yok be baba naptıno kadar da değil. bırak kalsın kıllar
![]()
yok be baba naptıno kadar da değil. bırak kalsın kıllar
![]()
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
emınmısın..bılmıyorum da içimden bi ses herkesın backlarıma bakacagını soyluyo..baska kıllı bacak görürsem rahatlarım amerıkada..yoksa sadece benım bacaklar kıllıysa ınsan ıcıne nası cıkarımAYHN BACAKLARININ RESIMLERINI YAYINLASANA BAKALIM NASI GORUNUYOLAR..YOK ŞAKA YAPTIM
![]()
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
erkek adam maymuna benzer![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
amerikada kizlar killi bacaklilari severler!![]()
Şirket Seçim Yönergesi
abi kıllara bu kadar takılma kız seni kılların varkende seviyorsa sevsin![]()
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
arkadaşlar ya kuzenimin sirketinden referans alacaktım ama alamadım ikitellide iş yeri uzak olduğu için gidemiyorum da zaman bulup.. hocamdan referans almıştım son sınıfım sizce olumsuz bir etkisi olurmu işten alamadığım referansın :S
''My name is Earl'' dizisini izlemekten ortalıkta Hi Crabman diye diye gezmeye başladım artık..3. sezon bitti elimde başka sezon yok var mıydı bu diziyi izleyen kacıncı sezona kadar gidiyor? bi soruşturup edinmeye calışacagım?
oo my name is earl çok kafa dizidir![]()
FF 9.bölümdeydi sanırım izlenme oranı düştü diye ara vermişti ama yine başlamış galiba uzun bir aradan sonra losttan daha sağlam bir yapım bence![]()
lostta açıkcası beni sadece ilk 10 bölüm ve 2.sezonun sonları sarmıştı onun dışında rutine bağlamışlardı ama bunun konusu çok sağlam abi ya![]()
tam detaylarıyla okunursa daha iyi ama kısaca ozetleyeyim![]()
dünyadaki herkes yanlış hatırlamıyorsam 2dakika 17 saniyeliğine bayılıyor ve bu sırada pek çok kaza ve felaket yaşanıyor doğal olarakişte herzamanki gibi başrol oyuncusunu etkileyen durumlar oluyor o da araştırıyor
konuyu asıl cazip kılan sey bu bayılma esnasında herkesin gelecekten bir kesit görmesi
konu çok değişik ilerliyor çok anlatmayayım heyecanı kaçmasın
![]()
Beyler ben geldim okeye 4. olarakvarmı boş masa?
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Hoşbulduk.. Vatan topraklarına ayağı çoktan bastım ama eve girmek yeni nasip oldu.Ben olmayalı baya bir hareketlilik yasanmıs forumda maşallah..
Anca geldim sincili kardeşim.. TR'ye döndüm.. kafam beş milyon ( bi milyondu 5 e çıkardım)![]()
Uyku tutmuyor doğal olarak. Siteye el atayım dedim.. Maşallah forum çok iyi gidiyor ama.
Lostla kıyaslamak ne kadar dogrudur bilmiyorum ama lostu 4 sezon izledim..kalanında izleyecegim..ama o diziyi izlerken geriliyorum ve yoruluyorum..diziyi rahatlamak icin izlemeyi tercih ederim ve bu noktada My name is Earl ona cok uygun HIMYM daki gibi seri espirlerde yok gayet sakin ve dingin gidiyor bu yanını seviyorum..
@Fiorex
Hos Geldin !![]()
Şirket Seçim Yönergesi
Herkese günaydın arkadaşlar,
Gününüzün iyi geçmesi dileğiyle,,,
Sabah kalkınca ilk işim, maillerime bakmak, facebook u açmak, turkıshwat a bakmak.
Akşam yatmadan önce son işim TW a bakmak, facebook u kapatmak, maillerime bakmak![]()
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
Selam arkadaşlar, keyifler iyidir inşallah..
Aramızda hocam.com üyesi var olup da bana torpil yapabilecek var mı acaba?Üye olayım dedim de onay için 60 binlerdeyim
![]()
forum biraz durgun geldi bana hareket yok
nerdesiniz millet eller havaya,
bu arada 2 not düşeyim;
1-msn den ileti gibi bişey geliyor listemde olan kişilerden , virus olarak
2-birde twitter dan şu kişi size özel msj gönderdi diyerek o kişinin aslında göndermediği birşey geliyor, link var zararlı bir siteye doğru,
3-cep telefonuma ise seda sayan ın pepsi yaşatır seni kampanyasından milyon kişi arasından 9.olarak 10bin tl kazanmışım mesajı geldi
( "emniyetten arıyoruz, hattınız terroristler tarafından kullanılıyor, şu numaraya kontor yükleyin" in evrim geçirmiş hali)
4- international bir arkadaş yurtdışında cüzdanını kaybettiği için e-mail ile para istiyor( evet bu da sahte mail)
Ayrıntı:
evet hepsi bana geldi.
cep telefonu, e-mail, telefon ile gelen değişik herşeye bu sahte diye bakmalıyız.
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
gel en iyisi biz sana kurşun döktürelimnazar var nazar
![]()
Şu anda 28 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 28 misafir)
Bookmarks