Work and Travel
Sayfa 24 Toplam 79 Sayfadan BirinciBirinci ... 142021222324252627283474 ... SonuncuSonuncu
Toplam 2345 adet sonuctan sayfa basi 691 ile 720 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Anlık İletişim Başlığı (KAPALI)

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı yakuza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hazır maksat muhabbetken bir seyler danısayım size. Okulda son 1 yılda artan lablar ve ögrenci sayısıyla acaip asistan sıkıntısı cekiliyordu. Gecen seneden itibaren gönüllü ve yeterli 4. sınıf ögrencileri lablarda ve quiz/ödev okumalarda görev almaya basladılar. Bu sene ben de basvurum sonucu gecen hafta itibariyle bazı lablara asistan olarak tam yetkiyle giriyorum. Sunu sorayım. Lablarda sınav vs olmadıgı icin yaptıklarını falan soruyla ölcüyoruz (nasıl yaptın, niye böyle seklinde) , ama gecen hafta sordugum sorular ve ögrencileri sıkıstırmamı begenmeyen arkadaslar olmus. Biri yakın arkadasım bizzat yakınmıs diger bir arkadasa. Ben ise calısanla calısmayanı ayırabilmek icin ögrenci arkadasları zorlamaya mecbur hissediyorum. Sizce saldım cayıra mevlam kayıra mı yapayım, yoksa ögrenciler gözünde kötü adam olmayı göze alıp ögretmek adına onları zorlamalı mıyım Ben de hala ögrenciyim ama sizlere de danısayım.
    hocam sen ne yapıon öle ya bizde ögrenciyiz gecir cocukları gitsinler ya kendi acımdan senin tarzında bi asistan istemezdim yanlıs anlama dersleri gecebilmek sınavlarda kopya cekebilmek için

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Ögretim üyesi acıgı zaten tüm Türkiye genelinde var, ama artık asistan acıgı da arttı baya. Mezun olan kacıyor veya master/doktorasini yapıp asistanlıgı bırakıyor. Okulda resmie sadece 3 asistan kaldı, ama sadece bu dönem 20 kadar lab ve bir o kadar da quiz/ödev vs okuyacak adam lazım. Gönüllülük temeliyle baslatıldı bu is ve gectigimiz sene ufak tefek torpil haricinde gayet iyi yürüttü ögrenci arkadaslar. Yani ortada sigorta, maas vs yok zaten de ama yine de tam yetkiliyiz. Hatta birkac benim dönemim arkadasların labına giriyorum ve torpil istio cakallar Zaten torpil olayına hic girmiycem de eger istekli arkadaslar olur de benim eksikligim/yetersizligim/isteksizligim yüzünden iyi ögrenemezlerse onların da vebalini almak istemiyorum. Galiba ögrenebilmeleri icin biraz sert davranıcam

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

pardon ben gonulluluk kismini kacirmisim.
    Peki.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

soruları normal sor, fazla kasma
    ama lab. bankosunda en üst çekmecede notlar olmadığına, quize girerken kullandıkları boş kağıdın arkasının boş olup olmadığına, bek'in altında formüllerin kurşun kalemle yazılı olmadığına dikkat et
    gerçi sende bilirsin bunları , haha
    Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

kontenjanlar öyle bi artırıldı ki tabi asistan eksigi ortaya cıkar..
    altan alanlarla beraber bi derse 1200 kişinin girdigi oluyor bizim fakültede..
    İHE kuyrugu bizim sınav kuyruklarının yanında halt yemiş durumda

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

bir yerde okumustum, devlet en cok parayi diyanete veriyormus.sanmiyorumki turkiyede akademisyen acigi var.ortada kontenjan yokki akademisyenler girsin.adamlar okuyorlar okuyorlar universiteden sonra 6-7 yil daha, ortada gidecekleri okul yok.sadece universitede boyle degil lise,ilkogretimde de boyle.o kadar ogretmen acigi var ve bir o kadar mezun olmus atama bekleyen ogretmen adayi varken adamlar gidiyor ucretli ogretmen ya da yari zamanli vs. ogretmen aliyorlar.onlarin dusundukleri sey baska.sagcisi da ayni solcusu da.
    Peki.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    21

Real-Sevilla

super bi macti
    Şirket Seçim Yönergesi
    VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ

BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

yumurta haslamak istedim, diyorum yumurta iki dakika icinde nasil hemen kaynadi boyle.meger sicak su koymusum tencereye
    Peki.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

hade millet ben kaçar, iyi geceler herkese...
    2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
    2010 Work and Travel (Lake George, New York)
    2011 Internship (Germany)
    2012 Internship (???Bratislava)

Üstad
    Tecrübe Puanı
    21

Gunaydin Herkese!!
    Şirket Seçim Yönergesi

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Günaydın TW
    ""Let the game begin""

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı Roma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Real-Sevilla

super bi macti
    günaydın herkese

2-0 dan 2-2 ye gelince 3 olmalıydı zaten üçüncüyü atan kahraman olacaktı ve higuainin hakkıydı ama van der vaart attı bundan sonra el clasico da belli olur herşey

Üstad
    Tecrübe Puanı
    21

sezon sonunu bekleyelim. Reali hic sevmem
    Şirket Seçim Yönergesi

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Real de fena takim deil ama Barca kadar istikrarlı degil. Barca alır yine, zaten hak eden de o. Bence Etoyu gönderip İbrahimovic almaları hataydı...
    Konu yakuza tarafından (07-03-2010 Saat 01:20 PM ) değiştirilmiştir.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

İddaa oynamak isteyen arkadaslara cok güzel banko bi kupon vermek istiyorum.10-20 basabilirler cok güveiyorum.Kuponum söyle:

804-2/2
    806-2/2
    801-alt
    812-alt

Basketbol maclari arkadaslar bunlar cok tatlı bi kupon oldu imkani olanlar oynayabilirler
    Whence I Would Like?

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı Paingod Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

İddaa oynamak isteyen arkadaslara cok güzel banko bi kupon vermek istiyorum.10-20 basabilirler cok güveiyorum.Kuponum söyle:

804-2/2
    806-2/2
    801-alt
    812-alt

Basketbol maclari arkadaslar bunlar cok tatlı bi kupon oldu imkani olanlar oynayabilirler

oooo sen daha kirkinci mesajinda boyle tuyo verirsen banlanirsin

Bu arada gazetede okudum miamide ewler 35/50 bin dolara kadar dusmus.watta para biriktiren olursa alsin gelirken birtane.bu ewler zamaninda 150bin dolara satiliyormus.Birsey merak ettim, amerikadan ew almis olsak bize kolayca vize verirlermi acaba...
    Peki.

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı azuhazu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oooo sen daha kirkinci mesajinda boyle tuyo verirsen banlanirsin

Bu arada gazetede okudum miamide ewler 35/50 bin dolara kadar dusmus.watta para biriktiren olursa alsin gelirken birtane.bu ewler zamaninda 150bin dolara satiliyormus.Birsey merak ettim, amerikadan ew almis olsak bize kolayca vize verirlermi acaba...
    once evi kolayca alabilir miyiz diye dusunmek lazim.mulkiyet uzun is olabilir

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

odtulu dediginden birsey anlamadim ?
    Peki.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Bende yavaş yavaş çıkıyorum evden hade hayırlısı

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

İyi görüşmeler bakalım bilet kimin olacak.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

odtulu dediginden birsey anlamadim ?
    diyorumki ehliyet icin bir cok sey isterlerken ev sahibi olmak icin neler isterler yani ugrastirir diyorum.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

sanmiyorum o kadar cok ugrastiracaklarini.ehliyet alirken sen yabanci oldugun icin o kadar cok sey istiyorlar.turkiyeden ehliyetin varmi bilmiyorum ama turkiyeyle kiyaslarsan eger adamlar saat icinde ehliyet veriyorlar.ben tr de alirken iki ay sinavi bekle,bir ay aciklanmasini bekle, iki ay sonra direksiyona git,daha sonra o kadar parayi biriktir ehliyeti cikarmak icin maliyeye git,foto cektir karakola git.karakol der uc gun sonra gel ehliyetini almak icin.adamlar ehliyeti bedava veriyor birde.yeterki paran olsun kardesim merak etme.paran olduktan sonra senin islerinle ilgilenecek birisini de bulursun.
    Peki.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Hatta ülkeye belli bir yatırım yapınca vatandaşlık da veriyorlar. Misal Acun Ilıcalı'nın Miami de sanırım 10 civarında mülkiyeti olmuş. Vatandaşlığa geçebilir de zaten öyle adamlar vatandaşlığa geçse nolur geçmese nolur... Zaten istedikleri zaman gidebiliyorlar
    2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
    2010 Work and Travel (Lake George, New York)
    2011 Internship (Germany)
    2012 Internship (???Bratislava)

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

o belli bir yatirim dedikleri ew alma vs. degil.isyer kuracaksin,isci calistiracaksin, uretim yapacaksin o zaman sana yesil kart veriyorlar.zaten yesil kart almanin bize en uzak olan cesidi bu.en azindan bana gore birgun yesil kartim olursa ve zengin de olursam;elimdeki yesil karti iptal ettirecem ve yatirim yaptigim icin baska bir yesil kart alacam.kroyum ama para bende
    Peki.

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

sanmiyorum o kadar cok ugrastiracaklarini.ehliyet alirken sen yabanci oldugun icin o kadar cok sey istiyorlar.turkiyeden ehliyetin varmi bilmiyorum ama turkiyeyle kiyaslarsan eger adamlar saat icinde ehliyet veriyorlar.ben tr de alirken iki ay sinavi bekle,bir ay aciklanmasini bekle, iki ay sonra direksiyona git,daha sonra o kadar parayi biriktir ehliyeti cikarmak icin maliyeye git,foto cektir karakola git.karakol der uc gun sonra gel ehliyetini almak icin.adamlar ehliyeti bedava veriyor birde.yeterki paran olsun kardesim merak etme.paran olduktan sonra senin islerinle ilgilenecek birisini de bulursun.
    orasi ole kolay ama wat ogrencisi icin diyorum kardesim sakasi bi yana ilerisi icin olabilir.neden olmasin

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

o degilde canim subway den footlong italian bread icine plain chicken pickle olive mayanoize lettuce ne guzel olurdu ya.bu arada turkiyede de varmis diyolar subway bilgisi olan var mi?

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

bir arkadasim 550 dolar aylik oduyor mortgage sistemine.benim oturdugum ew 600 dolar aylik.yani yasal olarak amerikadaysan kiraya verecegin parayi boyle bir ew alabilirsin ama iki ay aksattinmi banka ewine el koyuyormus ve odedigin parada ucup gidiyormus.zaten amerikalilarin kopek gibi calismalarinin bir nedeni de bu mortgage sistemi.yalniz habere gore 35 bin dolara ew diyor;bu ew olsa olsa iki oda bile degildir herhalde ya da en ucra koselerde biryerdir.

Miami'de fiyatlar 35 bin dolara indi - Milliyet.com.tr
    Peki.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    21

miami'de 35$??? ruyami bu?
    Şirket Seçim Yönergesi

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Cem Tv yi açarsanız Orhan Çekiç in ermeni sorunu hakkındaki görüşlerini dinleyebilirsiniz...konu kapanmış gerçi

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

o konu ermeni meslesinden kaymisti baska yerlere

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 43 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 43 misafir)