Amerikadayken yapipta pisman oldugunuz ya da yapmadiginizdan dolayi pisman oldugunuz seyler var mi ?
Not: Daha once Amerikaya gitmemis olanlar icin bir konu gibi gozukmeyebilir fakat en azindan gidecekler bir fikir edinebilir...
Amerikadayken yapipta pisman oldugunuz ya da yapmadiginizdan dolayi pisman oldugunuz seyler var mi ?
Not: Daha once Amerikaya gitmemis olanlar icin bir konu gibi gozukmeyebilir fakat en azindan gidecekler bir fikir edinebilir...
Peki.
Ben geri donmeme pismanim!
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
genelde gelen arkadaslar orada iliski yasamadigina pismandir.ama ne demisler 3 yil pisman olacagina 3 yil tovbe et..
cebimde bin dolara yakın parayla döndüğüme pişmanım
Hepsini harcamadığına pişman , daha önce sözü geçmişti forumda![]()
lavuğun birini indirmedim diye pişmanım!!!!
benim pismanlığım WAT ile ABD'ye gitme fikri neden son sınıfta aklıma geldi diye oldusimdi gidip geldim ve bir daha kim bilir ne zaman gidebilirim diye düsünüyorum
![]()
iPhpne almadığım için pişmanım. i900 omnia aldım o da güzel telefon ama iPhone alsam daha iyi olurdu heralde. iphone almamamın sebebi de trajikomik; ele avuca düşmüştür diye almadım, halbuki hiç de öyle değilmişAmerika gibi zannettim burayı da her yer iphone dolmuştur diye
Tabi fiyat da almamam için sebepti
![]()
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
Çoook pişmanım çoook, pişmanlık yasasından yararlanabiliyor muyuzEn önce geri döndügüme, ilk gidisimde tadını cıkara cıkara gezmedigime, elime gecen fırsatları degerlendirmedigime
, daha cok calısıp daha cok kazanamadıgıma, dönem icinde daha cok ders calısıp yaz okulu yerine Las Vegasta olamadıgıma pişmanım arkadas...
![]()
ABD'ye gidip dönenlerin hepsinde bir pismanlık var gibi![]()
bende geri döndüğüme we laptop almadğıma pişmanım
boston i adam akilli gezemedigime ve harvard unisinin bizim turkiyedeki gibi harvard university yazan tabela gibi bisey bulamadigima pisman oldum.gerci yokmus heralde ole bise ama![]()
tabela falan yok ben 2 yil aradim bulamadim![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
bende baya ugrastim bulmaya altina ustune getirdim o kilise senin bu yurt benim bi turlu bulamadim en son gittim school of law in orada cektim bir tane.onla idare etcez artik
lisedeyken bile hep aklımda olmasına rağmen geçen yaz 1. sınıfta gitmediğime pişmanım. bu yaz gidecem inşallah bi sorun çıkmazda gittikten sonra gittiğime pişman olmam..![]()
Vallahi cok yararli baslik oldu buyararlanan kisilerden birisi de benim.bu kadar da pismanlik duymayin ama arkadaslar, belki geri donmeniz daha iyi oldu sizin icin.bir gun fazla kalmis olsaydiniz belki bu ucak dusebilirdi ya da alamadiginiz bilgisayar trye dondugunuzde bozulabilirdi ya da geziyorum derken yanlislika zencilerin mahallesine gidebilirdiniz.simdiki durumunuz eger iyiyse boylesi daha iyi cunku yapmayipta pisman oldugunuz seyi yapmis olsaydiniz belki su anki pismanliginizdan daha cok pisman olabilirdinizz.uzun ve karisik cumle icin ozur dilerim.
ben amerikadayim hala, bu basligi actimki eger benim kacirdigim birsey varsa onu yapayim,bulayim veya edeyim ya yapipta pisman olduklari seyi yapmayayim,ogreneyim... ilk mesajimda dedigim gibi ilk defa amerikaya gidecek olanlarada bir fikir olur en azindan
![]()
Peki.
senden korkulur vala![]()
[QUOTE=azuhazu;97965]Farkindayimama abartma sende, o kadar da degil yani.
QUOTE]
o zaman sana bi tane dahaempire state in tepesinden atlamadığım için pişmanım
![]()
amac sonucta olmekse fazla pisman olma, nasil olsa oleceksin ya da git sabancinin is merkezine ordan atla.Ama hani olumum fiyakali olsun diyorsan zenci gondereyim sana
![]()
Peki.
bakalm bn döndüğümde nelerden pişmanlk duycam ama gttiğime pişman olmayacagıma emnm sanrm=)
fazla emin olma , umdugun seyleri bulamazsan cogu kisinin yasadigi seyi yasarsin.
Peki.
azu ya katılıorum..
Üniversite yıllarım boyunca, ki her dönem ortalamam ve durumum iyi olmasına rağmen hiç gitmemiş olmaktan pişmanlık duyuyorumAma pişmanlığımı giderebilmek adına master yapan biri olarak bu yaz wat'la bende Amerikaya gidicem inşallah..!
![]()
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks