dominos değil kive yağmur yağıo
![]()
dominos değil kive yağmur yağıo
![]()
iste daha iyi dominos olmamasi.elemani kafaya al.sizin pizzacinin buyumesi lazim de.dominos otuz dakikada getiriyor de.sizde boyle kampanya yapin de.ben ilk olayim de.cok para kazanirsiniz de.salla da salla![]()
Peki.
ahaha5 dk ya geliomuş
gerenk yok ya..küfür yemenin manası yok gece gece
peder uyuyo hem sonra olay çıkmasın
![]()
ben ogrenci ewindesin felan sanmistim.pizza pepperonilimi neylineyse sana afiyet olsun.daha fazla dayanamicam, bende hazirlayayim birseyler.
Peki.
pizza peperoni ama tr dekiler domuz deilkeşke olsa
geldi bu arada
![]()
ewet bunu sormak istiyorum, bilgin var sanirim.trdeki pepperoniler neyden yapiliyor ? at etindenmi , bana domuz eti basligini tekrar actirtma![]()
Peki.
ya bildiğin dana sucuk be abi...ne sanıosun?? çok çok eşşektir![]()
bu ne ya kar tekrar yagmaya basladi.yarin sabah cok kotu kar olacakmis.
Peki.
yaw "hayati wat sorunu" konu başlığını kitlemişler... bari en son yazılanları okusaydık![]()
![]()
tühh şimdi uyku tutmaz oraya bi iki bişi yazmıştım halbuki ama yoruldum yatmaya gidiyorum...
Türkiyedikiler herkese tatlı rüyalar,
ABD 'de olanlara ise iyi akşamlar
"Her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa" kendinize iyi bakın sayın sayirciler![]()
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
Dominosta hala gel al pizzalarda 1 öde 3 al var mıPizza demissiniz canım Mexicano cekti simdi dominostan
![]()
1 öde 3 al mı vardıhaberm yok
pizza bulls güzel deil bu arada
![]()
arkadaşlar hayati wat sorunu demişken aklıma hayati bi sorun geldimalum sigara zammından sonra kendimi kendin tütün al kendin tüttür yolunu sectim daha ucuza geliyor die
acaba amerikaya giderken yanımda tütün getirsem orada dakendim sarsam içsem olur mu?? sonra beni hapse atmasınlarda sonum hayırlı olmaz oralarda
![]()
@mat
hic bi sorun olmaz, zaten amerikadaki shop'larda tutun satiyorlar.
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
selam gece tayfası. 10 marta randevuyu aldık hayırlısı artık. haftaya bu gun bu eziyet bitmiş olcak inşallah hemen millerimi hesaplayıp uygun bilet koşuşturmasına başlayabiliceminşallah tabi
![]()
I made a promise never to settle...
matraxx guzel bi noktaya değinmişsingecen sene bana orda sigara cok pahalı gelmişti cidden bırakmayı bile dusundum. free shoptan 1 karton aldım giderken ama sonrasında sigaraya ortalama 6$ verdim ki bu fiyat ny da 10$ dı ama şu an hemen hemen aynıyız orayla o yuzden pek kasmıyorum bu yaz için. ben chesterfield içiyorum ben gitmeden 4.5tl filandı sanırım orda 6-7dolar cok geldi gözüme.
ortalama deme sebebim herkes kafasına göre fiyat koyuo yada 2.sinde 1$ indirim yapıo filan.
tavsiyem böyle sehir merkezine uzak yerlerde tenha marketlerde falan dısarda yazar kartonu 35$ 40$ diye buldunmu kaçırma![]()
Sabah 8 de ders var..Yatarsam derse kalkamam diye uyumamayacagım(ögrenci mantıgı)
sabaha kadar buralardayım yani..
ben o mantığa göre 6bucuktan sonra yarım saat uyim diceğini ve öğleden sonra kalkcağını dusunuorumtecrubelerime dayanarak
gene de kanına girmiş olmim tabi
![]()
2 gün öncede aynısı oldu..dedigin gibi derse 1 saat kala dalmıştımhatta o gün nerdeyse 2. ögretimlerinde dersini kacırıodum öyle bi dalmaydı yani
bu sefer gitmem lazım imza mühim..
valla oralarda sigaraya 6-10 dolar vermektense sigarayı brakırım dicem oda imkansızın imkansızıya orada tütün arastırmalarına baslayıp bulacagım yada starfire in dedigi gibi karton sigara alacagım tenhalarda
insallah zenciler satmıyorlardır öle yerlerde cok korkuyorum onlardan cok
![]()
umarim zencilerden dolayi basina birsey gelmezde, sonra tr ye geri dondugunde benim konuya zencilerin bana yaptiklarindan oturu amerikaya gittigime pismanim demezsin![]()
Peki.
hahahahahavalla güzel yorum olmus diger başlıkla birleştirmişsin azuhazu
![]()
sigaraya ne gerek var arkadaşlar, marijuana 10 dolar zatenneyse bende kaçar, sabah 8de uyanıcacaz daha herkese iyi geceler...
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
bende artık yatim sabah fortise 131 dolar yatırmaya gidicem bitmedi gitti derdi 9 ay suruyo keyfi 3 ay cok sinir oluyorumiyi geceler herkese.
Üniversitelerde onur belgesi mi veriliyor ???![]()
ben en son lisede almıştım ve üni de verildiğinden haberim yok???
yuksek onur bile veriliyo bizzat tanıyorum alan kişinin ortalaması her dönem 4.00. ve tabi ki kendisine uyuz oluyorum. ciddi ciddi.
uffff neler bunlar yaaüniversitede ortalaması 4 olan insanın hayatda yaşıyor olması mümkün değil
![]()
![]()
Şu anda 42 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 42 misafir)
Bookmarks