Work and Travel
Toplam 27 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 27 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Kararsızlıgın böylesi Help meee!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

bu nasil istir hem para kazanmak istiyorsun hem de laptop alacagini dusunuyorsun.wata verecegin parayi git kendine bir laptop al ustude sana kalsin hem.ayhn in dedigi gibi harcadigin tum parayi kazanacagim dusuncesiyle geliyorsan yanilabilirsin.

Barlar felan 21 yas alti kisileri aliyor ama bileklik takiyorlar ya da bir kalemle isaretliyorlar ve icki satmiyorlar.

Starfire,

Beni ewine yemege davet ettiginde icki icmeyeceksek gelirim. Daha once ickili deneyimimim var ,kotu sonuclandi. o yuzden birkere daha yasamak istemiyorum.Sonra Pismanlik konusu altina birseyler de yazmak istemem.Saygilar.
    Peki.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı azuhazu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Starfire,

Beni ewine yemege davet ettiginde icki icmeyeceksek gelirim. Daha once ickili deneyimimim var ,kotu sonuclandi.
    belli baksana daha deneyimim yazarken bile elin ayağına dolaşmış
    2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
    2010 Work and Travel (Lake George, New York)
    2011 Internship (Germany)
    2012 Internship (???Bratislava)

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bu nasil istir hem para kazanmak istiyorsun hem de laptop alacagini dusunuyorsun.wata verecegin parayi git kendine bir laptop al ustude sana kalsin hem.ayhn in dedigi gibi harcadigin tum parayi kazanacagim dusuncesiyle geliyorsan yanilabilirsin.

Barlar felan 21 yas alti kisileri aliyor ama bileklik takiyorlar ya da bir kalemle isaretliyorlar ve icki satmiyorlar.

Starfire,

Beni ewine yemege davet ettiginde icki icmeyeceksek gelirim. Daha once ickili deneyimimim var ,kotu sonuclandi. o yuzden birkere daha yasamak istemiyorum.Sonra Pismanlik konusu altina birseyler de yazmak istemem.Saygilar.
    Sorulardan sıkılmışız sanırım

Arkadaş 3000 dolar geri götürmekten bahsetmiş bende ona karşılık okadar parayı geri alamayacagımı bildiğimden söyledim. Tamam belki götüremeyebilirim ama en azından bazı seyler alabilmek için iş ve şehir seçimine özen gösteriyorum. Malum tecrubemiz yok binlerce kilometre uzaktan hiç gitmediğimiz bir yer için tahmınlerle tutturmaya calısıyoruz

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Starfire,

azuhazucum merak etme gönlünü ferah tut evde içmeyi sevmiyorum sen yemeğe gelicen yatıya kalmican sen gidince peşinden atarım kendimi gecelere ahahaha
    I made a promise never to settle...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks