Ben sadece bir kaç pant, bir iki tişört, bir polar ne olur ne olmaz babında ve iç çamaşırı+çorap yüklenip giderim gibi geliyor eğer vize alabilirsem. Ama en büyük korkum olan parasızlığa düşmemek için iyi para götürürüm gibi.
Ben sadece bir kaç pant, bir iki tişört, bir polar ne olur ne olmaz babında ve iç çamaşırı+çorap yüklenip giderim gibi geliyor eğer vize alabilirsem. Ama en büyük korkum olan parasızlığa düşmemek için iyi para götürürüm gibi.
uzun kollu bişeler şart onların greyhound we nj transit otobüsleri buz gibi oluyor,bide haziran başı biraz soğuk oluor,ayrıca hazır çorbalar,peynir,zeytin,hiç kontrol etmediler benim walizi yiycek warmı dedi yok dedim ben bakmadı bile
Yemek goturmek bana cok garıp gelıyor .hem bazen kontrol ettıklerıde oluyor,
EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.
Bastan sona okumadım ama söylenmemiştir belki diye yazmak istedim.
Uzatma kablosu götürün arkadaslar. Özellikle burdan kendi cep tlf ve laptopını götürecek olanlar için tek bir dönüştürücü yeterli olacaktır. bi dönüştürücü ve bi uzatma kablosuyla biz 8 kişi aylarca cok guzel idare ettik![]()
arkadaşlar yemek değilde...hazır çorbalar,bisküviler olabilir..hemen bir market bulma olasılıgınız zor olabilir..
birde uzun kollu yani sağlam bir şey olsun,greyhound buz buz böyle otobüs şirketi olamaz...içeriye hava alıyor resmen...
Wat
boş bir valiz, bir adet sırt çantası. Sırt çantasının içine de kuru yiyecekler hazır çorba, kahvaltılık ürünleri, ama hiçbirisi sulu olmamalı. 1 adet eski ayakkabı, 2 çift çorap 2 çift iç çamaşırı, bir pantolon, bir adet uzun kollu.. ben böyle gitmiştim![]()
Bir rüzgardır gidiyoruz ama dur bakalım nolcak..
ben bi daha gidersem bi kangal sucuk götürcem arkadaş. orda sucuğumsu her şey domuz eti katkılı. %100 beef sosisler var ama onlar da pek güzel değil. amerikada sucuklu yumurta keyfi için tavsiye ederim
bi de sakın çok kıyafet almayın yanınıza. orda alırsınız. terlik götürün bi de...
hazır corba mutlaka olsun önemli(bunun dısında yiyecek olayını cok fazla abartmayın derim ben zaten genelde fast food oalacak bogazınızdan sulu bir yemek gecsin diye mutlaka bunu unutmayın diyorum orada o kadar güzel geliyo ki insana)
su elektrik olayı için bi converter olsun mutlaka
mümkünse ilk gidişinizse laptopu götürmeyin bazı bölgelerde çalınma ihtimali var(arkadaşlarımın basına geldi)
çok fazla gıyecek koymayın zaten orada ucuz ole oluncada ınsan almak ıstıyo bu sefer donerken eskılerı atmak zorunda kalıosun (buda benım basıma geldi)
parfüm falan yada günlük bakım gereçleri oarada dolar tree den temin edebilrisniz hepsınden uygun fiyata mevcut ama tabi götürebilirsinizde ...
bi yüz havlusu koyun mutlaka hemen alma fırsatınız olamayabilir
nevresim takımı bence koyun mutlaka gider gitmez bunuda alma fırsatınız olmayabilir buda önemli zaten buyuk ıhtımalle atarsınız dönüşte
biz yastııgda oaradan almıstık yanlıs hatırlamıosam vardı ama rahat edemedık yenı aldık wal-mart dan uygun fiyata yastıklar mevcut burada.
şimdilik aklıma bunlar geldi yinede yazarım aklıma gelirse baska bişi
saygılar...
1 pantolon 1 eşofman 2 tişört 2 sweat yeterli. bavulunuzu olduğu gibi yiyecek doldurun aklınıza ne gelirse. suyu olmasın yeter
ben 3u 1 arada kahvenin olacagini dusunmustum orda. ama yokmusbuyuk hayal kirikligi yasamistim
kahve tiryakisi iseniz goturun
her tur kahve var ama 3u 1 arada yok.
okyanus civarına gidicek olanlar ne götürsün
şu az kıyafet işini başarırsam büyük bişey olucak benim için, çünkü hayatımda hiçbi zaman boş ya da küçük bi valizle bi yere gidemedim
kesin şunuda koyıyım lazım olur bunuda koyıyım lazım olur derken dolu valizle gidicemaksini iddia etsemde eminim yine yapamıcam
zeytin, peynir delisi biri olarak, zeytin koyarımda peynire pek güvenemiyorumonun dışında kuru yiyecekler vs koyucam sanırım.
bide laptopsuz ve telefonsuz gidip, en azından ilk başlarda ya da alana kadar napıcam onu hç bilmiyorum![]()
sen evi götür bence ophelia![]()
o kadar da değil ya üstüme gelme![]()
yağmurluk götürün,et su tavuk su bulyon götürün, kızlar için söylüyorum kuaför kültürü yok bu insanların aklınıza ne gelirse götürüngelirken geri getirmiceniz bi nevresim takımı götürün ben evde kullanmadıgım bi takım götürdüm yastık kılıfı çarşaf ve nevresim,nevresimi yorgan olarak kullandım zaten hava sıcaktı. dönüşte de attım pek çok şeyi attıgım gibi
kozmetik cok ucuz burdan tasımaya değmez. bi oje pahalıydı die hatırlıorum 3$ civarıydı ama genelde hazır işlemeli renk renk takma tırnaklar cok yaygın heryerde satılıyo ( yapıştırıcısıda yanında olsa tam super olurdu :S ) ben laptopımı götürdüm yine götürücem onsuz yapamam
laptop ve kendi tlfnu götürcekler dönüştürücü ve uzatma kablosu götürsün mutlaka daha evvelde söylemiştim.kucuk bi cezve birazda turk kahvesi fena olmaz
fincan için ordan espresso fincanı bulabilirsiniz
![]()
I made a promise never to settle...
her zman yolculuklara hazırlamdıgım gibi hazırlanmayı düşÃ¼nüyorum..
evden cıkmaya 2-3 saat kala hazırla valizi cık..
tabi bu noktada annemi valiz ve civarından uzak tutmak gerekecek bu da cok zor oluyor genelde![]()
hazır çorbalar banko,bide uzun kollu kapşonlu bişeler özellikle greyhound tehlikesi içinküçük yere gidiysunuz laptop şart eğer ordan almayı düşÃ¼nmüysanız,peynğir diilde zeytin çünkü orda yine kaşar peyniri buluysun,kıyafet herşeyden bitane yeter,ben sırt çantasıyla gittim valizle döndüm
hawlu bikaç tane olsun,bide ordan brütün traş köpüğünü almıştım ne bereketliymiş hala bitmedi
sabah traş olurken o geldi aklıma
![]()
Havlu nevresim falan demiş bazı arkadaşlar, onları da ordan temin edebiliriz diye düşÃ¼nüyorum önerme sebeplerinizi merak ettim. Pahalı mı falan diye mi?
Kıyafet sadece yolda ya da ilk gün lazım olursa diye üzerimdekilere ek olarak birer yedek götürmeyi düşÃ¼nüyorum. Orda zaten buraya göre çok ucuzmuş, ordan alırım bol bol kıyafet. Laptop konusunda ise pahalı bir VAIO kullanıcısı olduğum için bilmediğim bir yere götürüp riske atmak istemiyorum. Oradan 3 ay kullanmak için ucuz bir laptop bulma şansım nedir?
Teşekkürler şimdiden.
nevresim fiyatlarını bilmiorum pahalı mı değil mi ama ilk gittiğiniz gun nasıl bi yerde kalacagınızı bilmiosunuz sonucta.ben mesela işverenin buldugu bi otelde kaldım 2 gun sonra eve gectim ve biraz bu konuda hassas oldugum için hemen kendi çarşafımı kullandım gider gitmez almaya fırsatınız olmicaktır. zaten bi çarşaf bi yastık kılıfı ne kadar yer kaplayabilirki bavulda? evet havluda götürmüştüm otelde gerekmedi ama evdeyken kendi havlumu kullandım,laundry e gittiğimde yıkıodum çarşaflarla havlumu da içim rahat kullanıodum baskaısnın elinin yuzunun değmediğine emin olarak. tek kalma gibi bi luksunuz olmicak sonucta ortak paylaşıcaksınız evi ve herkes sizin kadar hassas olmayabilir... ben banyoda duran havluyu her girenin kullandıgını gördüm,herkesin kişisel tercihi tabi. laptop konusunda bişey diyemicem bende gayet iyi bi laptop kullanıyorum ve götürdüm,yine götürücem.
kıyafet için eğer outlet centerlara yakın değilseniz ilk 1 hafta 10 gun belki daha uzun bi süre ssn,işe alışma,jet-lag atlatma ve etrafa alışmayla gececeğinden alışverişe gitmek külfet olabilir.her ihtimale karsın yedek şart. geceleri yaz ortası bile serin olabiliyor uzun kollu bişeylere kesin ihtiyac duycaksınız.
I made a promise never to settle...
nevresimi bende almam gibi geliyor..zaten gidecegim yer en fazla bu odam kadar pis olabilir diye düşÃ¼nüyorum
laptop götürmeyi de düşÃ¼nmüyorum..2.kez gidenleri bilmemde ben sonucta ilk defa gidiyorm..laptopa göz kulak olmakla ugraşmayalım birde.. eger pc yi götürürsem başında fazla vakit harcıyabilirim..dönerken yeni bi tane alır gelirim heralde..
reklamları google kendisi gönderiyor her siteye(adsense kullanan) otamatik olarak bunu da içerikteki kelimelere ve okuyabildiği diğer şeylere göre yapıyor.
diğer taraftan ben de inş. bu yaz gidersem iç gıda dolu, çok az giysi olan bavullarla gidicem
bazı şeyler gideceğiniz yere bağlı, çalıştığımız otel bizim tüm, nevresim, yorgan, havlu çeşitleri vs. ihtiyacımızı karşılamıştı.
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
@starfire: Bende dediğin konularda çok titizimdir. Zaten öğrenci evinde kalıyorum ve burda da ortak havluları asla kullanmam. Nevresim de zaten bana ait olmalı. Ama işte yanımda olabildiğince az şey götürmek istiyorum. İlk günden bunlar gibi en gerekli ihtiyaçlarımız için alışveriş yapabilirim diye düşÃ¼nmüştüm. Virginia Beach'e gidecem %90, oraya giden kişilerden bu konuda öneri almak en iyisi gibi. Kıyafet konusunda 1 haftalık yetecek kadar götüreyim o zaman. Laptop konusunda ise 3800 TL'ye almıştım laptopu yollarda, hiç bilmediğim biyerde ziyan etmek istemiyorumBirde kimlerle kalacağım belli değil 3 arkadaş beraber gidecek olsak da, ordan ucuz bir netbook alıp 3 ay idare etmeyi düşÃ¼nüyorum. Teşekkürler cevap için
![]()
Nevresim çarşaf vb. ihtiyaçlar için sunu soyleyebilirm..
Ben açıkcası yanımda götürdüm çünkü valizimde yer vardı, ağırlık acısından da tasıma hakkım olunca aldım yanıma...Oraya vardığımızda kalacağınız ilk 2-3 gün alısverişe gitme fırsatınız olmayabilir..
Çarşaf, nevresim vb. seyler 10-20 dolar arasında değişiyor fiyatları.....
Şu anda 6 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 6 misafir)
Bookmarks