çok güzel bi paylaşım gerçekten aydınlatıcı emegine saglık..
çok güzel bi paylaşım gerçekten aydınlatıcı emegine saglık..
vize görüşmeleri ne zaman baslıyor en erken?
çok saol acıklamalar ıcın.
Açık ve faydalı bir paylaşım tşk.
vize gorusmeleri hafta sonu oluyormu yoksa sadece hafta ici mi yapiyorlar
What happens in vegas stays in vegas, until it tries to find its real father
hafta ici oluyor sadece gorusmeler..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
var ben 2 de gorusmeye gittim ...
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Paylaşımda emeği geçenlere çok teşekkür ederim.
Pazartesi 1:15 de Ankara'da vize görüşmem var.Kafamı karıştıran tek nokta not ortalamam.(47/100).(hazırlık öğrencisiyim)
Ayrıca çok iyi bir ingilizcem olduğu söylenemez fakat derdimi anlatır, dertleri anlayabilirim.
Not ortalamam görüşmeyi nasıl etkiler?Benimle fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Saygılar.
bu konu forumda cok konusuldu arastırısan daha fazla bilgi bulabilirsin !
ayrıca hazırlık öğrencisi oldugun için yırtabilirsin bunu bahane gözster daha alışamadım ortama falan filan dersen iyi olur bence hastayım falan deme baksana adamlar a illallah gelmiş herkes öle diomus
bol sans bence rahatsan ve basarılı bir dialog gerceklestirisen not ortalaması sorun olmaz diyorum !!!
Teşekkürler.Önümde böyle büyük bir engel varken başka engeller çıkartmak istemiyorum.Yani rahat olmam şart
YARDIMM!! Vize için ds169 formunda hata oldu,sonra toplamda 3 defa başvurduk ,confirmation no ları hep farklı oldu. 3. confirmation numarası nı göndermeyi unuttum mailime. 2 başvuru tam ama, onu kullansam olur değil mi? çok karıştı ya . yani başvuruyu 2 kere yapsak yada 5 kere yapsak bişey fark eder mi sonuçta otomatik sistem , yeni numara veriyo hemen.:.
son cikan sistem cok karisik, umarim hatalar olmaz basvururken.
Peki.
adeta yüreğime su serpti bu madde..benden önceki çoçukla 11 dk konustu ama benımle sadece 4 dk konusturdular ACABA RED VERDIDE FAZLA TUTMAK MI ISTEMEDI DIYE DUSUNDUM UZULDUM...davostaki gıbı ısyan etcem ben de ..ONU 11 DK KONUSTURDUNUZ BENI 4 DK DAHA DA GELMEM VIZE GORUSMESINE WAT BENIM ICIN BITMISTIR ARTIK ..ALTTAN 10 TANE DERSİ OLANLARA NAASIL VİZE DAGITTIGINIZ COK IYI BILIYORUZ AZUHAZU DIYORKI VIZE GORUSMELERINDE SAEDECE TURKCE KONUSUP VIZE ALANLARI GORDUM .. DAHA DA GELMEM AMERIKAYA
Konu sucre tarafından (25-02-2010 Saat 11:27 PM ) değiştirilmiştir.
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
11 dakika ne anlattı çocuk merak ettim
Kafan rahat olsun , benim 4dk bile sürmemişti geçen sene.
Ortalaman 2nin üstündeyse ve biraz da ingilizce konuşabiliyorsan ,
vizeyi almaman için hiçbir sorun yok
Türkçe konuşup alan ben de gördüm:
Görevlinin "what is your father's major?" sorusuna "memur" dedi çocuk yanımda
arkadaşlar dün acentada vize öncesi için son işlemleri hallederken acentadan vizede sana acenta sana bi belge okuttumu diye sorarlarsa ewet okuttular dersin dediler içeriğini soruncada önemli biişey değil sormazlar dediler. tabi bende kıllandım üzerime bilmediğim bi sorumluluk yüklenmesinide istemiyorum bu belgenin içeriği nedir bileniniz varmı acaba?
merhba arkdslar foruma yeni ktldım. not ortalamam 100 üzerinde 62. yani 2.50 fln. suan intermediate düzeyindeyim. wat şirketmin mülakatnda danısmanın dediğine göre baya ii bi ingilzcem warmıs ama ben pek inanmadım. virginia beach e gidicem. sizce vize alablr mym ? geceleri uyku girmez oldu gözme. lütfen bnm bu drumum hkknda bi kaç şey söleyn
simdi ben son sinifim ama okulumu uzattim fakat bubenim 3.yilim olcak amerikaya gitmeye ama simdi son sinifim vize almak bir zor gorunuyor ...acaba birazdaha isi garantiye nasil alabiliriz ???? bu konuda fikri olan varsa sevinirm
arkadaslar kafama takıldıda vize görüsmesinde transkript sahte ffilan mevzusuna takıldım .. kadın transkripti arastıracagız filan dedi ama kargoya da yolladı...
kargoya yollarken elime kücük vesikalık fotograf büyüklügünde beyaz bi kagıt üzerinde de sayılar vardı.. ups e gittigimde üzerine ismimi yazdım..
bu söyledigim kagıt hiç bir evragı eksik olmayanlara verilen BEYAZ KAGIT mı acaba cok merak ediyorum...
Konu manhattan tarafından (22-03-2010 Saat 03:34 AM ) değiştirilmiştir.
Sometimes memories can kill...
''DS-2019 formu olmayan tüm öğrencileri otomatik olarak 221(g) prosedürü altında incelemekteyiz. DS-2019 formu olmadan başvuru yapan tüm öğrencilere eksik evrakların (DS-2019 ve SEVIS) haklarında bir karara varılabilmesi için konsolosluğa gönderilemesi gerektiğini ingilizce ve türkçe olarak açıklayan açık yeşil veya beyaz bir kağıt verilecektir. Bu açık yeşil/beyaz kağıt KESİNLİKLE VİZE KABULU YA DA VİZE REDDİ ANLAMINA GELMEMEKTEDİR.
Lütfen öğrencilerinizi vize görüşmesine gitmeden önce bu prosedür hakkında bilgilendiriniz ve bu yeşil/beyaz kağıdı vize kabulu olarak yorumlamamalarını soyleyiniz. DS-2019 ve SEVISler gelene kadar tüm başvurular 'eksik'tir ve bu belgeler konsolosluğa ulaştırılmadan bir karara varılmayacaktır.'
Konsoloslugun yolladigi bildiri (:
Sometimes memories can kill...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks