FB patladı patlayacak... Biraz daha açılırlarsa 3 gelecek.
FB patladı patlayacak... Biraz daha açılırlarsa 3 gelecek.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
bu guiza yı topçu yapanın ben!!!!!
abdul kader keitaaaa![]()
abi lille iki top yapamadı yaaw kendi beceriksizliğimizden oynayamadık adamlar oynadı bu takımı biizm havada karada yenmeiz lazımdı alex bile cıldırdı artık adam su guıza ya kac defa al da at dediler adama herseferinde nasıl beceriyosa topu mahvetti adam keske izlemeseydim sinirlerim bozuldu yaaa spikerde diyo kötü bi sonuc degil abi işi burada bitirmek varken niye hep strese giriyos anlamıyorum hele o deniz ah ahhhhhh zaten bizim defansa özellikle hep böle karsı takıma asiist yapan adamları seciolar hayret bişi yaaaaaaaa offff !!!!
uğur, hakan balta, servet, mehmet topal, mustafa sarp, dos santos ve canerin bu kadar kötü oynamasına rağmen 1-1 bu oyuna göre süper
haftaya mabeddeyiz
2 maçta gercektn cok zorluydu. Su Guizaya GS li olmama ragmen sinir oldum ya. FB liler nasıl katlanır bu adama akıl alıcak gibi degil. Guiza deil de Semih olsa mac 2-1 deil 1-3 olurdu. Alex mükemmel paslar cikardı ama Guiza bonkör davrandı. Gördügüm kadarıyla ayakta duramayacak, topa sert vuramayacak kadar zayıf bir forvet. Bunun sucuk, pastırma, adana kebapla beslenip salonlarda iyice kuvvetlendirilmesi veya direk şutlanması lazım. Kadroda yer almasının tek nedeni 14 milyon € baglanıp alınmıs olmasıdır bence. Semihin yerinde olsam son 2 senede takımda 1 dk durmaz transferimi ister ayrılırdım. Türk futbolcularına cok yazık oluyor gercekten. Ayrıca Lille seyircisi cok sönüktü.
Galatasaray macına gelirsek rakibin kadrosu gercekten cok güclüydü, ama isteksiz göründüler ve fazla iyi oynadıklarını söyleyemem. Caner golü armagan etti, olmadık pozisyondan kaleci hatası da dahil gol yedik. Ama Franconun hakkını yemeyelim sonra birkac pozisyon cıkarıp hatasını mac icersinde telafi etti. Yüzümü kara cikardi helal olsun. Keitaya gelirsek ilk yarı cok sövdüm kendisine. O da 2. yarı kendisini affettirdi. Arda, Neil, Servet, Ugur görevlerini layıkıyla yerine getirdi. Neil gercekten takıma cok yararlı oluyor, tam yerinde transfer. Ama Gio Dos Santos da kahvedekilerle birlikte benim de bol küfrümü yediCok korkak ve takıma alısamamıs havası var. Sürekli geriye oynuyor. Atleticoya gelirsek o seyirci neydi öyle yaa. Bir ara televizyondaki ugultu yüzünden kulaklarım sagır olacak sandım. Cok atesli seyircileri var ve hakemi oldukca cok etkilediler, ve bir sürü faul caldı. Sonucta skor olarak avantajı yakaladık diyebilirim. Cok tehlikeli rakip ama Samiyende islerini bitirecegiz. Ayrıca bagırmaktan da sesim kısılmıs, bogazım acıyor
![]()
Farkımız belli oldu yine bu kadar eksiğe rağmen güzeldi bence Jo BJK maçında oynuyormuş galiba.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
saracoglunda isleri biticek!
ancak guiza'siz oynamamiz lazim
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
ne bu ya herkez uyuyo heralde??
konu açıldı anket ile birlikte..anketi editleyemiorum, bi anda kızları unuttum!! gerçi yoklar ya bu aralar..
aynenama sonuç olarak yarn sabahn köründe principles of economics II
sanırım ben yatmalıym artk
herkese tatlı rüyalar,hayırlı cumalar![]()
aynen saRı...izmirde iice bar disko gezamerikada giremicen çünkü
![]()
iyi geceler..bende kaçar..
azuhazu forum sana emanet o zaman hade basıbos bırakma
öğlen gibi devralırız senden
hade gencler iyi geceler !!!
kardeşim artık kendimi kahvede gibi hissediyorum, girişte bi selam, çıkışta eyvallah.
foruma gelen bu başlığa bir uğruyor.bakıyoruz ooo bugün kahveye kimler gelmiş.
yakında okey tarzı oyunlar ve kağıt oyunları da başlayabilir, müzik hizmeti başlayacak galiba,
bir de artık fiorex te çay servisi yapar malum mekan sahibi![]()
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
yeni uyandım gözlerimi açayım geliyorum gencler
günaydın :![]()
hello watters!
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
ankarada ikamet eden varsa yarın tüm gün tekel işçilerinin orda video ve fotoğraf çekeceğim..
Forever İzmirİzmir'de watçı çok.TW ciler olark buraya kıraathane istiyoruz
![]()
""Let the game begin""
roma konuyu kitlemek yerine komple kaldır bence.
Yaa profil resmi koyarken yüklemede bi hata oluştu diyor?? Napmam lazım??
""Let the game begin""
100 x 100 Pixel ve 64,0 KB dan dusuk yapman lazm?ayarlayamadysan msnden yolla photoshop prog.dan bn ayarlym.
Tamam giriyorum şimdi msne.
""Let the game begin""
I guess
O konunun kitlenmesine ben sebep oldum. (ı m sorry guys.)
Bu arada bugun vergi dairesin en düşÃ¼k kademe memur dahil Müdüre kadar çıktım. Kayseri Kaleönü vergi dairesinde. Okuldan yazı aldım. Şimdi onlar vermiyoz diyolar. Ama gereğini yapacağım.
Bu kadar saçma bi sistem görmedim. Damn memurs(babamda memur bu arada.)
Kadınla gecen konuşmamızı aktarmak istiyorum.
K- Senin okuldan aldığın evrakda 15 Mayıs 2010-15 Mayıs 2011 tarihleri arasında yazıyor ama parantez içinde okul (2 yıl pasaport alması gerekli.) yazıyor. ben bu yazan tarihler arasında verebilirim.
B- WAT programında 4 ay o süre ama 1 yıl pasaport veriyosunuz (kadın mal mal bakıyo.)
K- Ben karışmam şefe git. (bu arada emniyet genel müdürlüğünden ve kayseri emniyet müdürlüğünden 2 yıllık alabileceğime dair olan belgeler var.)
B- 2 yıllık pasaport harcından muaf olan arkadaşlarım va. Çanakkalede aldı. Yasalarınız il il değişiyor mu?
Ş- hangi yasa?
B-5894 sayılı kanunda " yurtdışına eğitim, sosyal-kültürel değişim, staj amaçlı giden öğrenciler harçdan muaftır yazıyor ama 2 yıllık harçdan muaf olamazlar gibi bir ibare yok diyorum." oda mal mal bakıyo daha fazla senle uğraşmak istemiyorum müdüre gittt....
hay sizinde müdürünüzünde offf offff ............![]()
![]()
pompalı alıp girilmez mi şimdi buraya![]()
memurdan başlamak gerek
Ne dersiniz???
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
sanırım farkında olmadan eyalet sistemine gectk ülkemz olarakdedgn gbi yerne gore degisiyo.ben de elm kolum cantalarla dolu baya bi kosusturmustum.ve gun sonunda emniyete gttgmde bu olmaz burda 2 yıllık yazıyo 1 yıllık pasaport vereblrm sze dediler
o an bütün vergi dairesi calısanları için hatim indirmiştim
ama sanırım bu sene olan bişey bu.ve kurumlar arası kopukluktan ve de henuz tam bilinmeyen bişi oldugundan kaynaklanıyo.
aynısını biz bugun arkadaşlarla aramızda konuştuk![]()
Eğer emiyet derse vergi dairesinden aldıkdan sonra yakarım orayı
![]()
Hemen hemen aynısı bana da olmustu. Vergi Dairesi İl Baskanlıgı Müdürüne kadar çıktım. Adam actı baktı yönetmeliklere, Istanbula falan telefon etti, vs vs. Onaylamasalar kavga etcektim. Emniyet sucu vergi dairesine atmıstı, Vergi dairesi emniyete. Birbirlerinden bihaber is yapıyorlardı, telefon ve gitgel yaparak aralarını buldum anca görülmüstü isim. Ama Türkiyedeki bu bürokrasi fıtık eder adamı abi. Abd nin gözünü sevsinler bu konuda. 1 günde kimlik, ehliyet alabiliyosun, her türlü islemin hızlı görülüyor. Sistem oturmus tıkır tıkır isliyor, saglık sistemi haric tabi![]()
sen 2 yıllık mı aldın 1 yıllık mı?
Şu anda 55 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 55 misafir)
Bookmarks