Alıntı sincili Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
dizileri çoğunu yaw su dizi var bugun deyip izlemiyorum tv izlerken denk gelince bakıyorum televizyonda daha cok yarısmaları seviyorum wipe out,yeteneksizsiniz ve fear factor extre yani başladı bunaları seviyorum...!

ayrıca bu diziler konusunda türkiye üzerinde amerika ve avrupa devletleri tarafından bir kültürümüzü yıpratma politikası seziyorum sanki birileri para vermişte su su tarz dizileri yaparsanız siziz destekleriz demiş gibi geliyo bana abuk subuk diziler var çünkü tvde herkes tren yapıyo çünkü bence tplumumuz üzerinde böyle bir kültürümüzü yıpratma yozlaştırma politikası var dikkatli olmamız lazım ota boka yasak koyan rtük nasıl oluyorda bu dizilere müdahele etmiyor şaşkınlıkla izliyorum hayır bi tane ki tane olsa tamam ama hemen hemen hepsi böyle su sıraa !!!!

saygılar...!
+125456357465
Hayır olay simdi yastık var mıydı yok muydu. Bana ne birader millet TV önünde bir seyler yapıyosa degil mi Hepsi birbirinden sacma, abidik gubidik seyler. Yabancı dizileri de süper tuttugum söylenemez belki ama Türk dizileriyle kıyaslayınca kalitesi cok farkettiriyor. Belki Abd kültürü falan kapıyor olabiliriz ordan da ama en azından adamların komedi, eglence anlayısını anlıyoruz yani. Farklı bir örnek olucak belki ama Türkiyedeki gibi kıllı yarma birinin çıkıp böhöhöyt deyip afedersiniz osurup şişe devirip de milleti güldürdügünü sandıgı sekilde seviyesiz degil onlar en azından diye düsünüyorum. Yorumlar bekliyoruz, devam