Work and Travel
Sayfa 17 Toplam 79 Sayfadan BirinciBirinci ... 71314151617181920212767 ... SonuncuSonuncu
Toplam 2345 adet sonuctan sayfa basi 481 ile 510 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Anlık İletişim Başlığı (KAPALI)

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

sincili wat vizesine değil turist vizesi için girdi görüşmeye

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı cinobili01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sincili wat vizesine değil turist vizesi için girdi görüşmeye
    Evey yaa,kusura bakmayın az önce forumu gezerken gördüm.Tühh kötü olmuş yaa,umarım en kısa zamanda alırsın şu vizeyi..!

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

sincili neden alamadın, nasıl oldu, geçmiş olsun, 2.de alırsın umarım
    Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

sincili için bundan sonra ABD bitmiştir...
    geçmiş olsun arkadaşım. Turist vizesinde neden problem çıksın ki en kolay verilen vize türü diye biliyorum.
    "ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

alamadım çünkü konsolosa işimi burda bırakıp 3-4 aylıgına tatile gitmem inandırıcı gelmedi banka evraklarıma bakmadı bile kim karsılayacak dedi masrafını akrabam var turkıyede o karsılayacak dedim bilmiyorum çok ümitliydim alırım diodum ama olmadı dedi yani banka hesabıma bi bak dimi belki param vardır gerçi çok yoktu ama bakmadı bile yani işverenden kagıt almıstım onada bakmadı ikinci kez aynı seyi tekrarlamamın bi faydası olacagını sanmıyorum orada tanıdık var kiraya para vermicem gezicem sadece dedim yok abi adam vermedi hayırlısı arkadaşlar bazen çok istediğimiz şeyler olmadıgında cok üzülürüz ama belkide bizim için daha hayırlı olmuştur o an bunu anlayamayız !!!

haliyle kafam biraz karısık birazda üzgünüm açıkçası dün gece yatamadım zaten dogru durust ve bu sene kpss fırsatını kacırmasam mı acaba dıye dusundum cunku bızım sınav müh için 2 senede bir oluyor turist vizesiyle gitmek istediğim içinde hep diken üztündeydim zaten rahat değildim bir an geldiki düşÃ¼nürken vizeyi alsam bile gidip gitmeme olayını tekrar düşÃ¼nmeliyim dedim kendi kendime belki vizeyi alsamda karar değiştirecektim ama tabi böyle olunca durum daja farklı oluyo !!

nese biraz toparlanayım bi şeyler düşÃ¼nürüm yine hakkımızda hayırlısı gencler

beni bosverin zaten bi kere gittim geldim diger arkadaslara bakalım bugun vizeye girecek olalar vardı ne yaptılar acaba sucre vardı dun pm atıyodu cok heyecanlıydı ne yaptı acaba ??

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

Neyse hayırlısı olsun " sizin hayır zannetdiklerinizde şer, şer zannettiklerinizde hayır vardır."

Canın sağolsun,,, bi dahaki sefere inşallah.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

maalesef öğrenciyken işler kolay ama sonrası vize çokta kolay değil,

@el edebi;
    bilader yoktun forumda aylardır hoşgeldin

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Standart bunu kendime yazdım:)

Alıntı neo-kimyager Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maalesef öğrenciyken işler kolay ama sonrası vize çokta kolay değil,

@el edebi;
    bilader yoktun forumda aylardır hoşgeldin

"ula görende beni forumda herkesle kanka sanacak
    işte bildiğiniz "forum brotherhood" "

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Hayırlısı olsun sincili. şimdilik alamamış olman aslında baktığımız zaman normal turist vizesini. tam okulun bitmiş, taze mezunsun, oraya gidip kalası çok muhtemel bir profildesin. inşallah güzel bir iş bulup başlarsın da sonrasın da zaten 5-10 senelik vizeyi çok büyük ihtimal alırsın. eğer amacın oraya yerleşebilmek değil de gezip görmekse üzülme bence. zaten daha gezip görebileceğin çok zamanın olur...

bu arada bende kaval kemiğini çatlattım galiba. akşam halı saha yaptık, aldığım darbe maç esnasında çok hissettirmedi kendisini ama bikaç saat önce feci ağrımaya başladı. sabaha geçmezse gidicez artık doktoro

it really hurts charlieeeee
    2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
    2010 Work and Travel (Lake George, New York)
    2011 Internship (Germany)
    2012 Internship (???Bratislava)

Üstad
    Tecrübe Puanı
    21

Inter 2 - 1 Chelsea!

Intere oynayanlari tebrik ederim
    Şirket Seçim Yönergesi
    VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ

BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar facebooktaki grubun adı ne? ben turkishwat diye arama yapıyorum ama çıkmıyor...Bir de daha önce Moreys Piers e giden varsa bir kaç sorum olcaktı aslında birkaç değil bir sürü

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı coolebnela Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar facebooktaki grubun adı ne? ben turkishwat diye arama yapıyorum ama çıkmıyor...Bir de daha önce Moreys Piers e giden varsa bir kaç sorum olcaktı aslında birkaç değil bir sürü
    o isim altinda bir baslik gormustum sanirim.bir bak istersen
    Peki.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

work and travel bilgi platformu adi ama cok da hareketli deil.. forumdan faydalan daha mantikli.. bu arada moreys piers la ilgili zaten konu var arama yaparsan bircok sorunun cevabini alirsin baska sorun olursa o konuda acarsan daha etkili olur..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Okudum çoğunu teşekkürler ama aklım karıştı bazı yazışmalarda o yüzden birebir görüşmek istedim .

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Okudum çoğunu teşekkürler ama aklım karıştı bazı yazışmalarda o yüzden birebir görüşmek istedim .

insanin wat isinde akli karismazsa anormallik olur zati, o yuzden sorun yok.
    Peki.

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

"Work & Travel" Bilgi Platformu | Facebook

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

:d :d :d :d

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı azuhazu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    :d :d :d :d

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

Yorumlarınız bekliyorum

Diceksiniz bayrak Ters o dökümanı ben hazırlamadım, Personel Müdür yardımcısı hazırlamıştı ve bir sürü basmıştı değiştiremedik....

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı beysinCDA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yorumlarınız bekliyorum

Diceksiniz bayrak Ters o dökümanı ben hazırlamadım, Personel Müdür yardımcısı hazırlamıştı ve bir sürü basmıştı değiştiremedik....
    mukemmel olmus Besıktaş yazısı ile... kutluyorum emegi gecenleri
    Better late than never

ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...

http://www.turkishwat.net/work-trave...k-bildiri.html

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

"APTALA YATIŞLARIM,BİLMEZDEN GELİŞLERİM KAYBETME KORKUMDAN DEĞİL;KARŞIMDAKİNİN YALAN SÖYLEME POTANSİYELİNE OLAN MERAKIMDANDIR..."

öncekini de hatırlıyorum
    hocam bu ikinci bomban takip edicem

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

ya bu aralar aklıma gelen güzel konu başlıkları varda bir fırsat bulup toparlayıp konu açamıyorum. Tez var lanet birşey nefret etdim yaw okuldan yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. heralde orda kalcaz

severim bu tür sözleri iyi oluyo insanlar cevap vermeden önce bi kez daha düşÃ¼nüyo sanırım

Bu arada tüm inanların kandili mübarek olsun...

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı sincili Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alamadım çünkü konsolosa işimi burda bırakıp 3-4 aylıgına tatile gitmem inandırıcı gelmedi banka evraklarıma bakmadı bile kim karsılayacak dedi masrafını akrabam var turkıyede o karsılayacak dedim bilmiyorum çok ümitliydim alırım diodum ama olmadı dedi yani banka hesabıma bi bak dimi belki param vardır gerçi çok yoktu ama bakmadı bile yani işverenden kagıt almıstım onada bakmadı ikinci kez aynı seyi tekrarlamamın bi faydası olacagını sanmıyorum orada tanıdık var kiraya para vermicem gezicem sadece dedim yok abi adam vermedi hayırlısı arkadaşlar bazen çok istediğimiz şeyler olmadıgında cok üzülürüz ama belkide bizim için daha hayırlı olmuştur o an bunu anlayamayız !!!

haliyle kafam biraz karısık birazda üzgünüm açıkçası dün gece yatamadım zaten dogru durust ve bu sene kpss fırsatını kacırmasam mı acaba dıye dusundum cunku bızım sınav müh için 2 senede bir oluyor turist vizesiyle gitmek istediğim içinde hep diken üztündeydim zaten rahat değildim bir an geldiki düşÃ¼nürken vizeyi alsam bile gidip gitmeme olayını tekrar düşÃ¼nmeliyim dedim kendi kendime belki vizeyi alsamda karar değiştirecektim ama tabi böyle olunca durum daja farklı oluyo !!

nese biraz toparlanayım bi şeyler düşÃ¼nürüm yine hakkımızda hayırlısı gencler

beni bosverin zaten bi kere gittim geldim diger arkadaslara bakalım bugun vizeye girecek olalar vardı ne yaptılar acaba sucre vardı dun pm atıyodu cok heyecanlıydı ne yaptı acaba ??
    sincili üzüldüm senın adına...çok faydan dokundu bana hatta 1 soruyu senden öğrendiğim şekilde cvpladım..sadece ilk soruyu anlamadım şişman bir kadındı mıkrofona uzak ve sessız hızlıkonusuyordu ..bazı sorularda 3-4 sn duraksadıgım oldu cunku zorluk cekıyodum anlamada bu yuzden ornk olarak kadın where will you go to? dedı cok hızlı anlamıyınca where? dedı sonuc olarak bütün sordugu soruları cvpladım ve ds formun gelınce bıze yyolla dedı ..have a nıce day deyıp gıttım o da you too dedı ..ayrıntılar http://www.turkishwat.net/2010-vize-...gorusmesi.html .. ama sincili bu kadar kısa surceğini tahmın etmemıstım acaba ılk sordugu soruyu anlamadıgım ıcın dırekt red verıp nası olsa red aldı 2 soru daha sorup yolluyayım mı dedı? bılmıyorum kafam karısık cunku benden oncekıyle 10 dk konustular nerdeyse..benım 4 dk surdu
    Konu sucre tarafından (25-02-2010 Saat 05:32 PM ) değiştirilmiştir.
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı azuhazu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saol ya )

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

ama akil karismasi da bir yere kadar mart geldi yani

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

arkadaşlar ortalama vize görüşmesi 1-3 dk imiş..süre uzadıkça vize almak zorlaşıyormuş..bu konu hakkında bi başlık var..bi araştırın...bende ilk gittiğimde 5 soru sordu..

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı CaMuR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ortalama vize görüşmesi 1-3 dk imiş..süre uzadıkça vize almak zorlaşıyormuş..bu konu hakkında bi başlık var..bi araştırın...bende ilk gittiğimde 5 soru sordu..
    işte kafamı karıştıran şey kısa sürmesi red aldıgımız anlamına gelır mı ? ya da uzun sürmesi?benım 4 dk surdu halbu ki 10 dk konustu benden onckı cocukla..red verdıgı ıcın uzun tutmak mı ıstemedı ? bakalım bellı olacak
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

kardeş sana görüşme bitince pasaportunu verdiyse red aldın demektir...yeşil ve ya beyaz kağıtlar eksik evraklar içindir onları tamamlayıp yollaman gerekir..

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı CaMuR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeş sana görüşme bitince pasaportunu verdiyse red aldın demektir...yeşil ve ya beyaz kağıtlar eksik evraklar içindir onları tamamlayıp yollaman gerekir..
    pasaportumu vermeyip sadece yeşil kağıt mı verecekti? bana hem pasaportu hem de yeşil kağıdı verdi..ds ni yolla dedi..red vermıs olsa nıye ds yı yolla desın?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bana da ds ni yolla deiyip beyaz kagitla beraber pasaportumu vermisti sonuc olarak vizemi alamadim
    nie beyz kağıt verdi yeşil vermedi..? benım sevıs ve ds eksık onlar işaretlenmiş yeşil kağıtta..acaba beyaz kağıt daha fazla eksık oldugu durumlarda mı verılıyor? bi de ozgursum sen 2. ye gırdın mı vızeye? ozgursum nickini sevıyorum hoşuma gıdıyo

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 75 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 75 misafir)