Work and Travel
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 26 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Self Center Project

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı uguryasin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iş minnesotada. golf resort. kötü tarafları sehir merkezine 3 saat mesafede & ikinci iş imkanı yok & overtime yok. gidecek birisinin orada ne kazanacagı hemen hemen belli. o da masrafları zar zor çıkartıyor. yaz olmasına ramen hava da özellikle sabahları soguk.
    haha çok ilginç valla.. ben de önceden birinden duymuştum.. golf resort.lardaki işlerde acayip iyi kazanılıyor diye.. golf oynamaya gelen tipler de zengin olduğu için iyi de bahşiş bırakıyorlar filan diye bir şey de duymuştum.. demek ki o işlerde yerine göre değişiyor.. saatlik ücreti neydi peki..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı nderssen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haha çok ilginç valla.. ben de önceden birinden duymuştum.. golf resort.lardaki işlerde acayip iyi kazanılıyor diye.. golf oynamaya gelen tipler de zengin olduğu için iyi de bahşiş bırakıyorlar filan diye bir şey de duymuştum.. demek ki o işlerde yerine göre değişiyor.. saatlik ücreti neydi peki..
    saat ücreti 8 dolar. oraya tatile gelen aile bir hafta kalıyor. bir haftada genelde 2 aileye bakıyorsun. ama çoğu zaman aile bahşiş vermiyor. 2 sebebi olabilir. bahşiş veren ailelere amerikalı garson bakıyor olabilir. ya da ailelere aldıgımız maaşın içinde bahşiş de oldugu, bu yüzden onların para vermemesi gerektiği söylenebilir. 2 senedir tüm türklerde aynı sorun var. geçen sene 10 haftada 300 ya da 350 dolar bahşiş almış olmalıyım.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)