# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
arkadaşlar iş bilgileri geldi ve 3 iş varmış birisi can kurtaran-ride operator- food and beverage staff işleriymiş. hangisini önerirsiniz hangisinde başımız ağrımaz daha esnektir gibi sorular sorsam önceden giden arkadaşlar cevaplarlar mı acaba???
eger gunes altinda calisamam ben asla diyorsan food da calisacaksin..hareketli bir isim olsun calisirken sklmayayim diyorsan ride i sececeksin
ben suya bayilirim gunes onemli degil benim icin hayatim kumsallarda gecti diyorsan lifeguard sececeksin
ben ride da calistim hareketli eglenceli bir is biraz gunes biraz golge yariyariya yani ama eglenceliydi tavsiye ederim..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
fuarda yaklaştı heyecan arttıpeki ride operator olmak istedigimizi söyledikten sonra neden ride derse ne diyebiliriz?düşünüyorum düşünüyorum bulamadım.birde ben bir arkadasımla birlikte gidiyorum lagoon'a(inşallah) görüşmede onunla aynı odada kalmak istedigimi söylesem olur mu?
Ev isi kolay onu halledersin. Neden ride diye sorarsa ride gibi aktif islerde daha once calistim ve seviyorum dersin.
giderken götüreceğimiz formda work history var.daha önce hiç çalışmadığım için boş bırakmıştım.daha aktif oldugu için derim artık inş.kabul alırız.
arkadaşlar benim aklıma bir soru takıldı iş görüşmemiz 9:30 da başlayacakmış herhalde önceden giden arkadaşlar hep beraber mi alıyorlar yada tek tek odaya mı giriş yapıyoruz. ve ne kadar sürer acaba toplam olarak. son sorumcevabımızı o gün mü alacağız alacaksak herkesin işi bittikten sonra mı
bilip yanıtlayan arkadaş olursa çok sevinirim
![]()
bana 9da başladığını söylediler şirketten.önce sunum yapılacakmış öğle arası falan veriyorlarmış.sanırım gruplar halinde giriyoruz ve orda ögreniriz sonucu
biraz uzun sürüyormuş ama görüşmeye ilk sıralarda girip kabul alırsak 1 gibi biter heralde.bende tam bilmiyorum tahminlerde bulunuyoruminşallah sorun çıkmadan hallederiz.
Evet arkadaşlar bugun görüşmeler sonuçlandı. nasıl geçti görüşmeleriniz kabul edenler kaç kişiyiz bi el kaldıralım. işi olmayan arkadaşlar gerçekten çok üzüldüm sizin adınıza bugun baya arkadaş gördüm ama kimseyi tanımadığım için bişey soramadım.. cevaplarınızı bekliyorum..
Evet bugun david onceden gidenlerden sonra ilk beni aldizaten cok kasmadi kabul aldik hemen orda bunu ogrendik.ogleden sonrayi beklemeden otelden ayrildim
hayırlı olsun smilepls oralarda görüşmek üzere...
başka yokmu arkadaşlar???
piranA senin görüşmen nasıl geçti? öğleden sonrayı bekledin mi?
yok hayır biz girdiğimizde kabul edildik sonra david bize herşeyi anlattı evleri falan gösterdi işte ondan sonra fotografımızı çekti çıktık gittik niye ki sen bekledin mi ??
sende hoşgeldin o zaman rastaban görüşmek dileğiyle![]()
yok hayır bende beklemedim ama başımızda duran kadın bekleyin ne olur ne olmaz diyip duruyordu ondan merak ettim.
yok ya onların hepsi paniklemişti bide düzen sağlamaya çalışırken baya zorlandılar ondan olsa gerek...
Arkadaşlar merhaba, bu sene lagoon parka gidiyoruz ama t-shirt olarak ne giyeceğimizi hala bilmiyoruzO kadar unutkanız ki sormayı da unuttuk
ne renk t-shirt olacak mesela? onlar mı verecek yoksa biz alalım mı giderken?
önceden giden arkadaşlar size bir sorum olacaktı. ben lagoon parka kabul edildim ride operator olarak. şimdi ben orda tam olarak nasıl görev alacağım yani işi nasıl yapacam lunaparkta gondolun başında duran adam gibi onu sadece çalıştıracakmıyım ?beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim...
arkadaşlar hiç mi önceden giden yok ya bilgi verecek bu konuda??
sabah gidip önce orayı biraz temizleyeceğiz sanırım sonrada ordaki aletleri çalıştıracagız işte.biletleri falan da toplarız heralde.oraya gelen ziyaretçilerin aletlere güvenli şekilde binip inmelerinden de sorumluyuz benim anladıgım kadarıyla.
ya arkadaslar 20 sayfa bilgi var biraz okuyun hemen hic mi giden yok diye sitem etmeyinben cevaplayim ride da calisanlarin 3 gorevi olur;
1. operator olmak yani aletleri calistirmak..
2. ride attendent olmak yani insanlari koltuklara yerlestirmek ve kemerlerini takmak yani guvenlik ve duzen kismindan sorumlular..
3. bilet toplamak. aletin girisinde durup insanlarin biletlerini alirsiniz ya da sinirsiz binisler icin ellere basilan damgalari kontrol edersiniz o kadar..
bazi aletlerde sadece tek kisi calisir bu dediklerimin hepsini bir kisi yapar.. bazi aletlerde buyuk aletlerde yani 4 den cok insan calisir bu durumda herkesin ayri gorevi olur...
ozgursum bilgiler için sagolpeki şimdi biz ds belgesi bekliyormuşuz.bu belge ne kadar zaman içinde gelir?
sirketten sirkete degisir bu belgenin gelmesi.. 15 gun icinde getiren de var 3 ayda getiren de![]()
ozgursum sitem ettiğimiz yok benim şirketim bana işleri ve işleri açıklayan maili göndermediği için soruyorum yoksa elimde belge olsa sormam tabiayrıca 20 sayfayı da tek tek okudum yok senin verdiğin gibi bilgi sadece düşünceler var
![]()
valla hatirlamiorum iki senedir yazilanlari ama yazilmamissa eklenmis oldu iyi oldu![]()
Şu anda 16 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 16 misafir)
Bookmarks