hangi anlamda pahalıymış beach bence pahalı değil tabi ki kişisine ve harcamasına göre değişir pahalılık.
ben mesela sigara içki tuketen biriyim barlarda ortalama corona 4$ marketten toptan aldıgında 6lı miller 3.95ti. (bu arada alkol fiyatlarını da baya baya hatırlıyomusum bunu anladım şimdi)sigara ise 7$ bunun dısında 1 paket makarna 99c ikisi 1.5$ filandı ev kiraları da ortalama kişi başı 75$ civarıydı. 12li kutu cola 5-6$ orta boy bi pizza yine o civarda,mc donalds ta tek hamburger 99c menuler burayla aynı gibiydi. sadece bunlarla yasicaksın die bişey yok tabi ama en azından bi civar oluşur aklında diye örnekler verdim. kıyafet ve hediye kısmını outletlerden yaparsan beach te hem çalışmış hem tatil yapmıs olursun ben ciddi anlamda eğlendim gecen yaz her gunum baska guzeldi. house keeping işi bi bakıma iyi mesela yagmurda şezlong kiralamada ve bike-rent te calısanlar eve gönderilirken mc donalds,house keeping tarzı işte çalışanlar bundan etkilenmiyodu. e sık sık yagan yagmuru gözönünde bulundurmak lazım.
edit/ maket makarna mı olurmuş paket olcaktı o![]()
Bookmarks