C.G.P.A --> Cumulative Grade Point Average yani genel not ortalaması
my C.G.P.A 50 over 100 (diyebilirsin ilk cümle için)
there is no this year's grades because they recording end of the year to my academic records.(ikinci cümlen içinde bunu söyleyebilirsin)
cok dogru olmadı ama zaten bir iki cümle süper söyleyip sonra kekelemek olmaz o yusden fazla ozenmeen yazdım ama sen yınede forumda bazı kalıplar vardı vizede sorulan sorular diye ha buldum diger taraftan linkini asagı yazıyorum
buna bi bak faydası olur bir iki kelime yanlıs da olsa ezberle bence
bu arada job offer yani iş sözleşmesi olmadan gidilmiyo diye biliyorum gidiliyosa eger şirketin böyle dediyse sana vizeyi alsan bile hemen basmayacaklardır eksik evrakın var diye bekletirler ama evraklar tamamlanınca basarlar alırsın.
sakin olun heyecan yapmayın not ortalaması dusuk olan vede ingilizcesi az olan bi çok arkadaşımızın vizelerini aldıklarını biliyoruz daha önceden çok stres yapmayınama elinizden geldiğince iyi hazırlanın bi zararı olmaz
bol şans aklınıza takılan bişi olursa sorun yine ...
saygılar...!
benim job offerım daha gelmedi ve gideceğim şehir nisanda belli olacak ozaman vize mi de taaa nisanda mı basacaklar? bu hafta vize görüşmem var
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Bookmarks