form da baska bıyere daha yazmıstım ama genelde burdan baklıo cıkan sorulara bıde buraya paylasmak ıstedım =)
ewet kesınlıkle gerılmeye gerek yokmus ama sız gerılın stres yapın cunku cıdden gecınce ınanılmaz bır rahatklama oluyor bende bugun saat 8.15 de gırdım kuzenmım ıle bana o kel adam denk gedlı ınanılmaz bı adam tum heycanınızı alıp goturuo bugun gırenler gormustur zaten onla her koonusan gule eylene vıze aldı harbı ıı bı adam bana sordugu sorular su sekıldeydı
-once geldım turkce oooo merhabaaa dedı=) ben ıngılzıce devam ettım
-nasılısn dedı. ıyım ama heycanlıyım dedım
-heycanlanma sakın ol dedı
-otobuslemı geldın dedı .arabam var dedım
-markasını sordu
-hızlı gıdıyomu dıye sordu.bende bırazcık yag cektım=)) amerıkan arabası oldugu ıcın hızlı dedım guldu baya
-nereye gıdıosun dedı. wısconsıne gıdıorum dedım
-ne iş yapıcaksın dedı. life guard olucam dedım
yuzmen nasıl dedı.bende cok ıyı sutopu oynuorum fln dedım sonra sasırdı -Zor spor fln dedı .bedne ewet dedım
ben olsam vurudum aktırmadan tarzı bısey dedı. bende vuruorum dedım oda guldu
-İnsan kacakcılıgıyla ılgılı yazıyı gosterdı okudun mu dıe ewet dedım
-ıyı tatıller dedı ups kagıdını verdı ve bır rahatlama oldu tabıkı bende
bu yazıyı yazmayı bı borc bıldım =) cunku aylardır bu formdan sorulara bakıodum umarım arkadaslar bu yazıyı okuyup rahatlarla cunku ınanın bana benım ıngılızcem de cok cok kotu cok basıt cumleler kuruo basıt cvplar verınce anlıo zaten ve cok anlayıslılar benım gordugum 2 kısı red aldı onlarda bırı harbı hıc konusamıodu bırınınde not ortalamasını bılmıorum ama cok dusukdu adam nıe bukadr dusunk dıe sordu cocukda aynı zmanda calsııorum dedı adam da karar vermelısın ya calsı yada oku tarzı bısey dedı cok dusuk notun dedı red aldı
ınanın formda gezen sorulara calsın yeter cok cok kolaymıs ınanılmaz stres yapıodum ama bı sekılde anlasıosun zaten cok cok az bı ıngızce bılınce
kesınlıkle guleryuzlu olun gule oynaya vıze alıcak ınsallah herkez .. gırıcek tum arkadaslara basarılar sımdıden ...
Bookmarks