Merhaba arkadaşlar daha önce burada çalışmış olan veya bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar daha önce burada çalışmış olan veya bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.
arastırdıgın şirket aşağıda linkini verdiğim konuda geçiyor gördünmü bilmiyorum faydası olur sanıyorum...!!!
http://www.turkishwat.net/soru-cevap...rkadaslar.html
bol sans saygılar...!
Başlığı açmadan önce verdiğin linki okudum kardeşim ama ben oraya daha önce giden birinden bilgi almak istiyorum.zaten ordaki yazılanların hepsi iş sözleşmemde de yazıyor.
benim iki tane izmirden arkadasim var onlarda ayni isi sectiler ewt once calisanlar bilgi verirse cok iyi olur
What happens in vegas stays in vegas, until it tries to find its real father
su ise onceden giden varsa bilgi verirse cok iyi olur iki arkadasim var secti seccekler bana soruolar bende bilmioyorum bana sartlarini gosterde cok begenmedim ama eger forumda onceden bu iste calismis olan varsa cok yararli olur
hatta sartlarida aynen sole
7.75/per hour
Average hours/week: 35 Number of days/week: 5
Overtime available: Sometimes Overtime hourly rate: 11.63
Are Meals Provided?: No
Housing is provided
at a cost of $85 per week
kardeş bende oraya gidiyorum. aslında biz grup olarak kings dominion'a gidecektik ama benim ingilizcem çok kötü olduğu için oraya gidemedim.bende winkler pool istedim aslında güneşide pek sevmem ama artık katlanacaz. harbiden giden varsa bize anlatırsa seviniriz
Work and travel'ın en kötü işlerinden (bence).
Havuz temizliyorsun var mı ötesi
büyük bi yer mi peki ? yoksa sadece havuzu olan bi işletme mi ?
http://www.turkishwat.net/eglence-pa...mm-lutfen.html
Birinci mesaja dikkat. Sınavı geçemezseniz kapının önüne koyarlar.
Bu konu ile ilgili değil ama bazı şirketler cankurtaranlık işlerinde sertifikayı Türkiye'de veriyor ve ABD' de sertifikanızı göstererek işe başlayabiliyorsunuz. Bilginize. Burada ne gibi bir sınav gerekiyor?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks