alamadım çünkü konsolosa işimi burda bırakıp 3-4 aylıgına tatile gitmem inandırıcı gelmedi banka evraklarıma bakmadı bile kim karsılayacak dedi masrafını akrabam var turkıyede o karsılayacak dedim bilmiyorum çok ümitliydim alırım diodum ama olmadı dedi yani banka hesabıma bi bak dimi belki param vardır gerçi çok yoktu ama bakmadı bile yani işverenden kagıt almıstım onada bakmadı ikinci kez aynı seyi tekrarlamamın bi faydası olacagını sanmıyorum orada tanıdık var kiraya para vermicem gezicem sadece dedim yok abi adam vermedi hayırlısı arkadaşlar bazen çok istediğimiz şeyler olmadıgında cok üzülürüz ama belkide bizim için daha hayırlı olmuştur o an bunu anlayamayız !!!
haliyle kafam biraz karısık birazda üzgünüm açıkçası dün gece yatamadım zaten dogru durust ve bu sene kpss fırsatını kacırmasam mı acaba dıye dusundum cunku bızım sınav müh için 2 senede bir oluyor turist vizesiyle gitmek istediğim içinde hep diken üztündeydim zaten rahat değildim bir an geldiki düşÃ¼nürken vizeyi alsam bile gidip gitmeme olayını tekrar düşÃ¼nmeliyim dedim kendi kendime belki vizeyi alsamda karar değiştirecektim ama tabi böyle olunca durum daja farklı oluyo !!
nese biraz toparlanayım bi şeyler düşÃ¼nürüm yine hakkımızda hayırlısı gencler
beni bosverin zaten bi kere gittim geldimdiger arkadaslara bakalım bugun vizeye girecek olalar vardı ne yaptılar acaba sucre vardı dun pm atıyodu cok heyecanlıydı ne yaptı acaba ??
Bookmarks