yarildim gulmekten ..sagolun
richard cok muhterem bir zaatir fakir fukara babasidir ,her sene zekatini veren ,,,,,nerde bir fakir fukara varsa oraya yetisen zorro misali bir insandir ,,yok insan degil melek demek lazim
gercek ismi omerdir 2 has arkadasi vardir mahmut ve abuzer bide sevdigi kiz var kezer bunlar ozemre bir ali-cengiz oyunu yaptilar kendisi hapse dustu kezerde abuzerle kactti gitti ,,,,richard ameleyatla yuzunu degistirip aralarina katildi daha sonra bide HAlo diye bir akil hocasi var kendisine KERPETEN RICHARD lakabini takan kisidir
undefined_object sen su bekaretini-Amsterdam-America OLAYINDAKI ARKADASIMIZSSIN O SEBEPLE BANA KIZDIN GALIBA
o insan kani icemek intihar etmek siz onlarin espiri oldugunu anlamiyonuzmu harbiden

:
LA siz deli numarasimi yapiyonuz ,,kantariz topuzunu kacirdigim zaman diyorumki arkadasim saka yapiyoruz alinmayin espirisine yaziyorum ....
fiorex sende acayipsin ,,oraya abuk subuk seyler yazdim diye diyonki piskolojisi bozuk

) yas 24 bu arada bu bir
bana yuzlerce kisi MSn adresimi alip 100 binlerce soru sormustur hala sormaktadirlar ,,bende elimden geldigince yardimci oluyorum
birde facebook uzerinden gelen binlerce mesaj var ben gunlerimi verip gozumu kor ediyorum millete topluma yararli olmaya calisiyorum sizin su yaptiginiza bakin
MEKTUBUMUN BU KISMINI HAKANERDOGAN KARDESIME ITHAF EDIYORUM ...
SAGOL KARDESIM BENIM ,SONSUZ DESTEKLERINDEN DOLAYI FIOREXE COK TESEKKUR EDIYORUM
BENDE SITE YONETECEK OLSAM BENIM GIBI 5 PARA ETMEZ ASSAGLIK PISLIKLERI BANLARDIM (AMAN BANLAMIYASIN

)
SITENIN, KONULARI GIDISATINI BOZDUGUM HUZUR BIRAKMADIGIM ZAMAN BANLANIRSAM ALINMAM HAK ETTIGIM ICINDIR AMA ESPIRI LI CEVAP YAZDIGIM ICIN KIZARSANIZ ,,,SOGUK SUYA YATIN DERIM HAHAHAHAHAHAAA
Bookmarks