Kiz arkadasla gidilir neden gidilmesin..iliskinin asamasina bagli olarak orda yasicaniz seyler degisir..
ama normal kiz erkek arkadas grubu ile giderseniz gercekten igrenc bi wat gecirirsiniz..orda tanistiginiz turklerden bahsetmiyorum..oraya beraber gittiginiz arkadaslarinizdan bahsediyorum..orda kizlarin ne kladar eylenceli ve rahat oldunu gorunce disariya turk kizlariyla cikmak istemiceksiniz..mesela ben burda daha ilk gunumde tanistigim 2 turk kisi ile odaya ciktim 1 hafta sonra ayrildim...mesela bara gidiyoruz kos kos oturuyolar..yuzde 90 i boyleydi turklerin..dansa kalkiyolar amerikali cocuklar gelip arkalarindan dans ediyolar..ayyy cikalim cok kotu burasi diyp cikiyolar bardann..surat bi karis...surekli dedikodu ...surekli yabancilara bakip kiskanclik ardindan yine surat bi karis..yuzde 90 i boyleydu gorduklrimin...Artik bi turk kizla karsilasinca kaciyorum direk..ne selam ne sabah..Cok aci gerceklerden biride gelen turklerin cogunmlugu adapte olamadan bisey anlamadan geri donuyo anladigim kadariyla..ERger turkiyede sosyal sevilen gusel bi adam degilseniz burda sansiniz cok ama cok dusuk..
gozlemlerimle size yardimci olmaya calistim..
bana gelince hayatimin en gusel 2 yaz ayini gecirdim suana kadar..tabiki hergun eylenceli gecmiyo..sabah is aksam yemek dus ve uyku.ozel gunlerde sadece cok eylenceli geciyo..oda 3 gun...

eylul 10 da donuyorum ve o akadar cok sey varki yazicak hepsini buraya sigdiramam..gorusuruz millet..
Bookmarks