ben aldım yaaa efsane degıl
hatta benimle beraber iki arkadasımda aldı onlar benden fazla aldılar hatta ben ı pod aldım onlar laptop cunku vergılerı daha fazlaydı..
şimdi best buy dan alısverısınızı yaparken turist oldugunuzu ve bellı bır zaman sonra ulkeyı terk edecegınızı belırtın tax larımı gerı almak ıstıyorum dıyın onlar sızı yonlendırıolar ve pasaportunuza alıyolar işte ve fişinizin üzerine bir kağıt zımbalıolar ...
bu kağıdı biz new orleanstan new yorka gıderken new orleans hava alanında LOUISANA TAX FREE SHOPPING dıye bır bolum var oaraya verıp vergılerımızı bellı bır kesıntıyle bana verdıklerı makbuzdan sıze yaptıkları kesıntıyıde soyluyorum et olarak
326.24 bunun 26.25 lık kısmı vergı bu vergı kısmındanda 7.00 lık bır HANDLING FEE kesıntısı yapmıslar ve ben 19 25 dolar gerı aldım
dıger arkadaslarınkını tam hatırlayamıyorum ne kadar kesıntı oldugunu ama alınıyor.
arkadaslar bı yandan bunu yazarken bı yandan da bakıyordum bu tax free lere ulasabılecegınız bır sıte verebılmek ıcın sıze ama fazla bısı bulamadım sadece su asagıda lınkını verdıgım sıteyı buldum sanırım bu benım soyledıgım sadeceLOUISANA eyaleti için geçerli biraz daha araştırmak lazım bu konuyu !!!!
Did you know Louisiana was the first state in the U.S. to offer sales tax refunds to international visitors?! sitede boyle yazıyor
Louisiana Tax Free Shopping
saygılar....!
Bookmarks