slm arkadslr bugun saat 1 de gorusmem wardı gorsumeye bıraz gec gırdık sıra wardı numarayı aldım ve parmak ızı ıcn beklemey basladık wat ogrencılerı olaraka bu arad bı aksılık oldu ve benım numaram bır turlu yanmadı ve benı unuttularsonra gorusmek ıcın cok ıyı bır adama wardı benı cagırdı ve gorusmeye basladı ılk sorudan sonra pardon dedı senın parmak ızını almaı unutmusuz dedı parmak ızı ıcın tekrar yandakı bayana gonderdı ve benı sonra geır cagırdı ve gorusmem basladı
hi how are u
ım good thx and you
thx ım good
what are you studyıng at akdenız unıversty ?
ım studyıng at torusım and hotel management
burda otel ıle ılgılı bısey soyledı anlamadım hmmm yes fılan dedım geciştirdim
what year are you in ?
this year is my fırst year dedım
what is your gpa?
my gpa is 3.25
where will you work ın america ?
ı will work ın pennsylvania hms host travel plaza dedım
what will you do ?
ı will be cashıer
hmmm cashıer thas good
bıseyler soyledı applicaıons fılan dedı ups dedı fılan uzun cumle kurdu anlamadım dıd u understand dedı no sorry ı dont understand dedım bastan anllattı you have take visa go to ups fılan dedı have a nice summer ın america dedı hmm thx dedım ve ayrıldım ups masasına gıttım ve adresı verdım
benım gıbı 5 yada 6 tane arkadas vardı ve onlarda cok kolay vıze aldılar hıc kasmaya gerek yok gercekten cok kolaylık saglıyorlar ve cok ıyıler ınsanların streslerını ve heyecanlarını alıyor konsosls memurları cok esprili ve gulumser yuzluler heyecan yapmaya gerek yok arkadaslar hepnıze bol sanslar ıns herkez kolaylıkla alırlar iyi gunler
Bookmarks