süper görünüyo
Bir kaç tane balık fotosu mu koysam acaba???
adamlar erotizm yaristiriyor resmenhicbiri baska resim cekmemis yada cektirmemis sanki, yakinda birisi cikar video da ekler
![]()
Peki.
buraya birkaç foto koyarım şimdi ama bu yarışmaya bi ödül konmalı önce :
![]()
you can do anything you set your mind to... man
Kumarhanede oynancak en mantikli oyun o dönen top dediginiz yani rulet bence. Kırmızı veya Siyah, yani renge oynarsan 1 e 2, cift veya tek sayiya oynarsan yine 1 e 2. 36 sayıdan olustugu icin ilk 12, orta 12 veya son 12 e oynarsan 1 e 3 seklinde devam ediyor. Sadece tek sayiya oynarsanız 1 e 36 dır her halde o da. En cok kazandıranı o ama farklı farklı bir sürü oran oldugu icin az veya cok riskli oynaması size kalmıs. Hatta sırf dealer i uyuz etmek icin paranın yarısını kırmızı yarısını siyah yatirip sonsuz defa oynayabilirsinBende de var bir sürü kumarhane resmi, sonra eklerim bi ara
![]()
wallahi ya,insanin oynadikca oynayasi gelir ama kumarhane sahipleri o kadar aptal degildir herhalde bu kadar .bir hilesi vardir sanirim.bir de kollu bir makina var resimler ayni gelirse ,kolu cektiginde yine otomatik olarak para kazaniyorsun.o da cok hosuma gidiyorBir filmde eleman telefona benzeyen bir aleti makinaya bagliyordu, kendi seciyordu ne kadar para kazanmak istedigini
Oralari gezmeyi cok isterim.iki yaninda kizlar boyle,sans opucukleri felan ...
Peki.
Arkadaşlar bir kez daha fotolarınızı paylaşmaya davet ediyorum.
Tekrar söylüyorum ki fotolarda kız olmak zorunda değil![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
nasıl ekleniyor bilemediğimden direk link vermeyi denicem
I made a promise never to settle...
İşte budur yahu.. Az öz ...![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
tşkler ama sayfanın şaftı kaymış![]()
biraz garip bi soru olmuş azuhazu. evet benim.
nesi garip anlamadim, buraya resim koyanlarin hepsi baskalarinin resimlerini, ozelliklede kizlarin resimlerini koyuyordu.Artik kiz resmi koymayin diyecektim.bu sozumu demekte hala da israrliyim.
Peki.
isteyen istediği fotoğrafı yukler,bende kendi fotoğrafımı yuklemeyi uygun gördüm. fotoğrafta olan kişilerin izni olmadan yüklemek içime sinmediği için.
@azu noldu sok'mu oldun bi anlikee turk kizlarinin arasindada guzelleri var
![]()
Şirket Seçim Yönergesi
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
sok olmadim kiz resmi konulmasi baydi artik. guzel kiz gormek istesek nette de var. beni germez, Allah sahibine bagislasin banane![]()
Peki.
@azuhazu default style kullanıodum fotoğrafta fazla buyuk olunca sayfanın şekli değiştineyse
@roma tesekkurler![]()
her ne kadar hayat felsefem 'No Turkish Girl' olsada güzelleri cıkabiliyor hakikaten
bu arada kumarhane ici foto bekliyorduk eklenmemiş sanırım ?
kumarhanelerde foto cekmek yasak diye biliyorum, en azindan kanada'da oyleydi.
Şirket Seçim Yönergesi
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
ewet dogru olabilir guvenlik gerekcesiyle. iki yaninda iki kiz,bir elinde sampanya diger elinde zar, guzel bir fotograf pozisyonu olur![]()
![]()
![]()
Peki.
Bir fotograf yarismasi vardi amerika ile ilgili.Onun sonucu ne oldu acaba, bilen varmi ?
Peki.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks