neyse o zaman zaten Fiorex buralara uğrar yazar galiba cevabı. Adam ortadan kayboldu sırra kadem bastı,,,uçtu gitdi yaww
neyse o zaman zaten Fiorex buralara uğrar yazar galiba cevabı. Adam ortadan kayboldu sırra kadem bastı,,,uçtu gitdi yaww
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
big BANg theory oldu ona![]()
Sagol azuhazu hala banli yani. Bence onun hikayesi 7 gunden fazla bi ilk uye oldugumda yaziyodu daha da goremedim. A hukukumuz vardi kendisiyle. Neyse bakalim vardir bi hayir.
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Hadi iyi geceler guys, ben erken kaçar bu gece =)
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
Hani nerde![]()
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
hakkaten yaa cıksada yesek kavun karpuz felan![]()
iyi geceler dostlar bende yatıyım artık !!!
ölmezsek yarın görüşÃ¼rüz yine![]()
.
.
.
genclerrrrrrrrr forumda olanlar ses versin hadi hareket biraz
.
.
.
uyuyomu millet daha acaba ????
Daha yeni geldik dersten, uyumuyoruz. Mac havasına girmeye calısıyoruz. Lay Lay Lay Lay LAy, Oooooooo Cimbombom![]()
sarıııııııııııııııııııııııııııııııı
lacivertttttttttttttttttttttttttttt
bizimde avrupa macımız var bugun !!!
Asırı fanatik GS li olmamama ve her ne kadar fanatik FB düsmanı olmama ragmenAvrupada her zaman desteklerim takımlarımızı. Umarım 2 si de iyi sonuclarla dönerler ülkeye. FB Lilledeki oynayamıyacak bazı oyunculardan dolayı sanslı. Ama belirli bir iskelet kadroları var ve istikrarlı bir takım diye düsünüyorum. Mac ortada gecer, berabere veya 1 farklı Lille kazanır gibi geliyor bana. GS macına dönersek Atletico Madrid in süper kadrosu var ama istikrarı saglayabilmis bir takım degil. Son Barcelona zaferinden dolayı hepsi göklerde de ucuyorlar. Bu da GS ın avantajı olsa gerek. GS da da özellikle forvette ve defanstaki bazı oyuncuların eksikligi hissedilecek gibi. Kaleciye de önceleri verdigi demeclerden dolayı pek güvenim yok acıkcası. Kesinlikle bol gollü güzel mac olacagını düsünüyorum. Umarım güzel sonuclarla döner takımlarımız...
Ayrıca Iddaa ilk cıktıgı sene lise son sınıftık ve test cözmek yerine bol bol kupon doldururdukCok kupon doldurmuslugum var ama sadece 3 defa para yatırıp oynadım. 1 tanesinde de 1 e 24 oranındaki, 8 veya 9 maclıydı galiba, kuponum tutmustu. O günden sonra bir daha oynamadım ama tahmin etmek zevkliydi. Simdiki gibi bir sürü sistem, handikap, skor vs olayı yoktu ve gayet basitti. Ama fena deildim yani kupon doldurmada.
![]()
umarım güzel sonuçlarla dönerler her iki takımımız da amaaaa
HER ZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK CİMBOM
Ne feneri ne cimbomu yaa.. Her zaman her yerde en büyük eses! 2 senesi var 2 sene sonra görüşeceğiz.. Hep söylüyorum yine söylerim.. Kalsa da son nefes, yine de ES ES !!!
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Haydı kanaryam goster kendını!
Şirket Seçim Yönergesi
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
yaw bu nescafe bardakta durdugu gıbı durmuyooo dolu getırıyorum bı yudum alıyım dıyorum aklıma gelıyo bakıyorum bos farkında olmadan bıtırmısın bu kacıncı bardak ayawww![]()
masmawi şimşekler![]()
@sincili sana tamamen katılıyorum hocam![]()
""Let the game begin""
livorno)
lets take a break
yemek ve haberler molası
bugun hangi savcı tutuklandı bakalım !!!! ağlanacak haldeyiz !!!
bu sefer de bahçeye ağaç dikti diye başka bir sözümona muhalif savcıyı almışlardır
Wedersonun golü bu hafta ilk 5 de demedi demeyin![]()
Bu arada Lille bastırıyor, Fener defans ta sürekli :S
ben bu guizanıınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ..............!
abi bu kadar da olmaz yaaaaa pas atamıyo herif yaaa nasıl gol atacak hay yarabbim yaaa !!!
Şu anda 13 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 13 misafir)
Bookmarks