Work and Travel
Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 95 adet sonuctan sayfa basi 61 ile 90 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2010 selfçiler

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

valla iki senedir bu forumdayi malesef o kdr da kolay degil yani soylediklerini yapmak.. cunku tahmin edebildigin uzere inanilmaz cok sayida sirket ve her sirket birsuru temsilcisi var , bu kisiler garip garip mesajlar yazarak ilginc reklam ya da karalama cabasina basvurabiliyorlar .. bu forumun daha guvenilir ve daha duzenli olmasinin saglanmasi da bence bu kurallarla gerceklesiyor.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı Huan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yapcagin isler aslinda cok kolay benim bu sene yaptiklarimi yapacaksin ilk olarak ucuz bir sirket bul self placement icin cok da onemli deil sirket secimi ucuz olsa iyi olur ben mesela 325 dolar +250 onkayit parasina yazildim ama daha ucuzlari varmis sen bak sonra isveren ile sozlesme yap o scanleyip yollasin sana imzaladiktan sonra sen ciktiyi alip imzalayip sirketine verirsin bu kadar kolay dier islemleri sirket yapar
    tam tahmin ettiğim gibi bende böle oldugunu düşünüyordum ama emin olmak iyi oldu çok teşekkür ederim

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

yapcagin isler aslinda cok kolay benim bu sene yaptiklarimi yapacaksin ilk olarak ucuz bir sirket bul self placement icin cok da onemli deil sirket secimi ucuz olsa iyi olur ben mesela 325 dolar +250 onkayit parasina yazildim ama daha ucuzlari varmis sen bak sonra isveren ile sozlesme yap o scanleyip yollasin sana imzaladiktan sonra sen ciktiyi alip imzalayip sirketine verirsin bu kadar kolay dier islemleri sirket yapar
    Alıntı undefined_object Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha ucuz olanı toplam 395 dolar la CCN, arkadaşın 250lira + 325 dolara kayıt olduu şirket ICEP. İcep'i tavsiye etmem.

Arkadaşlar şu şirket isimlerini kullanmaya korkuyor musunuz nedir ? Söyleyin de millet bilsin. Devlet sırrı gibi.
    peki ccn in sponsoru yada saglık sigortası falan nasıl daha dogrusu işin gerçegi sormak istediğim bu ucuzlugun arkasındaki bir eksikliğin bulunup bulunmadığı (tahminim yoktur )ama bu şirketle daha önce self gidenler yorum yaparlarsa yada bilgi verirlerse seviniriz çünkü fazla vaktimiz yok 3 kişi acil (15 şubat son gün) başvuru yapmamız lazım

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı mustafa01" Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki ccn in sponsoru yada saglık sigortası falan nasıl daha dogrusu işin gerçegi sormak istediğim bu ucuzlugun arkasındaki bir eksikliğin bulunup bulunmadığı (tahminim yoktur )ama bu şirketle daha önce self gidenler yorum yaparlarsa yada bilgi verirlerse seviniriz çünkü fazla vaktimiz yok 3 kişi acil (15 şubat son gün) başvuru yapmamız lazım
    kardesim zaten sirket o paranin icinde ds formu getirtme ve sigorta ni saglaiyorsa geriye baska bisey kalmaz sen icinde sigortanin oldugundan emin ol gerisi sana kalmis bi tek sozlesmeni getirtcen yani isveren scanleyip mail atcak sana
    What happens in vegas stays in vegas, until it tries to find its real father

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

kardesim zaten sirket o paranin icinde ds formu getirtme ve sigorta ni saglaiyorsa geriye baska bisey kalmaz sen icinde sigortanin oldugundan emin ol gerisi sana kalmis bi tek sozlesmeni getirtcen yani isveren scanleyip mail atcak sana
    kardesim kisaca ben self gidecegim bi eksigim kalmadi 325 dolar +250 onkayit parasina kaydoldum icinde sigorta ds formu herseyi sirketim sagliyor ben sozlesmemi isverenden aldim simdi ds imi bekliyorum sonra vizeye gidecegim sen oncelikle sirketlere self olarak sigorta ucretinize dahil mi de eger dahilse korkun kalmasin sorun cikmaz hangisi ucuz ise ona yazil

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

son iki senedir gittiğim yere gitmek istemiyorum.artık yeter sürekli aynı mekan.. çok yere mail attım ama self replacement ile de iş bulamadık.. yaş sonunda 21 oldu ama kaldık ortada bir önerisi çözümü olan ?? yoksa çakma sözleşmeye mi kaldık ??

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı uguryasin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    son iki senedir gittiğim yere gitmek istemiyorum.artık yeter sürekli aynı mekan.. çok yere mail attım ama self replacement ile de iş bulamadık.. yaş sonunda 21 oldu ama kaldık ortada bir önerisi çözümü olan ?? yoksa çakma sözleşmeye mi kaldık ??

ucuncu gidisin ayni yer olursa, verdikleri ucrette artis olabilir ya da olmali.oraya hakim bir kisi olursun, daha cok para kzanabilirsin,nerelerde ikinci bir is bulabilirsin bilirsin bunlari.ayni yere gidip calistiktan sonra baska yerlere gezmeye gidersin.kazandigin fazladan parayi gezmekle harcayabilirsin.
    Peki.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı azuhazu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ucuncu gidisin ayni yer olursa, verdikleri ucrette artis olabilir ya da olmali.oraya hakim bir kisi olursun, daha cok para kzanabilirsin,nerelerde ikinci bir is bulabilirsin bilirsin bunlari.ayni yere gidip calistiktan sonra baska yerlere gezmeye gidersin.kazandigin fazladan parayi gezmekle harcayabilirsin.
    gittigim yer fair hills resort. bu sene gitsem saat ücreti 8.25 olur. minneapolis'e 3saat mesafede bir köyde göl kıyısında. overtime yok. otobus falan da yok ki yakında bi yerde ikinci iş bulsam. garson olarak çalışmama ragmen tip çok az. cünkü her aile bir hafta kalıyor. geçen sene niye gittin o zmn diyeceksin. okul 8 temmuzda bitti başka bi yere gidemedik. ayda 1000 dolar belki biriktirebilirsin o da zor bazı zamanlar.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

keske daha onceki gidisinde, orda arastirmalar yapsaydin.ordaki baska oteller yada calisilabilecek yerler vesaire.gerci bunu internetten de yapabilirsin.sana yakin otellerin yada isyerlerin isimlerini biliyorsan netten adreslerini telefonlarini bul.
    Peki.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı azuhazu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    keske daha onceki gidisinde, orda arastirmalar yapsaydin.ordaki baska oteller yada calisilabilecek yerler vesaire.gerci bunu internetten de yapabilirsin.sana yakin otellerin yada isyerlerin isimlerini biliyorsan netten adreslerini telefonlarini bul.
    işte orası merkezi bir yer değil arabam olmalı başka biryere gidebilmek için. orada çalışma ama yakınındaki bir yerde çalış diyosan yine aynısı olacak. sıkıcı bir kasaba & tek işte çalışmış olacagım.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    18

2 senedir sıkıcı bir işte çalışıyormuşsun zaten.
    Yerinde olsam full placement ile daha eğlenceli bir işe gitmeni öneririm.
    500 dolar extra için bütün yazını harap etme

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı n3co_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 senedir sıkıcı bir işte çalışıyormuşsun zaten.
    Yerinde olsam full placement ile daha eğlenceli bir işe gitmeni öneririm.
    500 dolar extra için bütün yazını harap etme
    galiba öyle olacak. tabi o 500 doları bu zamanlarda bulamamak da ver

Üstad
    Tecrübe Puanı
    18

galiba öyle olacak. tabi o 500 doları bu zamanlarda bulamamak da ver
    Bir yerden bulmaya çalış o zaman.
    Ne şiş yansın ne kebap olmuyor maalesef

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı cinobili01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende self gidiorum şirkete job offerımı werdim bile işwerene imzalatıp restaurant işi birinci iş,otel işi ikinci işim
    senin is nerde restoran dedigin deniz urunleri satan yer mi acaba ismini unuttum simdi forumda okumustum bi yerde benim ise baya yakin diye biliyorum

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

senin is nerde restoran dedigin deniz urunleri satan yer mi acaba ismini unuttum simdi forumda okumustum bi yerde benim ise baya yakin diye biliyorum
    sea isle city de carmen's restaurant sea food restaurantı,seninki mike's seafood mu

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Üst üste iki senedir aynı iş yerine giden ve bu sene üçüncü gidişini yapacak öğrencilerimizden biri başlangıçta 8 USD'ye yakın saatlik ücret alırken sonraki gidişlerinde kıdemli olduğu varsayılarak saatlik ücret olarak 10USD alıyor. Yani azuhazu nickli arkadaşımızın dediği gibi kıdemli öğrenciler çoğu zaman daha uygun bir saatlik ücret alıyorlar.
    CCN International Education Services - www.ccnedu.com

CCN Yurtdışı Eğitim ve Kariyer Servisi
    Work and Travel Departmanı

Work and Travel programında bilmeniz gerekenler konusunda makale için tıklayın

Tel: 0212 292 5707
    Fax: 0212 292 5166
    E-mail: info@ccnedu.com

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

ewet bende bu sene 2. yil ayni iste calisacagim gecen yil 7.25+ overtime +bonus almistim ama haftalik 50 saat calisiodum ortalama 10 saat over time im vardi bu sene isveren 8 dolar +overtime +bonus ve ortalama gene 50 saat dedi yani saatime 0.75 dolar zam yapmis aslinda saatlik az gibi ama overtime olmasi cok iyi oluyor ikinci yada 3. yil gidenlerde genelde saatlik ucretlerde bu tip artislar oluyor

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

ewet bende bu sene 2. yil ayni iste calisacagim gecen yil 7.25+ overtime +bonus almistim ama haftalik 50 saat calisiodum ortalama 10 saat over time im vardi bu sene isveren 8 dolar +overtime +bonus ve ortalama gene 50 saat dedi yani saatime 0.75 dolar zam yapmis aslinda saatlik az gibi ama overtime olmasi cok iyi oluyor ikinci yada 3. yil gidenlerde genelde saatlik ucretlerde bu tip artislar oluyor
    Hocam calisacagin yerin departman, yer , sirket adi nedir sakincasi yoksa soyler misin?
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

bende geçen sene 8$ saat ücreti min. 40 saat houseing 80$ idim,bu yıl saat ücreti 9,5$ houseing yok

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

çalıştıgım yerde böyle bir uygulama yok. artış çok ufak miktarlarda maalesef.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Arkadaşlar selam. Bu self placement için işverenden job offer almak yeterli oluyor mu ? Yani job offer belgesinin çıktısını alıp imzalayıp wat şirketine teslim edicem bu mudur olay ? İşverenin ıslak imzası vs gerekmiyor yani ? Ve bu belgeyi amerikada sorgulayan bir kurum var mı ? ben belgeyi aldığım yerde çalışmayıp başka biryerde çalışmak istersem bu belgeyi aldığım şahsa bir yaptırım uygulanıyor mu ? Yoksa altı üstü bir belge mi ?

ben key west pedicab a bakarken şu belgeyi buldum;

http://www.interlatina.org/img/perfect_pedicab.pdf

lazım olan belge buna benzer birşey sanırım. değil mi ?

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

bu cok detayli is sozlesmesi. sen sirkete basvurdugunda sana tek sayfalik bir self is sozlesmesi verecekler. sen adini yazarak isverene yollayacaksin isveren de isin detaylarini yazip imzalayacak. sen de ciktisini alip imzalayacaksin bu kadr yani.. daha sonra da sponsor bu is sozlesmesinde yer alan isverene ulasip teyid ediyor bu isi ve ds 2019 belgen cikiyor. olay bu..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Part-time job

arkadaşlar merhaba, ben de bu sene yazın new york'ta olucam yalnz, benm durum biraz daha farklı. NYU'dan 2-3 ders almak için gidio olucam asıl olarak fakat kalıcağım 2 ay boyunca konaklama, yeme-içme masraflarımı karşılayabilmem için, part-time bir işte de çalışmam gerekicek. Dersler akşam 6 dan sonra olucağı için çalışma saatleri konusunda bi sıkıntı çıkmaz die düşünüorum, ayarlanabilir herhalde. Nasıl bir iş bulabilirim kendim sizce? Ne tür işleri öneriosunuz? Nerelerden araştırmalıyımm?
    Gittiğim şirketler part-time bir iş istediğim için yardımcı olamayacaklarını söylediler. Yardımlarınızı bekliorumm..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

beyler o artış deneyimden değilde askeri ücrete gelen zamdan dolayı olmasın

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

self iş arıyorum yardımcı olmak isteyen olursa pm atabilir.
    Pearl Jam ,....,.....,.....,....,Blind Pilot
    Ibanez ART120
    Juno,...,....,...,....,Blindness

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı airdem23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler o artış deneyimden değilde askeri ücrete gelen zamdan dolayı olmasın

yoo ben busene mesela 9,5 alıcam yanımda götürcem arkdaş 8,5 alıcak

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkdaşlar merhabalar;
    bir arkadasımla bu yaz south carolina da myrtle beach de calıcagız.ama iş saatimiz aksam(7-11) gunduz baya bos vaktımız var.
    2. iş için ne yapmamız gerekiyor nerelere basvurabılırz gitmeden ayarlamamız mumkun mu ?

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Eğer ilk senense SSN gelmeden zor iş bulurusun fakat 2. yılın ise kolay iş bulabilirsin. Craiglist.com bunun için uygun.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

merhaba arkadaşlar ben ve 1 arkadaşım ilk defa gidicez amerikaya ve self gidicez. vizemizi aldık ama elimizde iş yok yardımcı olabilecek ya da yol gösterecek biri varmı. bizimle aynı durumda olan arkadaşlar ne yapmayı planlıyorlar??

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Alıntı ibrahimtigrak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar ben ve 1 arkadaşım ilk defa gidicez amerikaya ve self gidicez. vizemizi aldık ama elimizde iş yok yardımcı olabilecek ya da yol gösterecek biri varmı. bizimle aynı durumda olan arkadaşlar ne yapmayı planlıyorlar??
    Daha önce ABD deneyimi olmayan biri nasıl bu riski alabiliyor anlamış değilim. Şirketlerde bile iş kontenjanları bu sene %20-25 oranlarında azalmışken, piyasada iş sıkıntısı yaşanırken, üzülerek söylüyorum cidden zor iş

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)