Work and Travel
Toplam 106 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Alaska Gercegı Tum Cıplaklıgıyla

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Haziranın başına ayarlamayı düşÃ¼nüyordum bende okulu. Sanırım çok uygun bu zaman iiçin Alaska. Kodiak hakkında pek iyi şeyler duymadım. bir odada 15 kişi kalınıyor, her taraf dağ taş deniyor. Sosyalleşme vs hakkaten sıfır mı ?

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı Uninvited Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haziranın başına ayarlamayı düşünüyordum bende okulu. Sanırım çok uygun bu zaman iiçin Alaska. Kodiak hakkında pek iyi şeyler duymadım. bir odada 15 kişi kalınıyor, her taraf dağ taş deniyor. Sosyalleşme vs hakkaten sıfır mı ?
    Okulumuz 11 Haziranda bitiyor benzer programlardaysak. Bence Alaska' nın her bölgesinde sosyalleşme çok kötü belki Anchorage olabilir orasıda başken olduğu içindir. 11 Hazriranda bitiyorsa okulun geç kalıcaksın demektir. 12 yolculuk, 13 oraya ulaşacaksın 14 SSN başvurusu, 15 oryantasyon derken 16 gibi işbaşı yaparsın kuzeyde sezon haziran başı gibi başlar.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı break Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Okulumuz 11 Haziranda bitiyor benzer programlardaysak. Bence Alaska' nın her bölgesinde sosyalleşme çok kötü belki Anchorage olabilir orasıda başken olduğu içindir. 11 Hazriranda bitiyorsa okulun geç kalıcaksın demektir. 12 yolculuk, 13 oraya ulaşacaksın 14 SSN başvurusu, 15 oryantasyon derken 16 gibi işbaşı yaparsın kuzeyde sezon haziran başı gibi başlar.
    Yok hocam şöyle. Benim bu dönem 3 dersim var. İkisi ödev vs. Bende hoca ile konuşup erken gitmek için hocadan yardımcı olmasını isteyeyim diyordum. Zaten öbür türlü imkansız haziran başı olması.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks