abi vallahi artik bana soldan solda n geliolra..bu 3g surekli cikiomu
yokmu 350-400 arasi bisler
abi vallahi artik bana soldan solda n geliolra..bu 3g surekli cikiomu
yokmu 350-400 arasi bisler
S-pectacular
1-oyunlar daha yeni yapilmaya baslandi. Suan piyasadaki oyunlarin cogu 5800 dan cevrilme. 1-2 aya yayginlasir oyunlar.
2-nokyanin yillardan beri gelen malligi. 2000 tllik telefona insan bi kulakici kulaklik koyar. Hala 100 ttllik telefonda olan kulaklikla ayni. ama muzik mikrocipi kaliteli. Iyi bi kulaklikla iyi ses alirsiniz.
N97 nokia storelarda 699$+tax.... amazonda 599$.... Hatta forumdan gecen bi arkadas 2 tane almisti 599$ a...
Iphone herkes baska bisi soyluyor. Bende arastirmaktan biktim artik. 5,6,7. Ave de 30-55 str. Arasi gordugunuz tum telefon, elektornikci vb. Ye sorun![]()
manhattan sen tax dahil kaca almstn n977yi
n 97 yi kaca aldin peki..
S-pectacular
toplam 700$ verdim ben
arkadaşlar nokia n97 i aldım ve şuan türkiyede yim kullanıyoum teli ve gerçekten memnun kaldım telefon istediğim gibi iphone gibi değil birçok özelliği farklı ancak benim hoşuma gitti kamerası çok ii mesajlaşma rahat ayrıca nokia nın türkiye için hazırladığı widgetlar (ana ekrandaki kısayollar) milliyet ve matriks die iki firmanın var ve bunlarda çok faydalı oluyor telefonu herkese tavsiye ederim sadece türkçe dil desteği yok onuda 1-2 aydan rahatça yapabiliriz telefonla ilgili sorusu olan var sa cevaplarım
telefonu nasil turkce yapabilecegini anlatabilirim. Cok basit. ayrica ing. Kullanmak daha iyi. Millet anlamadigindan kurcaliyamiyor fazla![]()
Suanda nokianin widget yarismasi var. En iyi widgeti yapana n97 veriyorlar. yarismadan sonra ortalik widget dolardiye tahmin ediyorum. Epeyi bi alternatifimiz olur
mrb kanka benimde n97 var milliyeti indirdimde başka widgetleri nerden indirecez ..? varmı senin bildigin site veya yararlı proğram ismi ..bide sana tavsiyem ebay dan kılıf al ben aldım şahane bişi çok memnun kaldım 5 doalr
link burda istersen bak bie aynalı ekran koruyucu aldım oda gzl http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...tab%3DWatching
bazı arkadaşların şupheleri var 3G nasıl oluyo bu telefonda ben kullandım goruntulu konuşma internete bağlanma da ehrhangib ir sorun yaşamadım supper otesi GPS ise Turkiye haritasını indirdinizmi daha kolay oluyor..ama acık alana cıkınca gps rahatlıkla yon buluyor onuda denedim
benim gibi eski iphonecilar alışmakta zorlansada sonraları cok rahatlıyorlar
Konu richard99 tarafından (31-08-2009 Saat 05:56 PM ) değiştirilmiştir.
arkadslar alcak olanlara bu mutlu haberi bn weriym dedim nokia storeda n97 599 dolar taxla 640 gelioooins bugn alcam neeten 3gun shipping suruo dedi adam
fiyati dusmus. bugun 5. avenue da nokis stora baktim 699$ dan 629+tax olmus fiyati; amazindakiler daha da duseer
tel cikali daha ne kadar oldu adamlarda fiyat dusuo..tr de zaten sinirli stoklar bittikce yenileri gelene kadar fiyat artio..
S-pectacular
arkadaşlar 4 gün önce ben de aldım n97 çok memnunum.
beyaz renk almıştım . beyaz renk çok çabuk kirleniyor o yüzden bugün iade edip siyahını aldım ama daha açmadım.
internete giriş hızı çok iyi. klavyesi olması büyük dezavantaj.
almak isteyenlere tavsiye ederim.
teknomaniac birisi olarak ayrica iphone 3g-n97-iphone 3gs kullanmis birisi olarak diorumki : deil n97 n9700 bile ciksa iphone ile asik atamaz .(nokta)
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Saol Mustafa;
Newyork bestbuy da iphone 699+tax di, ben de 750 dolar iphone a verene kadar iphonekiller alıyım dedim
Bizim Babyboat Cem ipod almak için alakasız bir dükkana girdi , dükkanda görünce 700 dolara bir anlık gazla aldım telefonu![]()
Telefonun diğer bir avantajı da , henüz hiçbir kıro nun elinde görmedim![]()
Nokia'nin resmi sitesinde okudum, basarisiz bi model olmus N97.kamerasi cok cabuk ciziliyor.
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
Peki bu telefonu aldıktan sonra kayıt ettirme olayını nerede yapıyoruz ve onu için ne kadar ücret ödüyoruz?
Hayır herhangi bir operatörde kayıt ettirebiliyorsun ve istediğin hatla kullanabiliyorsun, nerde kaydettirdiğinin önemi yok. Ayrıca ben Avea'da para vermeden kayıt ettirdim![]()
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
ne n97 ne 5800xpress music hikaye ben kullandım hepsini biliorum nokia bu 2 telefon için acayip yavaş bir işlemci kullanmış iphonun işlemcisi ise bunların 2 katı hızında herzaman dedim yine diyorum iphone şahanee![]()
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks