2 arkadasız ve burayı önerdiler.Burada çalısan veya duyan arkadaşlar nasıl bir yer olduğunu ve hayatın burda nasıl geçtiğini anlatırsa seviniriz.
2 arkadasız ve burayı önerdiler.Burada çalısan veya duyan arkadaşlar nasıl bir yer olduğunu ve hayatın burda nasıl geçtiğini anlatırsa seviniriz.
xanterra çok tercih edilen bir iş değil.
haftada 40 saatle yetinmek zorundasın![]()
ama saatlik ücret olarak baktığın zaman o açığı kapatıyor zaten.Mesela benim saatlik ücretim 8.30 ve konaklama ücretim eğer verdiğim iş bitim tarihine kadar beklersem haftalık konaklama 26.5$ oluyor.Yinede saol artık seçtik işi mecbur gidip çalısıcaz![]()
tek gitmiyorum alırım arkadaşımı dağ bayır gezeriz.Zaten doğa hastasıyım3 ayın sonunda work kısmını bitirip travel kısmına geçicez.15 gün gezmek için yetmez mi sence?
Biraz ağır konuşacağım ama "yavaş" yapsın 5 gün 165 dolara tur
Günde 33 dolara hiçkimse ayarlayamaz.
New York da sadece konaklama bile 25-30 dolarlardan başlıyor.
8.5*40=340 vergiler düşünce 300 dolar kalır,
konaklamayı düş 270, 50 dolar da yemek yesen:
Haftalık 220 dolar net para geçer eline![]()
Atlantic City de chair ride işi var , Hindistanda zenci köleler yapıyor o işi
Atlantic City de 200 dolar kalsa da çalışılır en azından sosyal hayat var,
ama Oregon'da çalışılmaz (kendi görüşüm)
Xanterra parklarının da 41inci saati çalıştırdığını ne gördüm ne de duydum![]()
@n3co dediğin gibi kötü bir iş ama türkiyedeki bir çok şirket bunu öğrencilerine iyi bir iş olarak yaptırıyor
@n3co xanterra hakkında senden baska bilgisi olan yok sanırım.1 konu daha var bundan baska oraya da sadece sen yazmışın.Giden arkadaşların flaan mı var ?
Birçok şirket öğrencileri "kazıklamak" için Chair Ride yaptırıyor
Hatta Chair Ride'ı övmek için Pedicab'i kötülüyorlar.
Bizim "enayi" öğrencimiz de ,
aaa chair ride ne güzel -kendi kendinin patronusun diyip gidiyorlar
2 tane arkadaşım gitmişti xanterra'a, hiç de memnun değillerdi durumlarından.
Oregon'a giden arkadaşım yok ama çalışma koşulları her yerde aynı![]()
ben bu wat işini çok araştırdım ve 8-9 şirketle görüştüm.Hepside ilk önce chair ride'i işini söyledi kendi işinin patronu oluyorsun ve 10.000$ kazanıyorsun dediler. Bu şirketleri direk sildim zaten.Şirketim çok iyi bu işi de ben seçtim ve iş verenle skype aracıyla yüz yüze konustum.Bana sıcak geldi ve bu yüzden değiştirmek istemiyorum yoksa iş mi yok
bu arkadasların foruma takılıyolar mı onlarla konussam?
@n3co forumdaysan şu soruma bi cevap be kardeş![]()
meraba arkadaşlar bnd bu yaz bi arakdşmla birlikte crater lake de çalışcm yazılanları okudm fakat n3co çk karamsar konuştuğn için moralm bozuldu biras :S aslnda internette çk bilgi bulabildiğim bir iş olmadığı ve şirketimdende fazla bilgi alamadığım için neyle karşılaşacğmı bilmioyrum o yüzden çalışan birileri varsa tecrübelerinizi paylaşın lütfen bide mustafa şirket 165$ karşılığında 5 gün Ny'da gezi turlarının olduğunu söyledi yazmışsın banada çk mantıklı gelemdi daha fazla bilgi verebilirmisin acaba hangi şirketle gidiyorsun ?
evett ama crater lake kendi ücretsiz turlarını düzenliomuş hemen her hafta bu da bi bölgeye sıkışıp kalmycağmızı gösterio aslnda bu biras rahatlatmıştı kabul ederken işi sonra ücretinin iyi olması fln travel kısmı içinde artı olabilirr
merhaba ben oregon portland a gitmek istiyorum ama oraya gönderen şirket bulamadım yardımcı olur musunuz?
Konu ThunderStorm tarafından (13-03-2010 Saat 05:32 PM ) değiştirilmiştir.
Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)
Bookmarks