2 maçta gercektn cok zorluydu. Su Guizaya GS li olmama ragmen sinir oldum ya. FB liler nasıl katlanır bu adama akıl alıcak gibi degil. Guiza deil de Semih olsa mac 2-1 deil 1-3 olurdu. Alex mükemmel paslar cikardı ama Guiza bonkör davrandı. Gördügüm kadarıyla ayakta duramayacak, topa sert vuramayacak kadar zayıf bir forvet. Bunun sucuk, pastırma, adana kebapla beslenip salonlarda iyice kuvvetlendirilmesi veya direk şutlanması lazım. Kadroda yer almasının tek nedeni 14 milyon € baglanıp alınmıs olmasıdır bence. Semihin yerinde olsam son 2 senede takımda 1 dk durmaz transferimi ister ayrılırdım. Türk futbolcularına cok yazık oluyor gercekten. Ayrıca Lille seyircisi cok sönüktü.

Galatasaray macına gelirsek rakibin kadrosu gercekten cok güclüydü, ama isteksiz göründüler ve fazla iyi oynadıklarını söyleyemem. Caner golü armagan etti, olmadık pozisyondan kaleci hatası da dahil gol yedik. Ama Franconun hakkını yemeyelim sonra birkac pozisyon cıkarıp hatasını mac icersinde telafi etti. Yüzümü kara cikardi helal olsun. Keitaya gelirsek ilk yarı cok sövdüm kendisine. O da 2. yarı kendisini affettirdi. Arda, Neil, Servet, Ugur görevlerini layıkıyla yerine getirdi. Neil gercekten takıma cok yararlı oluyor, tam yerinde transfer. Ama Gio Dos Santos da kahvedekilerle birlikte benim de bol küfrümü yedi Cok korkak ve takıma alısamamıs havası var. Sürekli geriye oynuyor. Atleticoya gelirsek o seyirci neydi öyle yaa. Bir ara televizyondaki ugultu yüzünden kulaklarım sagır olacak sandım. Cok atesli seyircileri var ve hakemi oldukca cok etkilediler, ve bir sürü faul caldı. Sonucta skor olarak avantajı yakaladık diyebilirim. Cok tehlikeli rakip ama Samiyende islerini bitirecegiz. Ayrıca bagırmaktan da sesim kısılmıs, bogazım acıyor