eger calisacagin otel williamsburgtaysa williamsburg icin sunlari soyleyebilirim.
- pahali bir yer degil ama hergun disarda yerim dersen pahaliya gelir.tabi senin para durumunu bilemem ben.dedigim seyler normal bir durum icin gecerli.zaten yiyecek alisverisini walmarttan yapacaksin buyuk bir ihtimalle.giyim felan alacam dersende buranin en ucuz outleti williamsburgta.butun unlu markalarin dukkanlari var.ikinci is kolayca bulabilecegin bir yer,tabi gelme zamanina bagli.
-insanlar bildigin insan,sana cok yabanci gozuyle bakmazlar.zati aliskinlar, hersene yuzlerce ogrenci gelir buraya.sanki uzun suredir burda yasiyormusum gibi anlattim, pardon.ogrenci oldugun icin, daha dogrusu buraya yabanci oldugun icin seni bir alisveriste ya da birsekilde soymaya kalkabilirler.yani senin onunu kesip soygun anlaminda degil.amerikaya aliskin birisi zati bunlari bilir.dikkatli olmak lazim.williamsburga buranin yerli insanlari greek town derler.sehrin yarisi yunanlilarindir.zati heryerde yunan bayragi vardir.burda ortam cok SIKICI.gidecek ve gezecek pek bir yer yok.eger gezmeye geliyorsan gezilecek bir yer degil.ama araba kiralar ya da tren vs. baska yerlere gidebilirsin.bu yonden cok iyi bir yer.dc ye newyorka, nj ye yakin.
-burayla bilmen gereken bir puf nokta yok.bildigin allahin cezasi bir yer.
-benim gozumden dinlememeni tercih ederim.normal birisi degilim.ben cok sasirmadim acikcasi.uyum sagladim,saglamak zorundaydim.
dediklerimin tumu williamsburg icin,normal kazancta olan birisi, birazcik uyanik olan birisi, ayaklari yere basan,daha once bu kadar uzakta ve yalniz yasamis birisi icin gecerli.yanlislik olmasin.
Bookmarks