Tabiki.
2008 yazında sheriff officer, ehliyetsiz araba kullanmak sebebiyle içeri aldı beni,iki gece bi gun kaldım. daha sonra yasal hakkım kullanabildiğim yondeydi. ticket verdiler onunla yırttım. Daha sonra nerede gorurse beni durdurdu. Turk ehliyetimi gorunce "this is a piece of shit for me" dedi ve teskere olayından bahsetti. Türk olduğum içn boyle bi sıkıntı yarattı ve burada yasa benim dedi. yaklasık 10 ticketim olmustu
10 ticket olunca (9 da olabilir) karsı mahkeme actım, ırkçılıkla sucladım. Kuran'a el basmamı istedi yargıc onu da yaptım daha sonra adamı işten kovdurup ticket değerince tazminat aldım.
2009 yazında cok daha rahattım, beni oradaki boyle ezik ingilizce derdini tam anlatamayan ogrencilerle karıstırdıklarını farkettikleri için bir tane dahi ticket almadım.. hatta kaza yaptım ortpas ettiler.
Lakin 2009 yazında daha oncelerden tanıdığım rus kız arkadaşımın eski paychecki eski muduru tarafından subat ayında bozulmus, ve harcanmıstı bile. kızın eline bes kurus gecmemişti. sherifler 6 hafta kızı oyaladı bende onun uzerine labor office i aradım, fbi i arayın dedi. bende arayıp kız arakdasımın ingilzicesinin iyi olmadığını o yuzden ben sikayette bulunuyorum vs dedim. 36 saat içinde iki tane agent geldi, sorguladı, ve eski mudurun social securitysine 5 yıl sureyle blockladılar.
en son gordugumde adam yerleri siliyordu kacak calısarak.
bu sene de inşallah muhtar adayı olacam bizim kasabaya

Bookmarks