sincili wat vizesine değil turist vizesi için girdi görüşmeye
sincili wat vizesine değil turist vizesi için girdi görüşmeye
sincili neden alamadın, nasıl oldu, geçmiş olsun, 2.de alırsın umarım
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
sincili için bundan sonra ABD bitmiştir...![]()
![]()
geçmiş olsun arkadaşım. Turist vizesinde neden problem çıksın ki en kolay verilen vize türü diye biliyorum.
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
alamadım çünkü konsolosa işimi burda bırakıp 3-4 aylıgına tatile gitmem inandırıcı gelmedi banka evraklarıma bakmadı bile kim karsılayacak dedi masrafını akrabam var turkıyede o karsılayacak dedim bilmiyorum çok ümitliydim alırım diodum ama olmadı dedi yani banka hesabıma bi bak dimi belki param vardır gerçi çok yoktu ama bakmadı bile yani işverenden kagıt almıstım onada bakmadı ikinci kez aynı seyi tekrarlamamın bi faydası olacagını sanmıyorum orada tanıdık var kiraya para vermicem gezicem sadece dedim yok abi adam vermedi hayırlısı arkadaşlar bazen çok istediğimiz şeyler olmadıgında cok üzülürüz ama belkide bizim için daha hayırlı olmuştur o an bunu anlayamayız !!!
haliyle kafam biraz karısık birazda üzgünüm açıkçası dün gece yatamadım zaten dogru durust ve bu sene kpss fırsatını kacırmasam mı acaba dıye dusundum cunku bızım sınav müh için 2 senede bir oluyor turist vizesiyle gitmek istediğim içinde hep diken üztündeydim zaten rahat değildim bir an geldiki düşÃ¼nürken vizeyi alsam bile gidip gitmeme olayını tekrar düşÃ¼nmeliyim dedim kendi kendime belki vizeyi alsamda karar değiştirecektim ama tabi böyle olunca durum daja farklı oluyo !!
nese biraz toparlanayım bi şeyler düşÃ¼nürüm yine hakkımızda hayırlısı gencler
beni bosverin zaten bi kere gittim geldimdiger arkadaslara bakalım bugun vizeye girecek olalar vardı ne yaptılar acaba sucre vardı dun pm atıyodu cok heyecanlıydı ne yaptı acaba ??
Neyse hayırlısı olsun " sizin hayır zannetdiklerinizde şer, şer zannettiklerinizde hayır vardır."
Canın sağolsun,,, bi dahaki sefere inşallah.
maalesef öğrenciyken işler kolay ama sonrası vize çokta kolay değil,
@el edebi;
bilader yoktun forumda aylardır hoşgeldin
Hayırlısı olsun sincili. şimdilik alamamış olman aslında baktığımız zaman normal turist vizesini. tam okulun bitmiş, taze mezunsun, oraya gidip kalası çok muhtemel bir profildesin. inşallah güzel bir iş bulup başlarsın da sonrasın da zaten 5-10 senelik vizeyi çok büyük ihtimal alırsın. eğer amacın oraya yerleşebilmek değil de gezip görmekse üzülme bence. zaten daha gezip görebileceğin çok zamanın olur...
bu arada bende kaval kemiğini çatlattım galiba. akşam halı saha yaptık, aldığım darbe maç esnasında çok hissettirmedi kendisini ama bikaç saat önce feci ağrımaya başladı. sabaha geçmezse gidicez artık doktoro![]()
it really hurts charlieeeee![]()
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
Inter 2 - 1 Chelsea!
Intere oynayanlari tebrik ederim![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
arkadaşlar facebooktaki grubun adı ne? ben turkishwat diye arama yapıyorum ama çıkmıyor...Bir de daha önce Moreys Piers e giden varsa bir kaç sorum olcaktı aslında birkaç değil bir sürü![]()
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Okudum çoğunu teşekkürler ama aklım karıştı bazı yazışmalarda o yüzden birebir görüşmek istedim .
:d :d :d :d
Better late than never
http://www.turkishwat.net/work-trave...k-bildiri.html
"APTALA YATIŞLARIM,BİLMEZDEN GELİŞLERİM KAYBETME KORKUMDAN DEĞİL;KARŞIMDAKİNİN YALAN SÖYLEME POTANSİYELİNE OLAN MERAKIMDANDIR..."
öncekini de hatırlıyorum
hocam bu ikinci bomban takip edicem![]()
![]()
ya bu aralar aklıma gelen güzel konu başlıkları varda bir fırsat bulup toparlayıp konu açamıyorum. Tez var lanet birşey nefret etdim yaw okuldan yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. heralde orda kalcaz
![]()
![]()
severim bu tür sözleri iyi oluyo insanlar cevap vermeden önce bi kez daha düşÃ¼nüyo sanırım
Bu arada tüm inanların kandili mübarek olsun...
sincili üzüldüm senın adına...çok faydan dokundu bana hatta 1 soruyu senden öğrendiğim şekilde cvpladım..sadece ilk soruyu anlamadım şişman bir kadındı mıkrofona uzak ve sessız hızlıkonusuyordu ..bazı sorularda 3-4 sn duraksadıgım oldu cunku zorluk cekıyodum anlamada bu yuzden ornk olarak kadın where will you go to? dedı cok hızlı anlamıyınca where? dedı sonuc olarak bütün sordugu soruları cvpladım ve ds formun gelınce bıze yyolla dedı ..have a nıce day deyıp gıttım o da you too dedı..ayrıntılar http://www.turkishwat.net/2010-vize-...gorusmesi.html .. ama sincili bu kadar kısa surceğini tahmın etmemıstım acaba ılk sordugu soruyu anlamadıgım ıcın dırekt red verıp nası olsa red aldı 2 soru daha sorup yolluyayım mı dedı?
bılmıyorum kafam karısık cunku benden oncekıyle 10 dk konustular nerdeyse..benım 4 dk surdu
Konu sucre tarafından (25-02-2010 Saat 05:32 PM ) değiştirilmiştir.
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
ama akil karismasi da bir yere kadar mart geldi yani![]()
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
arkadaşlar ortalama vize görüşmesi 1-3 dk imiş..süre uzadıkça vize almak zorlaşıyormuş..bu konu hakkında bi başlık var..bi araştırın...bende ilk gittiğimde 5 soru sordu..
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
kardeş sana görüşme bitince pasaportunu verdiyse red aldın demektir...yeşil ve ya beyaz kağıtlar eksik evraklar içindir onları tamamlayıp yollaman gerekir..
Şu anda 27 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 27 misafir)
Bookmarks