biriyle birlikte girdik, o da aldı diğeri haftaya giricek ondan hiç umudumuz yok liseyi gidip baştan okuyup gelirsen anca kâr eder diye makara yapıyoruzşaka bi yana inşallah o da alır diğer butun vizeye basvuranlarla birlikte ve hepimiz harika bi yaz geçiririz
![]()
I made a promise never to settle...
tebrikler starfire![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
tebrik ederim starfire
tecrübeli bi watcısın arkadaşların etinden sütünden yününden faydalanır artık![]()
günaydın TW ailesi...
Herkes maca mi kacti ya, cok sessiz gecio bugünOnline COD 2 oynayan var mi bilmiom da benim de az önce klan maci vardi ilk defa milli oldum kazandık güzeldi
Hadi nerdesiniz...
Hayat acısıylatatlısıyla
tecrübeyle sabittir, yaşamaktan korkmayin...
mac izliyorum bi yandan burdayim![]()
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
ben şuan kendimi Terapiye almış durumdayım..mehteran moddayım yani
kimin macı var bu arada?
bjk maci vardi bitti. ayrica manchester maci var..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
herkese selam
acil tavsiye almam gerek arkadaşlar sizden,
bu hafta kader haftam! işe karar vermek zorundayım! 2 seçenek var:
1.morey's piers-new jersey
2.seven eleven-virgina beach
ilgili başlıkları,konuları okudum,okudum fakat hala işin içinden çıkamadım! eğlence benim için öncelik değil ama nj istediğim bi eyalet olsa da bu eğlence parkında genel olarak pek para kazanılmadığından sözetmiş herkes,kirada yüksek.o yüzden süper görünsede uzaktan bu iş, pek içime sinmedi gibi! virgina beach de de konaklama pahalı,sıkıntılı ama şirket ayarlıcak sonuçta ve 7-eleven işi daha rahat gibi geldi bana,çok da advance bi seviye istemiyo,parktaki iş gibi! kasiyerlik işi zaten,reyon vs. ben garantici biri olarak 7eleven seçmek istiyorum ama eğlence parkı şansı varken gitmeyen ilk insan olucam sanırım. kafam çok karışık. sizce hangisi mantıklı?
Bu ne demek açıkçası ben anlamadım? en nihayetinde biraz erken kayıt olan herkes iyi eğlence parklarında çalışabilir. Morey's Piers in şu zamana kadar açık kontenjanı kaldıysa çok da iyi bir park olmadığı kanaatine varabiliriz. Tabi işi iptal olan da olabilir. Şimdi senin tercihin konusundaysa illa bu iki işten biriyse 7eleven seçerdim. Va Beach'e gitmektense New Jersey isterim ben de ama Morey's Piers pek iyi bir yer değil sanırım...
Bu arada bende salsa'dan geldim. gittikçe güzel gelmeye başladı, inşallah bir gün güzel güzel dans ederim![]()
Konu ayhn tarafından (11-03-2010 Saat 01:39 AM ) değiştirilmiştir.
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
Bence de iyi düsün, tasın kasın öyle karar ver. 7eleven sadece bir store ve büyüklügüne göre olsa olsa 5 kisi calısır aynı anda. Ama eğlence parkında cok fazla arkadasın, eglence, muhabbet falan bol olur. Digerlerinin yanında bunu da düsünmeni tavsiye ederim. Ben de aynı anda sadece 1 kisiyle falan calıstım, ama is az olunca 1 kisi dahi olsa muhabbet acılıp koyulasabiliyor. Sonuc olarak daha kalabalık bir cevre, farklı simalar görmek istiyorsan eglence parkı secmen yararlı olabilir...
Hayat acısıylatatlısıyla
tecrübeyle sabittir, yaşamaktan korkmayin...
kontenjan açılmış 3 kişilik sadece ve işveren gelicekmiş kendi öze ziyareti için, bu sayede yüzyüze görüşücez gelmişken,
-değil eğlence parkı normalde pek iş yok zaten şu anda-
orda şunu demek istedim; neredeyse tüm öğrenciler eğlence parkı işi ister ya hani işi bulupta istemeyen ilk kişi ben olucam demek istedimben bu geçkarar verdim ve kalkıştığımdan beri hayal etmedim bile eğlence parkı vs, hatta işten çok gidiceğim yer önemli benim için! ekstradan çıkan bi durum bu. ama advance düzeyinde olmak gerekiyomuş sanırım, en azından işle ilgili bana gönderilen dosyada öyle yazıyor. ama gidenler başka konuşuyor, gitmyenler başka... orası da büyük,devasa bi park, çok fazla türk ya da öğrenci var fakat işte dediğim gibi az para kazanıp,çok kira ödeyerek daha beter durumda kalmak istemem. ortam + eğlence ok güzel ama dediğim gibi benim için öncelik değil...daha az stres olmayı tercih ederim, çünkü çok titiz,stes ve panik biriyimdir
kasiyer olıyım, ortalığı temizliyim,reyon diyizim,kafam rahat olsun,saatlerim belli olsun, akşamları takılır,ortamımı yapar,sohbetler kurarım diye düşünüyorum açıkçası! ama işyerinde eğlenicem diye az saat çalışıp,çalıştığımın yarısını her hafta eve verip, tüm gün gözlenip, hata yaptığımda ceza paunı falan kesilmesini tercih etmem açıkçacı. bunları nerden biliyorum? gidenlerin yazdığı tüm başlık ve konulardan biliyorum
![]()
Yakuza,
Ben eski COD 2 cilerdenim.universite 1 de baslamistim oynamaya, dort yil boyunca universitedeyken oynadim.oynasana.com da oynuyordum
Peki.
osn dedigin nedir bilmiyorum.oynadigim dort yil boyuncada ogrenemedim ne yazikkioynasana.com sitesinden oynuyordum.gunde 6 saat kesin oynardim.iki tost iki kola 10 milyona tamamliyordum hesabi
![]()
Peki.
osn dediğim oynasanaoynasana.com/forum da takılıyor musun demiştim ki anladım, hayır
Bu arada ophelia23 just go to Va Beach![]()
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
birkac yil once biraktim oynamayi.forumuna felan hicgirmedim.
Peki.
arkadaslar pztesi pasaportla ds i yolladm konsolosluga ne zaman geri gelir sizce??
zenciler, zenciler , zenciler ...![]()
Peki.
kutlayan arkadaslarıma tesekkur eder, vize bekleyenlere tez zamanda onay dilerim![]()
sırada bilet var ..
gecen sene gitmeme 10 gun kala falan şirketten almıştım kredi kartına tek cekim 1600 liraydı sanırım deltadan roma-ny-norfolk dönüş jfk-ist
bu yuzden bi kaç ay evvel shop n miles cıkardık butun evin alışverişi gideri faturalar vs ordan yapılıo mil kazanim diye. ama sistemi nedir ne değildir pek bilmiyorum şimdilik sadece kullanıyoruz işte. bu konuda bilgili arkadaslardan öneri bekliyorum msjla yada burdan her turlu bilgi ve tavsiyeye ihtiyacım var.
I made a promise never to settle...
vize derdin bitmiyordu birde bu cikti![]()
Peki.
yarın vize görüşmem var ve hala uykum yok: (
ula ne güzel uyuyordum ya..pers prensi posterim düştü sesle uyandım
8de de ders var napalım yatmayalım artık
maci izlerken uykuya dalmak acayip bi duygu![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
Şu anda 24 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 24 misafir)
Bookmarks