Yani , herşeyi ayarladım , ismimdede türkçe karakter yok herşey tamam , tarihi gidişi dönüşü adresi herşeyi gösterıldıgı gibi yaptım . En son sayfada kart numaramı girdikten sonra , complete booking e tıkladım ve bana sayfa açıldı flight could not be able to finish dedi , IST-NEWYORK tanımlanamadı NEW-YORK ıstanbul tanımlandı ddedi. aynı sayfada save and change ve save and cancel vardı , bende save and change e tıkladım . Bad request diye syfa çıktı tarayıcıda ve açılmadı . Sonra "My Itineraries" e baktıgımda ne bır bılet ne de birşeyler var. sadece non-active adı altında önceden baktıgım bılet tarıhlerı var . cunku 2 tane bılet alacagım ıcın bı kendıme bıde kız arkadaşıma . sadece onlar var . Ardından mailleştik işte expedia ile . böyle şeyler dediler . Aradık telefonla yine aynı şeylerden bahsettıler bıze henuz 708 dolarlık ucret ulasmadı ama 3 dolarlık bılet confırmasyonu ulastı dıyorlar . Sonra Delta airlines ı aradım bızde bu ısımde bu kredi kartıyla bırsey yok dedıler turkıyeden . Bankayı aradım dedılerki 3 dolarlık ucretler karşı taraftan onay almış , fakat bu 708 dolarlık ucret delta airlines tarafından onaylanmamış yanı , provizyon numaraları var . Fakat delta airlines ın muhasebesınden kaynaklanan bir şey var dediler banka tarafından . Expedia da yardımcı olmaya calısıyor ama bıletımı goremıyorlar boyle birşeyden dolayı , orada paranın cekıldıgı gozukuyor ama bılet yok dıyorlar , beni non-active books lara yonlendırıyorlar ....
Bookmarks