arkadaslar ehliyet mevzusunda buyuk bi tokat yemis biri olarak tecrubelerimi paylasmak isterim....Ilk once buradan ehliyetsiz ilk defa amerikaya giden arkadaslar..Sizin social security numberiniz 1 ay sonra gelicek..Bi aksilik cikarsa dahada uzun ki bende cikmisti..Gelince zaten size kalan cok az sure geliyor bundada size 1 ay adini unuttugum ogrenci ehliyetini veriyorlarki bununla yalniz araba kullanamiyorsunuz yalniz derken illa yaninizda ehliyetli bir olmasi lazim..Neyse diyelim gectiniz sonra adamlar bakiyor sizin izin sureniz dolmak uzere onu bahane ediyorlar..Cunku ehliyet nufuz cuzdani gibi oluyor orda.Benim kacak kalan arkadaslar vardi.Oranin resmi ilkokulunda ingilizce dersi aliyorlardi..Yani kacak olduklarini hic belli etmiyor bu ehliyet.Bu zamana kadar ben burdan ehliyetsiz gittim oradan aldim diyen duymadim..Ehliyetsiz gitmeyin derim cunku gercekten cok kotu..Ben gecen sene keske 5 milyar verip ehliyetimi alip ole gelseydim dedigim zaman oldu ya :S bu sne olmayacak ama![]()
Bookmarks