23 mart sabah 8 istanbul'da wize görüşmem war..yakın tarihte görüşmeye gidenlerden tecrübelirini we önerilerini bekliyorum arkadaşlar..![]()
23 mart sabah 8 istanbul'da wize görüşmem war..yakın tarihte görüşmeye gidenlerden tecrübelirini we önerilerini bekliyorum arkadaşlar..![]()
http://www.turkishwat.net/2010-vize-...gorusmesi.html hiç heyecan yapmaya gerek yokmus ..gittim gördüm 24 ŞUBATTA HADİ HAYIRLISI SANA![]()
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
umarım öyledir walaa,arkdşlarımın ortalamaları ve ingilizceleri ii olmalasına ragmen ankaradaki çekik gözlü kadından red yediler
o yüzden ist.a gidiorum wize için,umarım orda da bi çekik gözlü daha yoktur![]()
sucre,neler sordular sana? fazla ciddiye aliolarmı yoksa wize vermeye gönüllüler mi
görüşemede arada cam oluor galiba,ses ii gelior mu bari.
arkadaslar hadı alın gelın vızeyı..bugun basılmıs pasaportuma vizem cok mutluyum cok ..![]()
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
yaa arkdaşlar pekı bısı dıcem benımde sabah 8 de vize gorusmem ıstda kaçta orda olmam gereklı en erken ve kaçta gorusmeler başlıyo acaba en erken 8 de mı?
benim görüşmem 7.30 da.en geç 15 dk önce orda olman gerekiomuş..
saol gokmen inş geçer atlatırız artık sunu ya
Arkadaslar 8 mart ta istanbulda vize gorusmesıne gıttım klasık nerde okuyon bolumun ne yurtdısında bulundun mu sorularını sordular ve yesıl kagıt verdıler sımdı bu yesıl kagıdı aldık da ne olacak alırmıyız bı yardım ...
aynen sucre ye katılıorum bn de http://www.turkishwat.net/2010-vize-...rusmesi-s.html gittim hallettim geldimbenim gerçi ankara konsolosluğundaydı gorusmem ama örnek teşkil edip yardımcı olabilir vize görüşme hikayem
başarılar şimdiden
23 mart 8.15 istanbulda vıze gorusmem var. ılk defa katılıorum ve ıngılızcem cok ıyı degıl acaba zor olur mu görüşme??
Benimde 23 mart saat 8 de görüşmem var İstanbul'da orada karşılaşırız artık.
""Let the game begin""
arkadaslar bnmde 23 martta 8.15te bn cok tırsıyorum ya ıngılızcem cok ıyı degıl acaba ters bısı olur mu?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks