n3co_ Nickli Üyeden Alıntı 1 ay kadar önce evimin yakınındaki köprüye damperli kamyon çarpıp köprüyü yıktı, ötesi var mı ? otesi, senin kaldigin yere damperli kamyon carpabilirdi
Peki.
azuhazu Nickli Üyeden Alıntı otesi, senin kaldigin yere damperli kamyon carpabilirdi 14 katlı sitede 11inci katta oturuyorum , binaya çarpması kamyonun aleyhine olur
n3co_ Nickli Üyeden Alıntı 14 katlı sitede 11inci katta oturuyorum , binaya çarpması kamyonun aleyhine olur Ahahahah Gerçekten haklısın Neco, şu David beni bitirdi ya.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ... # Internship in Israel: 2011 ... # MSc. and I. Europe Trip: 2012 ... # Retired Worker & Traveler: 2013 ... # Maldive Island: 2016 # II. Europe Trip: 2017
break Nickli Üyeden Alıntı Ahahahah Gerçekten haklısın Neco, şu David beni bitirdi ya. O kadar umutlandırdı, madem yerin yoktu ne konaklamayı bahane ediyorsun
n3co_ Nickli Üyeden Alıntı 14 katlı sitede 11inci katta oturuyorum , binaya çarpması kamyonun aleyhine olur yada kaldigin yer ikiz kuleler gibi olabilir konuyu bir sekilde amerikaya ba glamak istedim
azuhazu Nickli Üyeden Alıntı yada kaldigin yer ikiz kuleler gibi olabilir konuyu bir sekilde amerikaya ba glamak istedim Konum olarak da uçağı çakamaz bizim binaya, zamanında planlamasını yapan düşünmüş heralde bunları Bina da raylı sistem mevcut 8 şiddetindeki depreme de dayanıyor bu arada
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Forum Kuralları
Bookmarks