Alıntı ayhn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu ne demek açıkçası ben anlamadım? en nihayetinde biraz erken kayıt olan herkes iyi eğlence parklarında çalışabilir. Morey's Piers in şu zamana kadar açık kontenjanı kaldıysa çok da iyi bir park olmadığı kanaatine varabiliriz. Tabi işi iptal olan da olabilir. Şimdi senin tercihin konusundaysa illa bu iki işten biriyse 7eleven seçerdim. Va Beach'e gitmektense New Jersey isterim ben de ama Morey's Piers pek iyi bir yer değil sanırım...

kontenjan açılmış 3 kişilik sadece ve işveren gelicekmiş kendi öze ziyareti için, bu sayede yüzyüze görüşücez gelmişken,
-değil eğlence parkı normalde pek iş yok zaten şu anda-
orda şunu demek istedim; neredeyse tüm öğrenciler eğlence parkı işi ister ya hani işi bulupta istemeyen ilk kişi ben olucam demek istedim ben bu geçkarar verdim ve kalkıştığımdan beri hayal etmedim bile eğlence parkı vs, hatta işten çok gidiceğim yer önemli benim için! ekstradan çıkan bi durum bu. ama advance düzeyinde olmak gerekiyomuş sanırım, en azından işle ilgili bana gönderilen dosyada öyle yazıyor. ama gidenler başka konuşuyor, gitmyenler başka... orası da büyük,devasa bi park, çok fazla türk ya da öğrenci var fakat işte dediğim gibi az para kazanıp,çok kira ödeyerek daha beter durumda kalmak istemem. ortam + eğlence ok güzel ama dediğim gibi benim için öncelik değil...daha az stres olmayı tercih ederim, çünkü çok titiz,stes ve panik biriyimdir kasiyer olıyım, ortalığı temizliyim,reyon diyizim,kafam rahat olsun,saatlerim belli olsun, akşamları takılır,ortamımı yapar,sohbetler kurarım diye düşünüyorum açıkçası! ama işyerinde eğlenicem diye az saat çalışıp,çalıştığımın yarısını her hafta eve verip, tüm gün gözlenip, hata yaptığımda ceza paunı falan kesilmesini tercih etmem açıkçacı. bunları nerden biliyorum? gidenlerin yazdığı tüm başlık ve konulardan biliyorum