arkadaşlar ben new jersey e gideceğim ve arabasız ulaşım zor olur deniyor.. araba almam gerekiyormuş fakat yaşım 20 acaba sorun olur mu ve buradaki ehliyetimi kullanablir miyim?? ayrıca alım ve satım işleri nasıl yapılır??![]()
arkadaşlar ben new jersey e gideceğim ve arabasız ulaşım zor olur deniyor.. araba almam gerekiyormuş fakat yaşım 20 acaba sorun olur mu ve buradaki ehliyetimi kullanablir miyim?? ayrıca alım ve satım işleri nasıl yapılır??![]()
Arkadaşlarımız sağa sola araba ile ilgili başlık açmasınlar diye kocaman bir kategori oluşturmuştuk oysa...
http://www.turkishwat.net/araba-alim...hliyet-trafik/
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
özel olarak sorularım vardı teşekkürler...
ozel sorularini o konuda yazarsan seninle ayni seyleri dusunen kisiler de faydalanir kolaylikla...
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
bizim new york.ta araba var.. 95 model lincoln.. kesin degil ama dusunursen bir ihtimal satabiliriz..
doğru soyluyor arkadaş.. araba satmak gerçekten zor.. biz 2 araba aldık.. 1.si bozulmasaydı aldıgımızdan daha pahalıya satacaktık(1000e aldık 1500e filan satacaktık) ama o da isyerindeki elemanlar arabayı sevmişti birkaç kişi talip olmuştu da surekli fiyatı artıyordu arabanın
1. araba bozulunca 2. bir araba daha aldık st.louis.den new york.a kadar yol ustundekı bırcok yeri gezip donduk.. new york.ta satamadık arabayı bır tanıdıga bıraktık o da sonradan cok ucuza satmıs..
hocam araba için istediğin fiyat ne? veya ücret karşılığı bizi new jersey'e götürebilir misiz? yani anlaşalım orta yerde![]()
Arkadaslar ben abd de yasiorm ve taxi firmasinda calisiorm. ulasimla ilgili yardim edebilirm east coastda.
cakin1984, 5 veya 6 haziran günü jfk'ya inmiş olmayı umut ediyorum. oradan wildwood'a geçmemiz gerekiyor. iki arkadaşız. bizim ulaşımımızda yardımcı olur musun ve tabii ki bunun maliyeti ne olur![]()
Az sonra email'i gönderiyorum. bu kadar çok mu wildwood var yahu :P
Gönderdim maili cakin 1984
kardes eger pennsylvanıa yada new jersey tarafanıa gıdıyorsan bende 5 hazıranda jfkye ınecem senı ıstedıgın yere goturebılırz olumuzun ustundeyse tabıkı
Kusura bakmayın ama konunun başında forum yöneticileri uyarı yapmasına rağmen kimse iplememiş. Şahsen benzer konuları farklı sekmelerde açıp da aynı türden soruları görmek insanın tadını kaçırıyor. Özel soru uğruna ( ki başlıkta ne bir soru edatı ne de noktalaması gördüm) başlık çöplüğüne çevirmek, forumu kullanışsız hale getirir.
Bindik bi alamete, gediyoz kıyamete
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks