Work and Travel
Toplam 27 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 27 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Kararsızlıgın böylesi Help meee!

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Kararsızlıgın böylesi Help meee!

arkadaşlar biz 2 kişi olarak henuz iş seçimi yer seçimi yapamadık ve soınunda şirket bizi tombala usulü bir yere yerleştirecek.

Genel olarak dengeli bir yer lazım bize. Çünkü çok fazla paramız yok ve getirdiğimiz kadar parayı kazanmamız lazım. İngilizcem de iyi olmadıgından housekeeping diyor bizim wat şirketi.

şuanda aklımda ocean city virginia var ama sanırım beach olan kısmı cok pahalıymıs. Sadece eglenmeye gitme lüksüm yok malesef.

Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
    Konu negemezsin tarafından (10-03-2010 Saat 12:24 AM ) değiştirilmiştir.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

nasil dengeli yer lazim?? getirdigini kazanmak derken ne demek istedin? anlayamadim da..

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

arkadas heralde burda giderken yaptigi harcamalari kazanmasi gerektiginden bahsetti. dengeli derken de ne cok pahali olan ne de cok berbat bi yer olmayan bi yer demek istedi

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

evet yanı pahalılık acısından) en azından borclu dönmemek lazım yani çalıştıgımla anca orda idare edebilirim kendimi

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

hangi anlamda pahalıymış beach bence pahalı değil tabi ki kişisine ve harcamasına göre değişir pahalılık.

ben mesela sigara içki tuketen biriyim barlarda ortalama corona 4$ marketten toptan aldıgında 6lı miller 3.95ti. (bu arada alkol fiyatlarını da baya baya hatırlıyomusum bunu anladım şimdi )sigara ise 7$ bunun dısında 1 paket makarna 99c ikisi 1.5$ filandı ev kiraları da ortalama kişi başı 75$ civarıydı. 12li kutu cola 5-6$ orta boy bi pizza yine o civarda,mc donalds ta tek hamburger 99c menuler burayla aynı gibiydi. sadece bunlarla yasicaksın die bişey yok tabi ama en azından bi civar oluşur aklında diye örnekler verdim. kıyafet ve hediye kısmını outletlerden yaparsan beach te hem çalışmış hem tatil yapmıs olursun ben ciddi anlamda eğlendim gecen yaz her gunum baska guzeldi. house keeping işi bi bakıma iyi mesela yagmurda şezlong kiralamada ve bike-rent te calısanlar eve gönderilirken mc donalds,house keeping tarzı işte çalışanlar bundan etkilenmiyodu. e sık sık yagan yagmuru gözönünde bulundurmak lazım.

edit/ maket makarna mı olurmuş paket olcaktı o
    I made a promise never to settle...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı starfire Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hangi anlamda pahalıymış beach bence pahalı değil tabi ki kişisine ve harcamasına göre değişir pahalılık.

ben mesela sigara içki tuketen biriyim barlarda ortalama corona 4$ marketten toptan aldıgında 6lı miller 3.95ti. (bu arada alkol fiyatlarını da baya baya hatırlıyomusum bunu anladım şimdi )sigara ise 7$ bunun dısında 1 paket makarna 99c ikisi 1.5$ filandı ev kiraları da ortalama kişi başı 75$ civarıydı. 12li kutu cola 5-6$ orta boy bi pizza yine o civarda,mc donalds ta tek hamburger 99c menuler burayla aynı gibiydi. sadece bunlarla yasicaksın die bişey yok tabi ama en azından bi civar oluşur aklında diye örnekler verdim. kıyafet ve hediye kısmını outletlerden yaparsan beach te hem çalışmış hem tatil yapmıs olursun ben ciddi anlamda eğlendim gecen yaz her gunum baska guzeldi. house keeping işi bi bakıma iyi mesela yagmurda şezlong kiralamada ve bike-rent te calısanlar eve gönderilirken mc donalds,house keeping tarzı işte çalışanlar bundan etkilenmiyodu. e sık sık yagan yagmuru gözönünde bulundurmak lazım.

edit/ maket makarna mı olurmuş paket olcaktı o
    evet starfire in dedigi gibi yiyecek icecek acisindan bakarsak beach in fiyatlarinin diger yerlerden pek bi fark olacagini sanmiyorum. belki ev kirasi biraz yuksek olabilir. ben okyanusa sifir bi yerde calistim ve yasadim. ev kiram 125 dolardi. onun disinda baska bi eksisi olacagini dusunmuyorum.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

ya bu şirketlere uyuz oluyorum ben sırf fazla ugrasmamak için hemen ellerinde ne varsa oraya göndermek için gönderemedikleri (bizim tercih ettiğimiz) yerleri pahalı,guvensiz,tehlikeli,karısık vs diyerek kötülemeye baslıyolar. neyse ki TW var

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

ya soyle durum var wat islerinin buyuk coogunlugunda zaten borclu donme gibi bisey olmaz ordaki yasaminiz icin yeterli para kazanirsiniz. ha daha fazla kazanmak travel ve alisverisin miktarini belirler o kadar..

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

orda yasamak icin fazla para kazanilir fakat burdan borcla gidilmisse o borc orda kazanilan parayla odenmez

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

vallahi beach diyince amanım diyorlar hakkaten ama konaklama gercekten bana gore pahalıymıs 125 dolar haftalık nasıl cıkartıcam

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

aklımdakiler suanda ocean city new jersey boston virginia

iş malum hausekeeping böyle eğlence parkarlıdna limonota felan satsak ıyıydı veya kilitcilik varmış böyle eşyaları felan alanlar. Ama ingilizcem yeterli değil dedi.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı negemezsin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vallahi beach diyince amanım diyorlar hakkaten ama konaklama gercekten bana gore pahalıymıs 125 dolar haftalık nasıl cıkartıcam
    Sen ona bakma o biraz pahalı yerde kalmış Kesin saçma bir yerdir de Normalde kiralar haftalık ortalama 75 dolardır. Va Beach'te de gördüklerimin çoğu 60-90 arası kalıyordu.

Eğer burdan giderken harcadığın yaklaşık 3000 doları olduğu gibi geri getirmek istiyorsan wat'a katılma. Ama burdan giderken harcadıklarını gözden çıkartıp, geri para getirme gibi derdin yoksa katıl. Orda kazandığın parayla her türlü kendini çekip çevirirsin. Tabii ki işin de aksilik olmazsa da çalışabilirsen. Tabi bu demek değil ki hiç para getiremezsin, mutlaka bi miktar para getirirsin. Mesele beklentiler, hayal kırıklıkları...
    2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
    2010 Work and Travel (Lake George, New York)
    2011 Internship (Germany)
    2012 Internship (???Bratislava)

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ya en azından az para getirsemde böyle yanıma laptop felan alabileyim bari.

Bu arada arkadaşım 21 yaş altı. Eğlence yerlerine 21 yaş altı girilecke yerler nerelerdir bilen varmı?

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

bu nasil istir hem para kazanmak istiyorsun hem de laptop alacagini dusunuyorsun.wata verecegin parayi git kendine bir laptop al ustude sana kalsin hem.ayhn in dedigi gibi harcadigin tum parayi kazanacagim dusuncesiyle geliyorsan yanilabilirsin.

Barlar felan 21 yas alti kisileri aliyor ama bileklik takiyorlar ya da bir kalemle isaretliyorlar ve icki satmiyorlar.

Starfire,

Beni ewine yemege davet ettiginde icki icmeyeceksek gelirim. Daha once ickili deneyimimim var ,kotu sonuclandi. o yuzden birkere daha yasamak istemiyorum.Sonra Pismanlik konusu altina birseyler de yazmak istemem.Saygilar.
    Peki.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı azuhazu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Starfire,

Beni ewine yemege davet ettiginde icki icmeyeceksek gelirim. Daha once ickili deneyimimim var ,kotu sonuclandi.
    belli baksana daha deneyimim yazarken bile elin ayağına dolaşmış

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bu nasil istir hem para kazanmak istiyorsun hem de laptop alacagini dusunuyorsun.wata verecegin parayi git kendine bir laptop al ustude sana kalsin hem.ayhn in dedigi gibi harcadigin tum parayi kazanacagim dusuncesiyle geliyorsan yanilabilirsin.

Barlar felan 21 yas alti kisileri aliyor ama bileklik takiyorlar ya da bir kalemle isaretliyorlar ve icki satmiyorlar.

Starfire,

Beni ewine yemege davet ettiginde icki icmeyeceksek gelirim. Daha once ickili deneyimimim var ,kotu sonuclandi. o yuzden birkere daha yasamak istemiyorum.Sonra Pismanlik konusu altina birseyler de yazmak istemem.Saygilar.
    Sorulardan sıkılmışız sanırım

Arkadaş 3000 dolar geri götürmekten bahsetmiş bende ona karşılık okadar parayı geri alamayacagımı bildiğimden söyledim. Tamam belki götüremeyebilirim ama en azından bazı seyler alabilmek için iş ve şehir seçimine özen gösteriyorum. Malum tecrubemiz yok binlerce kilometre uzaktan hiç gitmediğimiz bir yer için tahmınlerle tutturmaya calısıyoruz

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

yok su anda da sarhosum.az once su ictim, ne icsem sarhos ediyor beni yok ondan degil.isten yeni geldim,yorgunum, dahada onemlisi karnim ac.yemek yapmaya eriniyorum.zaten yemek yapmak istesem bile ilk once bulasiklari yikamam lazim.
    Peki.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

su ile sarhos olcak ne derdin var) bahsette birazdan biz yardımcı olalım)

Tamam afiyet olsun sana

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

emin ol bilmek istemezsin ne derdimin oldugunu , sanmiyorumda yardim edebilecegini Allaha sukur hani gercekten dert denilebilecek birseyim yok.sagolasin.Yemek yapmadim daha.eriniyorum yapmaya.yemek hazirlamak icinde bulasiklari yikamam lazim.Bu konularda titizimdir asla bulasik bir tencere ya da tabagi kullanmam ikinci kez
    Peki.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

en guzeli... Keşke bende biriktirmesem Söyle derdini söyle biz bizeyiz şurda

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

adana yemek istiyorum,lahmacun yemek istiyorum,ayran yemek icmek istiyorum.
    Peki.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı negemezsin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya en azından az para getirsemde böyle yanıma laptop felan alabileyim bari.

Bu arada arkadaşım 21 yaş altı. Eğlence yerlerine 21 yaş altı girilecke yerler nerelerdir bilen varmı?
    Alabilirsin dostum o kadar da az kazanılmıyor. Laptop dediğin 500-600 dolar alet zaten. Üstüne de 3-5 bişeyler getirirsin.

Bu arada affına sığınarak soruyorum, Çağ Üniversitesi nerde acaba? Vakıf üniversitesi mi yoksa yeni mi açıldı?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

adana yemek istiyorum,lahmacun yemek istiyorum,ayran yemek icmek istiyorum.
    ranch soslu house salad yemek istiyorum, burger sliders yemek istiyorum, bbq wings yemek istiyorum, bbq soslu steakler yemek istiyorum, budweiser içmek istiyorum

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

sana afiyet olsun onlar icin cag universitesi vakif universitesi adanada olsa gerek.
    Peki.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

evet ama ben orda burslu öğrenciyim Okulumuz ufak ama şirindir güzeldir.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Starfire,

azuhazucum merak etme gönlünü ferah tut evde içmeyi sevmiyorum sen yemeğe gelicen yatıya kalmican sen gidince peşinden atarım kendimi gecelere ahahaha

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

disarda icmeye varim, orda sorun yok .Sanirim.
    Peki.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks