simdi benim kredi kartimin limiti yetmedigi icin bankaya para verecegim onlarda limitimi eksiye cekecekler ama dun bankaya gittim onlarda once siteden provisyon die bisey al eger kartini kabul etmezlerse parani geri alamassin o limiti kullanman gerek dediler nasil deniyecegim ben bunu bu provisyon dedikleri cok ufak bi odeme yaparak kartinin sitede calistigini ogrenmek gibi biseymis heralde ama ben bulamadim ya expedia da :S
What happens in vegas stays in vegas, until it tries to find its real father
Soyledigi ucret kart senin mi/degil mi bunu anlamak icin. Cekilen ucret 1$ i gecmez. Zaten daha sonra iade ediyorlar. Bazi sitelerde boyle yapiyorlar guvenlik icin, ama expedia'da bu islem var mi yok mu bilmiyorum. Ama kartinda visa/mastercard amblemlerinden biri varsa kabul etmemesi gibi birsey sozkonusu degil. Sadece kartin online isleme kapaliysa kabul etmez. Bunuda 1 dklik isle actirabilirsin veya sanalkard olusturursun bankanin sitesinden. Oyle odemeni yaparsin. Kartinda limit varsa her turlu odemeyi yapabilirsin
bu sanal kart nasil bisey oluyor benim bakamatik kartimda da visa vardi ben olur sandim ama bankaya sorunca bankamatik kartlari ile internetten alsiveris yapamassin dedi kredi kartim var visa lidida eger sanal kart die bisey varsa ole yaparim daha iyi nasil bisey bu sanal kart
What happens in vegas stays in vegas, until it tries to find its real father
Sanalcard nette %100 guvenli alisveris yapmak icin kullanilan gecici karttir bi nevi. Hangi bankayi kullaniyorsan sitesine giris yaptiktan sonra sanalkart olustur kismi var. Sanalkart olusturunca ayni bankamatik karti gibi kartnosu, son kullanma tarihi falan oluyor.
-Bankanin sitesinden sanalkart olusturuyorsun.
-Online olarak kendi hesabindan sanalkarta para aktar (Ek ucret odemiyorsun)
-Expedia.com a girip sanalkartin karnosunu, sktsini falan yazip odemeyi gerceklestirebilirsin.
(Sanalkart olustururken, sanalkart'a para aktarirken vb. islemlerde herhangi bi ucret odemezsin )
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks