o sisteme girmiştir bilgilerini...şirketin sana ne dedi?? başıma gelmediği için bilemiorum...sanırsam ds ile pasaportu tekrar götüreceksin...bi başlık açsana...bilenler daha yardımcı olur..
o sisteme girmiştir bilgilerini...şirketin sana ne dedi?? başıma gelmediği için bilemiorum...sanırsam ds ile pasaportu tekrar götüreceksin...bi başlık açsana...bilenler daha yardımcı olur..
ewt benle konusurken görevli aynı zamanda bilgisayarda bişeylere tıklıyodu..tamda ilk soruda tıkanıp kaldıgımda bişeye tıkladı acaba direkt red mı verdı o an ....görüşmenin en sonunda mı bilgisayara giriliyor red alıp almadıgın? benım kı sureklı tıklıyodu sankı her sorudan sonra dıkkatlı bakmadım
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
2. sınıf ve ortalama 2.20 ye denk gelıyo 58 yazıyo transkrıptte..alttan 1 ders var normalde aama ben vize grusmesındeyken 1 tanesı acıklandı gecmıssım ama transkrıpte 2 ders gozukuyodu acıklanmadıgı ıcın ..alma olasılıgım nedır? soruları tekrr ettırmeme ragmen hepsını cvpladım
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
anlık iletişim başlığını hep ''anlık iletişim başkanlığı '' diye okuyorum.. ya ozgursum bana bi film önerebilirmisin film izlicem de ne izlesem acaba?
ya hatırlatma abi ya manısada izledim mal gibi ..halbu ki izmir çok yakın izmirde 3d ile izlemek te vardı ama neyse bu bana ders olsun..yıne de manısadakı sinemada da güzeldi..senın begendıgın ya da son zamanlarında ızledıgın bı fım yok mu tavsıyee etcegın? yalnız ınternet uzerınden ızlıycem
sen kesin aldın vizeyi, garanti veriyorum![]()
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
the hangover izlenmesi gereken bi film ,ozellikle amerikan hayalleriyle yasayanlar icinsuper bi komedi
![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
isimlerini hatirlayinca soylerim.
az once Open Graves izledim,korku filmi. fena degil diye bilirim.
Şirket Seçim Yönergesi
Armored action film dun izlemistim.
Şirket Seçim Yönergesi
filmler yagmaya başladı bi tanede benden ''Again 17'' iyi film..en azından benim sevdigim tarzda..
arkadaslar amerıkaya gıden herkes kafayı sıfıra vurup gıdıyo heraldeBen de öyle yapcam ..orda kım sacla ugrascak..sacı olmayanların (KEL) hiç derdi yok desenize
![]()
nihayet beklenilen gol geldi![]()
Şirket Seçim Yönergesi
netten izleyen varsa link yollasanıza..
fener in yaptığı artık ayıptır yaa..rezalet..ynilen gol nedir abi..ben mi tutcam o forveti yaaa...hayret bişi...nası bi laubaliliktir bu..
fener galatasaray out![]()
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
ikiside elendi![]()
Şirket Seçim Yönergesi
uyuzlar ikisi de
Her ne yaşıyorsan,seni öldürmediği müddetçe, güçlü kılar.
amerikada domuz eti konusunu acmaya calisiyorum ,konu acilmiyor hata veriyor,yoneticiye basvurun diye link cikiyor,linke tiklayip yoneticiye msj yazdim yazdigim msj gitmiyor,
Peki.
gereksiz tartismalar nedeniyle konu kilitlendi azu.
Şirket Seçim Yönergesi
pardon bilmiyordum bunu.benim actigim konu/msj hep ya ortaligi karistirir ya da konu disina cikardun beef kavurmasi yaptim, domuz eti kavurmasi yapan oldumu diyecektim son olarak... neyse.tteskkurler bilgilendirme icin.
Peki.
iyi geceler arkadaslar.
Şirket Seçim Yönergesi
Günaydın arkadaşlar herkeslere...
Gününüzün iyi geçmesi dileğiyle...
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
arkadaslar bız erkeklerın cogumuzun bacağındaki kıllar pek estetik durmuyorşimdi amerıkaya gİDen arkdslardan bacaklarını traş eden var mı aramızda? şeyı sorcam bacak kılı alma yöntemlerı nelerdır nasıl alınabılır kökten mi? jiletle mi?makınayla mı ?
çünkü orda kapri ya da short giyeceğiz ne bılım temız olsun bacaklar
![]()
Şu anda 46 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 46 misafir)
Bookmarks