ben onur belgesini mezun olunca veriyorlar diye biliyordum
Birde yoneticilere bir sorum olacak, Benim mesaj sayim neden gittikce dusuyor acaba ? Normalde yazdikca yukselmesi gerekmiyor mu ?
ben onur belgesini mezun olunca veriyorlar diye biliyordum
Birde yoneticilere bir sorum olacak, Benim mesaj sayim neden gittikce dusuyor acaba ? Normalde yazdikca yukselmesi gerekmiyor mu ?
Peki.
north caroline'da marlboro 3.90di $, sigara fiyatlarda en dusuk eyalet hangisi bilen varmi?
@azu silinen ve kapatilan konular sebepinden.
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
dun 1300 du. kirk mesaj yazdigim hangi konu kapandi acaba bugun ?
Peki.
huhuuuu,kimse kalmadi sanirim artikbenimde uykumu getirdiniz.gerci sucre ve uc misafir hala ayakta.
Peki.
ben 24'saat online durumdayim![]()
Şirket Seçim Yönergesi
bende burdayım ama sanırım az sona cıkıcam
şimdiden iyi sabahlar herkese !!
ayrıca ıkı hafta once abd den bahsedıyrodum fakat vıze reddı almamla bırlıkte kafama bısıler dank ettı ve su anda kpss ye hazırlanmaya karra verdım
hayat cok garıp bıde bu yaz madem abd ye gıdemıyorum avrupaya gıdeyım dedım ınterraıl leyaza kpss den sona ayarlamaya calısacam !!
amerıkya bı gun mutlaka tekrar gıdıcem oyle yada boyle![]()
gomlegine hastayim, hawai tarzi gomlek. bende boyle bir gomlek almak istiyorum, yazlik, uzerinde esrar yaprakli felan![]()
Peki.
radyo ve tv kismina tikladigimda giris izniniz yoktur diyor.bu bolume sadece yoneticilermi girebiliyor yoksa bu kisim hazir degilmi ,ondanmi ?
Peki.
henuz hazir degil galiba.
Şirket Seçim Yönergesi
Kendi TV ve Radyo istasyonlarımızı kuruyoruz bekleyin sadece![]()
İletişim, en hızlı..en kaliteli şekilde kesintisiz olarak gerçekleşecek!
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
güzelmişwat tv mi oluo bu tv
![]()
onur belgesi 4lük sistemde 3 ortalamanın üstüne çıkıldıgında alınır...neden müdahale etmek istedim bilmiyorum :P![]()
dertliyim içiyorum arkadaş bi mutlu olamadık su ka. dünyada tam bulduk dedik sorunlar bas gösterdi anladımki tam bi mutluluk yok.........
içimden geldi valla![]()
yarasın o zaman, içelim![]()
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
dunyadaki her istedigin senin olsun,mutlu olacagini mi saniyorsun . Bizzat ben denedim![]()
Peki.
@azuhazu
katılıyorum..!!
bu zor hayat sartlarında saglıklı olmak en buyuk mutluluk olmalı saglıklı olduktan sonra ıstedıklerını yapman sana baglı ama bazen saglıklı olmak senın elınde olmayabılıyor bazen ıstedıklerımız olmadıgında durup elımızdekılere sukretmemız gerek !!
yine felsefe yapacagım bı msj yazıldı dayanamadım yazdım![]()
herkese iyi geceler !!!
Gunaydin TurkishWat!
Şirket Seçim Yönergesi
Herkese günaydın![]()
""Let the game begin""
günyadın herkese![]()
Günaydın TW'ın sevgi dolu, saygılı, çalışkan, yetenekli, sıradışı, ilginç, kaçık, ümitvar, güzide üyeleri, yöneticileri, profları, doçentleri, ustalarıgünaydın insanlık, günaydın yeni gün,
Gününüzün problemsiz, sıkıntısız, bol neşeli, bol kahkalalı geçmesi dileğiyle,,,
Esen kalın...
Konu beysin tarafından (06-03-2010 Saat 02:04 PM ) değiştirilmiştir.
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
bu mesaj sadece şu sırada pek kalabalık olan neydi ermeni yasası, tasarısı, bişeyi konusundan arkadaşları bu başlığa aparmak amaçlı gönderilmiştir
usa saatiyle birazdan azuhazu nun gelip sansasyonel başlıklar açmasını temenni ediyorum![]()
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
Yasayı bırakta yarın senin tren arıza çıkarmasın )
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
sağolsun tcdd son zamanlarda fena değil.
eskiden biraz daha riskliydi ama şimdilerde iyi,
buluşmaya değil finallere bile tcdd ile giderim bea![]()
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
Hazır maksat muhabbetken bir seyler danısayım size. Okulda son 1 yılda artan lablar ve ögrenci sayısıyla acaip asistan sıkıntısı cekiliyordu. Gecen seneden itibaren gönüllü ve yeterli 4. sınıf ögrencileri lablarda ve quiz/ödev okumalarda görev almaya basladılar. Bu sene ben de basvurum sonucu gecen hafta itibariyle bazı lablara asistan olarak tam yetkiyle giriyorum. Sunu sorayım. Lablarda sınav vs olmadıgı icin yaptıklarını falan soruyla ölcüyoruz (nasıl yaptın, niye böyle seklinde) , ama gecen hafta sordugum sorular ve ögrencileri sıkıstırmamı begenmeyen arkadaslar olmus. Biri yakın arkadasım bizzat yakınmıs diger bir arkadasa. Ben ise calısanla calısmayanı ayırabilmek icin ögrenci arkadasları zorlamaya mecbur hissediyorum. Sizce saldım cayıra mevlam kayıra mı yapayım, yoksa ögrenciler gözünde kötü adam olmayı göze alıp ögretmek adına onları zorlamalı mıyımBen de hala ögrenciyim ama sizlere de danısayım.
bunu sorduguna gore sen ogrencilere birseyler ogretmek istiyorsun ama seytan durtuyor senibu arada resmi olarak asistansan sana yollukda vermeleri lazim ya da maas, ikisinden birisi.sigortanda yatirilmasi gerekiyor.bunlara dikkat.
Peki.
Şu anda 20 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 20 misafir)
Bookmarks