ben sana bişi söyliyim o zaman anlatayım ben amerikaya vardım orada supervisor karsıladı ve dediki eger hemen 400 doları verir ve yeni bir anlaşma imzalarsanız size yardımcı olurum ve burada (bizi getirdiği yurt tarzı yerde) kalmanıza müsade edebilirm eger yok ben bekleyemem diyosanız siz bilirsiniz dedi serbestsiniz kendiniz iş bakabilirsiniz ama burada kalmanıza musade edemem dedi haydi al buyur burdan yak ne yapacaksın daha ılk gun orada sabah turkıyede gece yetkılılere ulasamıosun sponsoru aramak benım aklıma gelmedı burada benımde hatam oldu acemılıgıme geldı ama arasam bıle derdımı anlatamayabılırdım herneyse kadın gıdecek ben gıdıcen dıyo karar verın ne zaman gelecegıde bellı degıl mecbur ımzaladık ve orada bıze ıs bulmasını bekledik !!
bize peşin 400 dolar alacaklarını sirket söylemişti zaten biliyoduk onda sorun yok ama kadının bize böyle rest cekecegini söylememişti !!
ve ayrıca bazı sırketler o 400 dolarıda arkadaslara soylememıslerdı ceplerındekı son parayıonlara verıp parasız kalan arkadaslar oldu !!
belirteyim su anda benim gittiğim iş forumdaki kara listede var !!!
yani kötü olacak diye bişey yok ama en ufak bir ayrıntıyı bile buradyken görüşün arkadaşlar magdur olmayın sonra oraya gidince ne demek istediğimi daha iyi anlıyacaksınız !!
umarım sorun yasamassınız !!
Bookmarks