Work and Travel
Toplam 20 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Lıfeguard olanlar sorum sızlere!!!!!

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Thumbs down Lıfeguard olanlar sorum sızlere!!!!!

merhaba arkadaşlar
    New Jerseyde büyük bir parkda lifeguard oldum
    işverenle görüştüm geldiğinde testler yapacağız dedi ama hiç zor değil dedi ok dedim
    Arkadaşlar lifeguardlık yapanlar sizlere çok önemli birkaç sorum var;
    1-Lifeguard için USA ye gidince işveren nasıl bir teste tabi tutar beni ve ne gibi kriterler ister?
    2-Mecburi bir "saçın kısa olsun 3 e vurdur,sakalını 0 a vurdur""bu tişörtü mecburi oalrak giy " gibi mecburi giyim ve saç sakal kriterleri var mı,yoksa serbest olabilir mi?
    3-hergün saatlerce hep güneşin altında kalmak insanı biraz istakoza cevirmez mi

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

1. geçen şirkette bunun konusu açıldı deneyimli arkadaşlar daha iyi bilir tabi o ayrı..benim duyduğum kadarıyla 70 sayfalık bir ilkyardım kitabı veriyorlarmış 3 gün de çalışma süresi verip sonunda test yapıyorlarmış sınav o heralde bir de yüzme sınavı var tabi

2.geçen sene lifeguard olarak çalışan arkadaşımın resimlerine bakmıştım da bir şapka otel tshirtü ve zorunlu olarak kullandığı can simidi vermişler sakal konusunda da tahminimce kısıtlama vardır burada bile sakalla o işi yapamazsın işyeri sonuçta

3.şemsiye vardır şemsiye oldurecek halleri yok ya

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

daha onceden baska bır baslık altında yazdıgım lıfeguard pozısyonu ıle bırkac bılgıyı buraya da kopyalıyorum.. testle ilgili bir fikir verebilir belki..

"Those who do not pass the pre certification test (swim 200 meters, pick up 10 lb weight from bottom of pool) will not be hired. So please, only those who are confident they will pass should come."

bir de lifeguard olarak çalışan bir arkadaşım sürekli havuzun içinde durduklarından bahsediyordu..

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

sağolun da arkadaşlar 70 sayfalık ingilizce bir ilk yardım kitabı saçmalık ya ne akdar ingilizce biliyorum da bi de o kitabı okuyup ingilizce ilk yardım sınavına giricem ki
    yüzme işlerini yaparım da inş diğer iş sakat abicim

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

iş verenler ingilizce ogrenmeye geldiğinin farkındalar merak etme

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

abi inşallah öyledir walla gidip de orda sonra seniş işe almıyoruz derseler nabıcam ben onu düşÃ¼nüyorum kara kara,artık bir EMRAH acitasyonu yaparım nabıyım
    "please hire me mr boss,I'm a miserable student,I'm very poor,I haven't got a mother,I have not got a father,I'm hungry for days..." işte budur

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

ben öksüz ben yetim de tamam alırlar

bu arada lifeguardlık pozisyonundan mahrum kalırsan başka pozisyona veriyorlarmış diye biliyorum sonuçta ortada bırakacak halleri yok

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

haklısın ya sonuçta ortada ikimizin de imzasının bulunduğu bir sözleşme var,nasıl almaya bilir ki ya?

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

sınavı geçersen almama hakkı var sonuçta kabul edip gidiyorsun ama illaki başka bir pozisyona kaydırır hiç olmadı aksi bir durumda supervisor'ın ile görüşÃ¼rsün

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı mehmetcik19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haklısın ya sonuçta ortada ikimizin de imzasının bulunduğu bir sözleşme var,nasıl almaya bilir ki ya?
    arkadaşlar işinizi saglama alın butun olasılıkları sirketle gitmeden konusun onu yapamazlar sunu yapamazlar demeyin yapıyolar hiç bi hakta iddia edemiyosunuz çünkü bi hak iddia edecek durumda olmuyosunuz bende kimseye hakkımı yedirmem ama orada hakkımın yenmesini sadece izleyebildim elimden baska bisi gelmedi çünkü türkiyedeki şirketle irtibata gecemiyosunuz dogru durust maiilere cvp vermezler telefona bakmazlar o zaman ne yapacaksınız zaten saat farkıda var siz ugrasana kadar bi bakmışsınız yaz bitmiş illakide bular olacak diye bişey yok ama gözünüzü açın diye söylüyorum her dsöylenene ok demeyin sorular sorun nasıl olacak diyin zorlayın yoksa magdur olursunuz benden uyarması !!!

saygılarımla !!!

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ya kardeş olmamalı böyle şey valla yani bu kadar parayı şirketler neden alıyor kki o zaman anlamı kalmıyo iş konaklama da garanti değilse !

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

ya kardeş olmamalı böyle şey valla yani bu kadar parayı şirketler neden alıyor kki o zaman anlamı kalmıyo iş konaklama da garanti değilse !
    ben sana bişi söyliyim o zaman anlatayım ben amerikaya vardım orada supervisor karsıladı ve dediki eger hemen 400 doları verir ve yeni bir anlaşma imzalarsanız size yardımcı olurum ve burada (bizi getirdiği yurt tarzı yerde) kalmanıza müsade edebilirm eger yok ben bekleyemem diyosanız siz bilirsiniz dedi serbestsiniz kendiniz iş bakabilirsiniz ama burada kalmanıza musade edemem dedi haydi al buyur burdan yak ne yapacaksın daha ılk gun orada sabah turkıyede gece yetkılılere ulasamıosun sponsoru aramak benım aklıma gelmedı burada benımde hatam oldu acemılıgıme geldı ama arasam bıle derdımı anlatamayabılırdım herneyse kadın gıdecek ben gıdıcen dıyo karar verın ne zaman gelecegıde bellı degıl mecbur ımzaladık ve orada bıze ıs bulmasını bekledik !!

bize peşin 400 dolar alacaklarını sirket söylemişti zaten biliyoduk onda sorun yok ama kadının bize böyle rest cekecegini söylememişti !!

ve ayrıca bazı sırketler o 400 dolarıda arkadaslara soylememıslerdı ceplerındekı son parayıonlara verıp parasız kalan arkadaslar oldu !!

belirteyim su anda benim gittiğim iş forumdaki kara listede var !!!

yani kötü olacak diye bişey yok ama en ufak bir ayrıntıyı bile buradyken görüşün arkadaşlar magdur olmayın sonra oraya gidince ne demek istediğimi daha iyi anlıyacaksınız !!

umarım sorun yasamassınız !!

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

arkadaşım moreyste life guard işinde sözleşme imzaladı. Merak ettigin soruları işverene sordu orada ve şöle bişey var..
    işe başlamadan önce senii test ediyorlar ama öle sınav seklinde deil bi kaç yüz metre yüzeceksin dediler arkadasın dedigi gibi 70 sayfalık bişey demediler.
    diger bi yandanda arkadas testi gecemedigi takdirde koca eglence parkında başka bir işe alacaklarını ve öle devam edecegini sölediler..
    sonucta testi gecemedin die seni sokaga atmazlar

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı matraxxxgs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım moreyste life guard işinde sözleşme imzaladı. Merak ettigin soruları işverene sordu orada ve şöle bişey var..
    işe başlamadan önce senii test ediyorlar ama öle sınav seklinde deil bi kaç yüz metre yüzeceksin dediler arkadasın dedigi gibi 70 sayfalık bişey demediler.
    diger bi yandanda arkadas testi gecemedigi takdirde koca eglence parkında başka bir işe alacaklarını ve öle devam edecegini sölediler..
    sonucta testi gecemedin die seni sokaga atmazlar
    ya tabikide şimdi ben kişilere şirketlere yada başka seylere göre yorum yapmadım sadece aman dikkatli olun arkadaşlar diyorum benim basıma geldi çünkü istiyorum ki buradayken herkes kendini saglama alsın niyetim hiç bi yeri kötülemek değil !!

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

sağolun arkadaşlar haklısın tabii ki çok dikkatli olmak lazım isterse bir kilometre yüzdürsün Allahın izniyle geçebileceğimi düşÃ¼nüyorum ya,mühim olan adamın " 1 km. yüz sonra dipten taşı çıkar bana gtir" gibi komutlarını anlayabilmem,anlayamassam diye korkuyorum!

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

geçen sene giden arkadaşım testte hiçbişey yapmadıklarını sadece ilk yardıma önem verdiklerini söylemişti parktan parka değişiyor herhalde?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

İnşallah dediğin gibidir kardeş yaaa

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ya test yapabilir de saça bari karışmasalar

Üstad
    Tecrübe Puanı
    18

ya test yapabilir de saça bari karışmasalar
    Bu kadar önemli mi senin için saç ?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

çok uzun değil saçım resimdeki abdülheyin saçı gibi inş bişi demezler

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)