konuşulanları yazı olarak da videonun altına ilk mesaja ekledim..Söylenen kelimeleri anlamakta sıkıntı yaşayan arkadaşlar için faydalı olacağını düşünüyorum.Herkese vize görüşmelerinde bol şans dilerim..
bu sorular dışında beklemedğim tek soru gideceğin yer <merikanın neresinde olmuştu
ortalamayla ilgili bir sıkıntı oluyor mu? 2nin altında olupte giden var mı?benim 1.97 ama sorun olur mu bilmiyorum.
3.sınıftayım ortalamam 2.87..ilk olarak nerde okuyorsun dedi bölümün ne diye sordu,daha sonra okulu bitirince ne yapıcaksın dedi,sonra gidince ne iş yapıcaksın dedi,seninle birlikte wat a katılacak arkadaşın var mı dedi,daha önce yurtdışına çıktın mı dedi sonra da iyi yolculuklar dedi ds 2019 belgemi onaylayıp verdi parmak izimi aldı ve gönderdi..
Konu captain89 tarafından (24-02-2013 Saat 05:04 AM ) değiştirilmiştir.
2013 self WAT katılımcısı olmayi cok istiyordu ama tekrardan full gidiyor. Olaya gel....
inşallah bizede dediğin gibi sorular gelir temennimiz vizeyi almak heyecan bastı mayıs ta vize ye giricem sizce sıkıntı mı? çok kişi var falan
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks